6tilføjet af

Afsløringen!!!!

Nåå da da!
Så fik vi lige afsløringen fra FCK spillerne omkring Christian Andersens fyring!..
Synes da ikke det var en afsløring man kunne bruge til meget, lærte og fik mere ud af at læse "Don Ø" faktisk en ret udemærket bog!
Synes Onside havde blæst det lidt op a la Robinson,
Hvad siger i andre?
tilføjet af

synd for dig ?????

Jeg er alvorlig bange for at du en dag støder på en af dem du har chikaneret og været racistisk for.
Du burde aldrig vise dit billede frem.......
Jeg kan levende forestille mig at nogen jagter dig !!!!!!!
Og jeg synes ikke at det er synd for dig !!
Du er en ensidig person med masser af komplekser og agressioner og du har gjort mange mennesker vrede ved at slette i deres USKYLDIGE INDLÆG.
Jeg fatter ikke at du kan ha` sådan et job på SOL.
Men jeg håber , at det snart bliver afgjort.
tilføjet af

Stakkels El Andante

Din STAKKEL
tilføjet af

Anonym

Hvaad:)
Hvorfor tør du ikke at komme frem, i stedet for at give trusler anonymt?
Så jeg kan tage dig seriøs
tilføjet af

undskyld

undskyld at jeg også lige hoppe med på vognen af offtopic indlæg (fodbold interesere mig slet ikke)
Det er mere til jer andre som er imod El_Amante.. hvad er det lige der gør jer så pisse sure? Han er en mod. det er hans pligt at fjerne stødende topics som overtræder SOL reglerne.. og når SOL debatten nu er bygget op på den måde at hvis man sletter et indlæg, bliver alle underindlæg også fjernet, james så er der jo ikke noget at gøre.
Også, hvis der er en masse som klager over en debat, så er det som mod også han pligt at gøre noget ved det. Jeg kan ikke se hvorfor i er så pisse sure på ham. Det er jo bare et skide debat-indlæg! Det er jo ikke fordi han giver jeg mundkurv på og spøære jer nede i en kælder. Hvis i ikke kan lide den måde som han holder SOL debatten ren på, så find dog et andet sted?
Tag nu mit rosende indlæg om EoJ.. det er blevet fjernet.. jeg kan ikke helt forstå hvorfor.. men screw that! Det er jo ikke verdens undergnag, vel? Giv dog El_Amante en pause for alle de personlige engrab og beskyldninger, og lad ham passe sit "job", som han, efter min mening, iøvrigt gør godt.

Og igen, til El_Amante, beklager at gå offtopic.. fodbold HAR altså ikke min interesse, og jeg har heller ingen ide om hvem Christian Andersen eller Don Ø er.. jeg kan huske at jeg har læst og hørt om Don Ø, men jeg ved stadig ikke hvem han er.. Christian Andersen er et helt 'normalt' navn, så det siger mig abselut intet.. sry :/
tilføjet af

Peter Nielsen

Hmm Onside fik vist ikke den reaktion de ønskede..
Nu er Pressen begyndt at forsvare Christian Andersen, samt en af de interviewede Peter Nielsen har fortrudt sine udtalelser...
Ups hva Friman og Werge
tilføjet af

ehm ?

Ja altså, synes ikke rigtigt at de tager det for meget om, de skal jo føre det ud i medierne, lige som i tv avisen, de fortæller jo om den samme historie flere dage efter det er sket.
Så mit svar må klart være nej, for det er jo deres job.
MVH.
Fodboldfreak
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.