8tilføjet af

Alder- betyder den noget?

Hey er en pige på 18 som lige har fået en kæreste på 26.
Mit spørgsmål er: betyder alderen noget?
Mine venner mener at det er ulækkert, at han ikke er rigtig klog o.s.v.
Vi har utrolig mange ting til fælles, og snakker kanon godt sammen, så skaljeg bare være ligeglad med hvad alle andre siger?
tilføjet af

Kærligheden er vigtigst.

Det vigtigste i et forhold er kærligheden, og den kan være der på mange måder. Den fejl nogen piger gør, når de piger finder en fyr, hvor der er "mange" år op til fyres aldre. Er at de ser op til, og måske bilder sig ind at de elsker ham. Og grunden til det være mange ting, nogen har manglet en far, andre fordi fyre er sej, tryghed osv.
Men desværre viser det sig desværre, ikke at holde, måske de ikke har nok tilfældes, mangler kærligheden eller man vil noget forskelligt med livet, som du måske ikke er parat til, som børn, hus osv.
Men der er absolut også der bliver gammel sammen.
Og hvad dine vennider mener er deres, hvis de har et problem med han er ældre end dig, så er det ikke vennider.
Men skib heller ikke dine vennider, for en fyr. Med mindre du ELSKER HAM OVER ALT.
tilføjet af

alder er blot et tal

hey. jeg er en pige på 18, og jeg har en kæreste på 30. jeg har også fået mange kommentarer mm, men de venner der virkelig kender (og holder af) mig, de har accepteret det fuldt ud. især efter at de har mødt min kæreste og har oplevet os sammen. så jeg kan kun anbefale dig enten at droppe de mennesker som ikke kan acceptere det, eller præsentere ham for dem og håbe på at de vil ændre deres syn.
ønsker dig held og lykke fremover.
tilføjet af

Intolerante venner du har

Hej med dig.
Du skal være total ligeglad med hvad dine venner siger, bare du har det godt sammen med ham. Det har altid været sådan at når man er ung, synes man at nogen der er 8-10 år ældre end en selv er "gamle". Du har så fundet ud af at det ikke behøver være sådan og når I har det godt sammen så blæs på hvad de andre siger - det er dit liv. Man skal ikke ligge under for hvad andre mener. En dag accepterer de bare at det er sådan og gør de ikke - er de ikke bedre værd end at skippe.
Venlig hilsen
Jane
tilføjet af

her er kvinden ældst!

PYHA hvor er det svært i dagens Danmark at træde udenfor normen. Jeg er en kvinde, 11 år ældre end min kæreste, og hold da op et ramaskrig! Vi har nu kendt hinanden i over et år og vi elsker hinanden helt vildt.
Set tilbage var de første mange måneder mildt sagt et helvede, for vi gik for meget op i hvad andre mente om vores forhold. Vi var selv skræmte, men heller ikke villige til at give slip på hinanden, og tænk sig, nu er omgivelserne holdt op med at interesserer sig for os-nu er vi blot endnu et par, som alle andre.
Vejen var lang, sej og ofte meget smertefuld, men vi "bestod", og gud hvor er jeg glad for at vi ikke lod andre mennesker bestemme vores fremtid, for jeg er sikker på at jeg har fundet manden i mit liv.
Hæng i og følg jeres hjerter. Intet er så smukt som ægte kærlighed.
tilføjet af

heyza

hej.
nej det er ikk ulækker når du er 18 og han er 26! var noget andet hvis i var yngre med 6 år imellem jer..!!
hvis de er dine venner.. burde de acceptere din kæreste! SKAL de gøre.. selvom de ikk kan lide ham skal de være glade på dine vejne.. men mindre han har gjort noget? for ellers er der vel ingen grund til at sige han ikk er rigtig klog...
spørg dem hvorfor han ikk er rigtig klog.. og spørg om de ikk vil acceptere ham, for at være venner!
så dit spørgsmål var om alderen betød noget? og nej ikk når i begge er forholdsvis voksne....! noget andet hvis man var 10 og 18... men følg dit hjerte.. ingen kan fortælle dig hvad der er rigtig og forkert.. jeg kan heller ikk.. du ved det selv inders inde... FØLG DIT HJERTE...
hilsen Susan..
tilføjet af

Manden yngst

Min mand er 9 år yngre end mig. Vi har været gift i mange år, og har det rigtig godt sammen. Vi har aldrig oplevet at nogle har generet os for det, alle kan se vi passer godt sammen. Så pyt med alderen bare man passer godt sammen.
tilføjet af

ingen betydning

jeg er selv 20 år gammel og jeg har været sammen med min 10 år ældre kæreste i 3 år nu og vi har lige købt hus sammen,
alderen har ingen betydning og i din situation hvor pigen er yngst er det faktisk helt forståeligt... Fordi manden er tit mindre moden en pigen så derfor med lidt alders forskel kan det jo egentlig være at i er lige moden og på bølgelængde med hinanden.
held og lykke
tilføjet af

NEJ!!!

Hejsa
Nej, alder betyder intet. Hvis dine venner synes noget andet må det være fordi de ikke har sat sig ind i jeres forhold. De kender ham garanteret ikke så godt som du gør. Jeg håber for dig at jeres forhold bliver godt på trods af kritikken.
Jeg har selv haft et forhold til en mand der var meget ældre end mig, og det betød ingenting, for vi havde også så meget til fælles. Så længe I kan snakke sammen, Han ikke presser dig til noget eller frarøver dig frihed til at være som en 18-årig så go for it.. Tit finder piger jo en ældre fyr fordi de er længere fremme i udviklingen. Specielt i et forhold til en anden vil man gerne stimuleres, også intellektuelt, og det har jeg erfaringer med er nemmere når fyren kommer over de 25 år.
Du skal bare være sikker på at han ikke udnytter dig sexuelt. Selvfølgelig er du 18, men der kan stadig være ting du ikke er parat til?? Og som han måske ser som noget naturligt.
Held og lykke begge to!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.