0tilføjet af

Angola

”Øv, øv, øv!” Susanne Kastrup bryder som den første en lang tavshed, hiver det sidste tøj af, går ind under bruseren og åbner for vandet.
”Ja sikken noget møg,” samtykker Pernille Larsen og følger efter.
”Det er virkelig det ringeste, jeg nogen sinde har været med til,” konstaterer Christina Pedersen og hiver den kun lidt svedige bluse og bh af, men falder så atter i resignation på bænken.
”Vi har stadig en mulighed,” indskyder Camilla Dalby, rejser sig optimistisk og lader bukserne og trusserne falde til gulvet: ”Det er ikke helt forbi endnu.”
”Ja, vi skal blot slå russerne,” siger Trine Troelsen og kommer med et skævt smil, mens hun finder sin badekam i sin taske, inden hun lister ind i baderummet i troen på, at det nok skal gå.
”Men de er unægtelig svære at hamle op med,” mener Mette Meldgaard, lukker for hanen og kommer shampoo i det våde hår.
”Ja, men Frankrig formåede at gøre det,” indskyder Louise Pedersen, lægger sit håndklæde klar ved indgangen til badefaciliteterne og korrigerer endelig lidt på sit bedrøvelige ansigt, som har holdt lige siden slutfløjtet.
”Og Frankrig besejrede vi stort,” tilføjer Karin Mortensen og ser matematisk på chancerne, mens hun sæber fødderne ind. Trods modgangen holder hun fast i at vaske sig nedefra og op.
”Jeg vil have medaljer med hjem!” trygler Maibritt Kviesgaard, tager brusehovedet ned og lader de kraftige stråler passere ned over sin krop.
”Det vil vi vist alle,” konstaterer Mie Augustesen betuttet og afventer at der bliver en ledig badeplads.
”Forhåbentlig får vi Louise Mortensen med mod russerne,” ønsker Lene Lund Karlsen og bøjer sig ned for at samle sæbebeholderen op, som hun tabte i bitter ærgrelse.
”Ja, så skal det nok gå,” mener Kristina Kristiansen og begynder at danse can-can under strålerne.
”Ja, lad os straks glemme denne miserable indsats,” svarer Line Jørgensen og hiver Christina Pedersen op fra bænken: ”Det hjælper ikke noget at hænge med hovedet. Kom med ind og få skyllet nederlaget væk.”
Målvogteren får de sidste klude af og straks efter er hele holdet samlet i baderummet. De lægger hænderne om hinandens nakker og svinger rundt i det fugtige rum, som om de havde vundet kampen.
Optimismen skulle skabes på ny.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.