7tilføjet af

alvorligt problem

14. juli 2004 kl. 22.37
Udlændinge i hver fjerde celle
En ud af hver fire fanger i landets fængsler er udlænding eller efterkommer af udlændinge. Det viser en undersøgelse fra Kriminalforsorgen og Danmarks Statistik, som for første gang har samarbejdet om at kaste lys på området.
Ud af i alt 3.741 fanger, som den 4. maj i år opholdt sig fængsel eller arresthus, er 955 udlændinge eller efterkommere, viser undersøgelsen ifølge Information torsdag.
Dermed er der næsten fem gange så mange udlændinge bag tremmer, som deres andel af befolkningen berettiger til.
Tallene får tidligere indenrigsminister Karen Jespersen (S) til at opfordre regeringen til at komme i arbejdstøjet, hvis ikke der skal opstå uoverskuelige problemer.
- Tidligere har vi ikke kendt tallene, men nu er der ingen diskussion om, at udlændinge er overrepræsenteret. Og hvis det ikke skal udvikle sig til en holdning om, at uha-uha, der er mange udlændinge, som er kriminelle, så bliver justitsministeren nødt til at gå videre med det her, siger Karen Jespersen. /ritzau


DET ER GODT NOK MANGE.
tilføjet af

Tjaa... Er det?

Jeg kan ikke glemme denne sætning: "En ud af hver fire fanger i landets fængsler er udlænding eller efterkommere af udlændinge". LÆS: "eller efterkommer af udlændinge".
Mener de her at en 4 generations udlænding tæller med?
tilføjet af

Type...

Hvilke type udlændinge?? Er det også svenskere, nordmænd, tyskere osv., eller er det endnu engang kun "de besværlige" udlændinge, der snakkes om??
Og hvor mange generationer skal man have boet i landet, før folk vil kalde dem "dansker"????
Jeg kan sagtens se, det er eller kan blive et problem, men alt med måde.....
tilføjet af

hvor mange udlændinge har du i dinne underbukser??????....

kære nedværdigende folke politikker!

tror du ikke du skulle tage ,og se lidt på de DANSKE svin engang mere.måske er din statatik helt forkert-måske er det din egen de vil se nærmere på!.
så er det vil osse et spørgsmål om HVILKEN slags udl.der er på tale om for der findes jo ret mange sorte/hvide.jeg kan absolut ikke forestille mig at de er de værste i samfundet.foreks.er der ret mange DANSKERE som er på den anden side af loven ..dem tales der ikke ret meget om vel:
hva´med den sociale lov hvor er den henne!?..
så,vidt vi ved er der ihvertfald ikke noget der som stemmer på noget normalt.
så,før du råber op med dinne udl.love så se lidt på dit eget bord engang.
-iøvrigt er der lige så mange danskere som er fængslede i statsfængsler,som de udenlandskefolk!..så,hvorfor altid om udl.?
m.v.h.miss solskin:-)
tilføjet af

øhhh!!

hjælp? hvad står der?
tilføjet af

Av av av...

Det var ellers en udladning, der ville noget!!!
tallene er desværre rigtige nok, har lige hørt det i radioavisen....
Men der er stadig flere aspekter i det, ikke fordi jeg skal undskylde de kriminelle, tværtimod. Men man er nødt til at se på de enkelte tilfælde. Der er mange af dem, man ikke kan kalde "hårde kriminelle". De er røget ind pga. tilpasningsproblemer.
Og inden jeg bliver overfaldet mht. "tilpasningsproblemer".....
Der er mange, der har været udsat for grimme ting, som endnu ikke har fået hjælp og derfor går det flere gange galt.
Der er selvfølgelig også mange, der er et problem. Der har jeg desværre ikke en endelig løsning, men mener ikke bare at "smid dem alle ud" hjælper.....
tilføjet af

Bedøm selv...

Danmarks Statistik definere de to begreber følgende måde:
Indvandrere: er pers. født i udlandet, hvor begge forældre (eller den ene såfremt der ikke findes oplysninger om den anden) er udenlandske statsborgere eller født i udlandet. Hvis der ikke findes oplysninger om nogen af forældrene, og personen er født i udlandet, opfattes pågældende som indvandrer.

Efterkommere: er pers. født i DK af forældre, hvoraf INGEN er dansk statsborger FØDT i DK. Hvis der ikke findes oplysninger om nogen af forældrene og personen er udenlandsk statsborger (men født i DK), opfattes den pågældende som efterkommer.
Begreberne dækker dermed over personer fra alle lande, også vestlige lande.
Fordelingen mellem indvandrere og efterkommere fra vestlige lande og ikke-vestlige lande er i 2003:
Vestlige lande: 126.312
Ikke-vestlige lande: 304.377
tilføjet af

Tænk dig om

Det er en meget uholdbar statistik. Jeg har set talrige af sådanne statistikker før og hvad de glemmer at fortælle er: Turister, autonome fra andre lande, de nordiske statsborgere, afrikanere, sigøjnere osv. er en del af den statistik.
Når statistikken vælger ordet ”udlændinge” er det et bevidst manipulationstræk, for når der bliver snakket om udlændinge, flyver tankerne straks til muslimske kriminelle dvs. araber, tyrkere, pakistanere og kurdere.
Tænk rationelt og stop så al det had.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.