8tilføjet af

Alexandra vil i medierne

Alexandra har ikke været i det offentlige søgelys siden Mary og Frederik blev gift.
Nu er hun jo så ikke danmarks prinsesse darling mere og så er det lige pludseligt ikke sjovt at være kongelig mere. Så nu vil hun have sympati og ind i søgelyset igen
tilføjet af

Magen til

vrøvl skal man lede længe efter.
JaJa.
tilføjet af

kongelig skilsmisse

sådan en gang nonsens mary når ikke engang alexandra tl sokkeholderne. Hvornår skal mary til at bestille noget?At hun ikke finder sig i Joachims opførelse viser kun hun er en kvinde med ben i næsen og ikke er goldigger som man godt kan have den anden mistænkt for, se 10 år længere frem.
tilføjet af

Er det mon klogt?

Mary når måske ikke Alexandra til sokkeholderne, men Alexandra
har undertrykt Joakim gennem hele ægteskabet. Og så vil jeg hellere
foretrække en naturlig prinsesse som Mary, der helt klart har de samme
evner!
Hvis jeg var en prins, så var jeg aldrig blevet gift med Alexandra. Men jeg
havde også brugt lidt længere tid, og testet hende for dominans. Og
den parameter dumper hun på til UG.
tilføjet af

sikke noget

vrøvl.
Hvad har/vil du leve samme med - ja vel, en dørmåtte med hul i......
Du er bestået som dumpap - 13 til dig
tilføjet af

jo jo

jo mere dag for dag synds jeg er det, danmarks prinsesse darling har det da været sjovt, at være kongelig . hun Har sympati...???
tilføjet af

Enig

Mediecirkuset omkring kongefamilien startede for alvor med Alexandra- inden da var der en vis respekt om kongehuset i medierne.
tilføjet af

Ja, Imelda Marcos

hvade hun øsnket altid sig at være, men hun giftede sig bare med nummer 2. Med den mindste upopulær af de to prinser..Og nu, Imelda skal finde på noget til at være nummer et..!! Mary kom og fik komprinsen,som har ellers aldrig arbejdet for eller gjorde noget for at være mere populær, pæn og velmodtaget i folkets hjerte i forhold til sin grim bror.Og manden født først.så, han er "først". Imelda tog resterne (det vidste hun jo godt!) men, dog, men dog, blev hun selv overrasket at den store popularitet, som hun fik i dette lille land. Der var kun det, der hun manglede, så det KØRT..Frikort, fri banen, det gled bare her i Danmark for hendes højhed. Nu, bare tror hun på ALT, hvad plebejerne og højre fløjen, har sagt til hende: du blev sendt til Danmark fra himmel, Gud! Du blev født til at redde Danmark, et land som var i konkurs. Så, hun har fået "missionen" til at visse verden, hvad ka´ dette lille land.
tilføjet af

svar

ja det tror jeg også.... derfor skal vi jo heller ikke betale for hende vel ?? hun må klare sig selv , hun havde ikke noget med til danmark ....jeg syntes også vores mary passer bedre ind i det danske billed lys glad og lige til...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.