5tilføjet af

Alternativer til iPod

Jeg er lidt håbløst bagud når det kommer til musikafspillermarkedet (lækkert langt ord jeg lige fik flikket sammen der ;0)
Jeg har hørt fra rigtig mange, at Aples musik produkter ikke er særlig stabile. Men nu kunne jeg godt tænke mig at eje en iPod eller tilsvarende musikafspiller, der kan rumme omtrent samme mængde musik.

Nogen der kender et alternativ til Aple?
tilføjet af

IPod

Jeg ejer selv en iPod shuffle, og kan kun varmt anbefale den. Har aldrig hørt, at de skulle være ustabile, og på trods af at mange jeg kender har en iPod, så har ingen haft problemer med dem. Den nye iPod shuffle koster kun 650kr og er på 1GB, hvilket vil sige, at der er plads til 200+ sange på den. Derudover er den super lille og virkelig fed. Kan ikke anbefale, at du køber en meget billig afspiller, da kvaliteten og levetiden som regel er derefter.
tilføjet af

Elsker min

Ipod Nano på 1GB, rigeligt til mig, de er dog udviklet noget siden jeg købte min, jeg gav 1250,00kr...i dag er de noget større og billigere
tilføjet af

Det er mærkeligt

for mange af dem jeg kender har haft problemer. Men jeg tror nu jeg vil købe en alligevel, for det kan da være det virker for mig ;0) Du taler så godt om det, så jeg synes jeg vil give det en chance :0)
tilføjet af

ok jeg vil kigge på det

Nu skal jeg da helt sikkert på jagt efter januar og økomnomisk krise hæhæ ;0)
tilføjet af

Alternativ

Et alternativ kunne være Creative ZEN V Plus, den fås i flere forskellige størrelser ligesom en ipod nano og de kører med næsten identiske priser. http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?category=213&subcategory=214&product=15306
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.