5tilføjet af

Aniti Pirat Gruppen overvåger MSN

Ja de gør så - PAS PÅ
tilføjet af

Hvad med lidt beviser...?

Der er jo ingen grund til at skabe panik uden grund! Hvor har du læst dette?
tilføjet af

Og ?

Det er der vel ikke noget galt i
tilføjet af

so what???

Der er ikke noget at være nervøs for med mindre man selvfølgelig har gjort/vil gøre noget ulovligt... Så skal vi ta' din advarsel som en lille tilståelse ;-)
tilføjet af

ok, jeg er langsom..

jeg skriver godt nok et par dage efter, men hey! man skal vel holde en debat i live i mere en en dag, ik? :P
Til sagen..
Jeg vil også se hr. Anonym's advarsel som en mindre tilståelse, men jeg vile da også mene, at hvis det nu var rigtigt at de overvågede MSN, så ville det der være en enorm krænkelse af privat livet. Nu tror jeg næppe at APG har fået specielttilladelse fra Microsoft at overvåge deres messenger service, men hvis de havde, ville jeg da blive godt sur over, at der sidder nogle advokater og kigger alle filer jeg sender frem og tilbage via MSN. Og lige for at forsvare mig selv, så er det hjemmelavet/taget billeder, grafik, spil, o.s.v.. Private billeder, som APG ingen ret har til at kigge i, for at se om det skulle være noget de kunne tjene penge på.
Det er jo så min mening om dét, og man kan vel sige, et eller andet sted, at den er irrelevant, eftersom APG jo nok ikke sidder og kigger på filer over MSN alligevel..
Ville bare lige skrige min mening ud her, også :)
tilføjet af

Hallo hr. Anonym

Da det på ingen måde kan lade sig gøre for apg der er et dansk forretagende at holde kik på msn´s (microsoft´s) messenger service så er der ingen grund til panik!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.