8tilføjet af

Afskaf kongehuset

Afskaf kongehuset og alle de kongehoveder nu...
Det kan ikke være rigtigt, vi lever i det 21. århundrede og at det stadig findes konger og dronninger..Eventyret er slut...HC Andersen er død for længe siden..
Vågn op alle I naive mennesker, vi skal ikke finde os i det mere...hvor er demokratiet henne..alle mennesker har samme rettigheder og regler, men der er stadig særregler og særrettigheder for disse royale tåber...det må stoppes nu...Det er sygt..sygt sygt...Vågn op og
tilføjet af

Det er da lige så meget for deres egen skyld

Jeg er meget enig med Tanne, jeg synes et moderne demokratisk samfund burde kunne klare sig uden denne mærkværdige og latterlige institution. På en måde føler jeg nærmest vores lille land er lidt en vittighed med vores prinser og prinsesser.
Overskriften❓- jo jeg har altid synes det skulle afskaffes, hvorfor skulle nogen være født med de der særlige privilegier osv. Men det gik op for mig på et tidspunkt, at det samtidig må være et sandt helvede at leve i. Lad dog den stakkels familie, som i elsker så højt, få fred, Lad dem dog gå af. Frederik og Mary er højt uddannede mennesker, som burde få den menneskeret at kunne skabe sig et eget liv. Joakim kan leve hjemme på farmen og Henrik er en dygtig vinbonde, så kan han vel leve af det. Endelig kan vi så se om Margrethe's talent i det kunstneriske kan bære.
tilføjet af

Bevar kongehuset.

Danmark skal bevare konehuset.
Jeg er meget stolt over at vi, her i Danmark har et så flot Kongehus.
Nu er næste generation klar, når Dronning Margrethe engang, om mange år dør, står Kronprins Frederik og Prisesse Mary, klar til at føre det Danske kongehus videre.
Leve kongehuset.
tilføjet af

det må vi da ikke håbe

Jeg er dybt beskæmmet over at vi stadig har et kongehus.
Både Frederik og Mary er unge fornuftige mennesker, som sikkert selv kan se at kongehuset er en tåbelig anakronisme.
Jeg opfatter dem, som en slags folkets gidsler i denne institution og ser frem til at de kaster pænheden af sig, eller at tidens fylde gør det muligt for dem, at slippe ud af dette gyldne bur. Desværre er det bedste man kan håbe på, som opinionen er lige nu, at de slipper ud inden de er blevet alt for gamle.
Luk kongehuset, befri de kongelige.
tilføjet af

Hvordan?

En ting er at du har den holdning at det skal afskaffes. Det er din holdning, men undlad venligst at omtale mennesker der er af anden mening som naive eller royale tåber. Jeg påstår jo heller ikke at du er et sindsforvirret kommunistisk fjols, der er totalt ude på et sidespor vel??
Vi har alle ret til vores holdninger og meninger. Netop forskelligheden i vores samfund gør, at det er interessant! Derimod er det meget udemokratisk af dig (samt mange andre debattører herinde) at nedgøre andre mennesker på denne måde og samtidig med kræve patent på at være den eneste med en fornuftig tankevirksomhed i hovedet!
Så tænk lidt indend du skriver dit næste indlæg!
tilføjet af

NEJ til afskaffelse af kongehuset

Jeg er aldeles uenig i at kongehuset skal afskaffes.
Vi har på den måde nogle upolitiske repræsentanter for vores land og det er guld værd.
Eventyr er herlige og de skal bevares, men vores kongehus er en del af vores historie og kulturarv igennem flere hundrede år.
Næh - nej bevar kongehuset!!!!
tilføjet af

hørt!!

Godt skrevet!
tilføjet af

JA til afskaffelse af kongehuset!

Vi har da maaasser af upolitiske repræsentanter for Danmark! F.eks. kunstnere. HC Andersen er kendt i udlandet, men de færreste ved hvem "Frederick" er! Ingen af mine udenlandske venner kender dronningens navn.
tilføjet af

Ryd kongehuset

Ja væk med det forældede bras! Hvad får vi ud af det andet end sladderblade og stunder hvor medierne koger over pga. et ligegyldigt bryllup!! Jeg bor selv i Århus, og jeg fatter ikke at man kan spilde så mange penge på Frederik og Marys besøg i byen, når man samtidig kører en massiv sparerunde! Skænk slottene til folket eller brug dem til noget bedre. Det er utroligt at man kan give millioner af kroner til en hvilken som helst familie, mens man har 200.000 danske børn som lever i deicideret fattigdom.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.