2tilføjet af

Afgift på USB-nøgler

http://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/article249645.ece
Der er nu lavet copydan-afgift på USB-nøgler. Hvorfor skal jeg betale afgift fordi ANDRE bruger USB-nøglerne til noget ulovligt? Det er jo fuldstændigt vanvittigt!
Copydan skal ikke kunne få nogen former for tvangsopkrævede midler!
USB-nøgler kan bruges til MEGET andet end at gemme musikfiler på. Det er fuldstændigt ulogisk det her. At private virksomheder kan skrabe penge ind, uden at sælge noget!
Hvorfor skal jeg betale fordi ANDRE piratkopierer musik?
tilføjet af

køb den i udlandet ligesom DVD'er

Det nytter ikke noget at lægge afgift på, da man vel bare kan bestille en over nettet i f.eks. Sverige eller Tyskland. Der bliver jo heller ikke solgt ret mange brændbare DVD'er i Danmark. Nemt at forstå når en DVD koster ca. 10 kr. i DK og 2 kr. i Tyskland.
Det største problem er måske egentlig at musikindustriens dage er talte som vi kendte den fra industrisamfundet og de spræller i nettet, fordi det ikke er en morsom erkendelse og man selvfølgelig slås for at blive på markedet.
Fremtidens musik- og filmindtægter ligger måske kun i koncerter, t-shirts, biografer m.m. Industriens svar på den omfattende kopiering må være at tilpasse sig fremfor at tro man kan stoppe millioner af mennesker i at dele filer m.m. Man kan sagtens forstå, hvis kunstnerne og selskaberne mener det er dybt uretfærdigt, men det er som at prøve at stoppe en flodbølge med en dæmning af cellofan, hvis man tror afgifter på usbnøgler gør en forskel.
tilføjet af

du har fuldstændig ret

jeg har brugt nøglen i årevis, men aldrig haft så meget som tre noder derpå.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.