4tilføjet af

Anskaffelse af kat

Jeg går og overvejer, og anskaffe mig en kat,
men kunne godt tænke mig om der er nogen der har gode råd for, hvilken kat der er bedst til en børnefamilie?
Og hvad man ellers skal tænke på når man får kat i huset ?
og så måske en masse søde katte navne, sådan jeg har lidt hjælp. (o:
Mange tusind tak.
tilføjet af

hmmm

et par gode råd:
- en kat er sin egen herre... gider den ikke kæles og holdes fast, så river den sikkert
- en kat kræver plads, den kan løbe rundt på
- en kat kan komme til ødelægge ting.... vær forberedt på det
- katten skal have lov til at finde sin plads i huset og hvis du har børn, skal de nok lære at lade katten være lidt i fred, når de er blevet revet et par gange. Og det tager de ikke skade af.
- god sund mad, et godt kradsetræ, altid frisk vand, kattebakke med en masse grus i (hvis det er en indekat samt kattegræs)
Pøj pøj med det.... jeg har selv en lille djævle på 14 mdr og der er bare fart over feltet.
et navn.... swan lee, victor, tja det kommer jo an på katten
tilføjet af

Maia

Jeg ved ikke meget om katte, da jeg selv er "hunde-fanatiker. Men en ting, jeg ved, som gælder for begge dyr - er at der er så mange, der er uønskede. Fine, gode, rare, smukke hunde og katte, der er forskellige årsager er blevet "dumpet" af deres familier. Derfor vil jeg til hver en tid, slå et slag for at folk besøger et dyreinternat, når de skal have hund eller kat. Her kan du få alt den vedledning du manger, folkene på stedet kender de enkelte dyr og kan vejlede dig ud fra de behov du og dyret har. (de ville aldrig sælge en mynde til en 75-årig gangbesværet dame..) (Eller en kat, der hader børn til en børnerig familie.)
Prisen er den samme uanset om det er en race-kat/hund eller om det er gadekryds. Du kan læse mere på www.dyrenes-beskyttelse.dk se under internater, her kan du også se billeder af dyrene og læse lidt om dem hver især.
tilføjet af

godt...

et rigtig godt forslag at skaffe et hjem til en kat fra et internat, så de tidligere ejere måske har anskaffet "for nej hvor er den kær" men den kære kat bliver stor......
Pøj pøj med det
tilføjet af

Kanon forslag

Det er bare et af de rigtige steder at gå hen og få et dyr... Så får man som regel også lidt at vide om temperament osv. og det kan jo være meget rart.
Vedr. katte:
Næsten alle katte er rolige dyr, hvis de bare får fred, når DE vil og de selvfølgelig ikke har været udsat for noget ubehageligt.
Katten er et selvstændigt dyr og det skal man respektere, ellers får man det at mærke.... Også børn, men som tidligere sagt, har børn endnu ikke taget skade af et par rifter.....
Rigtig godd fornøjelse med nyanskaffelsen, når den kommer..
Et godt navn:
Jeg er vild med Georg, Kaj, Tarzan m.fl.
Men mange gange kommer navnet automatisk, når man har haft katten i lidt tid....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.