6tilføjet af

Aftenens superspørgsmål

Her kommer et superlækkert spørgsmål;
Jeg har lige fået menstruation i dag, og jeg har blødt lidt i mine hvide g-strengstrusser. Hvad er smartest at gøre? Jeg har hørt, man skal lægge dem i blød i koldt vand. - men det virker ikke. Så hvad gør man? (hvis man nu kan undgå at involvere chlorid)
Kom frisk, erfarne, noble elite-vasketøjssagkyndige 😃
tilføjet af

G Trusser Løsning!!

Setter ild til G trussen og smider den UD!! Og køber et par nye.
MVH
tilføjet af

Løsning .

en balje , kvart fyldt med klorin , og så helt op med kogende varmt vand , lad dem ligge en dag , så burde det være væk , ellers skal de bare ha en gang til .
Klorin fjerner alt 😉
tilføjet af

ENKEL LØSNING

Smid dem ud og køb et par nye.
Det er jo ikke ligefrem fordi de er så dyrer.
Men hvis du virkelig er glad for dem, indram dem i en gylden ramme og hæng den op på væggen over din seng!
tilføjet af

Koldt vand med køkkensalt i

kom en nævefuld groft salt i det kolde vand, lad den ligge et par timer og blodet er væk.
tilføjet af

Ingen klorin hvis du kan undgå det

Noget hvidt tøj kan faktisk ikke tåle klorin, fordi det er blevet farvet hvidt - altså det er ikke hvidt under det farvede hvide. Jeg har engang ødelagt et par hvide bukser med klorin på den konto. De fik store brunlige skjolder der hvor klorinen kom på.
Nåh, til dit problem: Her fra Jensens Pletguide: http://www.jerhverv.dk/pletguide/
Blod
Vasketøj
Friske pletter: Hvis tøjet tåler 95°C, vil pletterne som regel gå af i vask. Hvis tøjet kun tåler 60°C eller derunder, er du nødt til at forbehandle pletterne før vask: Skyl straks med koldt vand. Hold tøjet under vandhanen og lad vandet løbe gennem tøjet. Gnid samtidig forsigtigt på pletten. Brug aldrig varmt vand, da det får pletten til at sætte sig fast. Vask til sidst tøjet.
Gamle pletter
Læg tøjet i blød, højst 1/2 time i lunkent vand med et vaskemiddel, der indeholder enzymer. Vaskemidlet skal være opløst. Pas på kulørt tøj, da nogle farver kan løbe ud, når tøjet bliver lagt i blød. Nogle enzymer ødelægger uld og silke. Til disse stoffer bruger du derfor saltvand i stedet for: 2 spsk. salt til 1 liter vand. Gnid pletten forsigtigt og vask derefter tøjet. Meget gamle pletter på især uld kan du som regel ikke fjerne.
tilføjet af

Jeg har prøvet noget der virker...

Jeg har også prøvet at få blod i mine trusser, hvad gør jeg jeg smider dem ikke ud. Jeg Tager rigeligt med koldt vand på trusserne, kun lige dér hvor der er plet, bagefter tager jeg noget toiletpapir og vikler rundt om, og holder det stramt nogle minutter, se på papiret så kan du se at det virker. gentag om nødvendigt. Hvis det er meget slemt, plejer det sidste at gå af i vask for nu har du taget det væeste og opløst pletten.
Håber du kunne bruge mit svar til noget???
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.