14tilføjet af

Advent ?

..er søndag d. 28 / 11 1. søndag i advent, og ved i om juletræet på Kbh. Rådhusplads bliver tændt denne dag...det plejer at være kl. 16.00 er det mon også det i år ?
tilføjet af

nej

nej, istedet for tænding af juletræet har københavnerne besluttet sig for et ordentligt fyrværkeribrag, der helst skulle overgå det man kan i Jylland.
Pjat med mig, naturligvis holdes traditionerne vedlige, lysene tændes kl 16:00 på søndag :o)
tilføjet af

så blev det....

..alligevel jul, også for de forbigåede Kjøbenhavnere.....Koldingbraget er vist ikke at være misundelige på :-)
Tak...også for din søde humor.
tilføjet af

Jul i Kbh

Juletog på Strøget - toget kører mellem Rådhuspladsen og Kongens Nytorv fra kl. 12.00 til kl. 20.00, Pris: voksne 30,- kr. - børn 20,- kr. (afventer endelig afgørelse)
Juleoptog, Med brandvæsenets veterankøretøjer og brandfolk i gamle uniformer. Starter i Nyhavn og marcherer gennem Strøget op til Rådhuspladsen hvor juletræet tændes søn. d. 28. november 2004, afgang kl. 14 fra Nyhavn

28/11 Tænding af juletræet på Københavns Rådhusplads 1. søndag i advent kl. 16.00
tilføjet af

Styr og stel ;-)

..dejligt at nogen har styr og stel på disse juleting...jeg er taknemlig for jeres informationer.
....hvis ikke vi skulle løbe ind i hinanden på Kbh. Rådhusplads på søndag, så god jul til jer ;-)
tilføjet af

Jul

Julemusik, duft af gran, hjemmebag. Nu er det ved at være tid, til
at komme i julestemning. Hvad får jer til at komme i den rette
stemning?
tilføjet af

Jul

Jeg elsker jul. Jeg kommer i julestamningen når der er pyntet til jul i byerne. Det er så flot :)
God jul til jer alle og godt nytår..
tilføjet af

Jul ved os

Ja det er den dejlige søde juletid vi går i møde nu.Jeg glæder mig utroligt meget til i år da min datter på 2½ rigtig skal være med til at fejre julen.
Og husk nu lige i københavnere det er ikke kun ved jer der er jul også her på fyn og i resten af det danske land, har vi vores traditioner med hver vores juletræ der skal tændes 1 i advendt.Men en glædelig jul til alle og en varm tanke til dem i Kolding.
Jule hilsner Annette2
tilføjet af

holder ikke jul

ja jeg holder ikke jul da jeg er ase troende, altså det er den oldnordiske tro på valhalla, jætterne osv. som de fleste nok har hørt om. Jeg plejer at glæde min kristne familie med gaver, men det gør jeg året rundt og julen er ikke meget anderledes fra hver anden dag, bortset fra de dumme kællinger som maser ind i en for at købe en gave til lille tommy, som jeg hellere end gerne vil brække halsen på over han har så dum en mor, for sidste år fik jeg smadret håndleddet i en dør som denne fede kælling lukkede for at jeg ikke skulle komme før hende ind i et supermarked. jeg skulle bare købe noget økologisk mælk, brød og pasta og så er det takken. Intet synes at brinbge mig i den skidde julestemning, jeg hader julen og den ræs. Man har jo glemt at fejre jesus fødseldsdag, istedet er det nu hvor små lorte børn ønsker sig dyre ting som overtrækker VISA'et og efterlader folk fede og dovne.
tilføjet af

Julen er som "jørgen Mylulius"

Jeg tror der er en kæmpe hykler gemt bag os alle.
Ingen ser MelodiGrandprix, og slet ingen holder jul med fornøjelse.
Men julen er jo noget vi elsker at hade. Tænk at købe noget lingeri til en pige, i for stor størelse:
"Hvad fanden, stoder - tror du jeg er så tyk."
Man kan også vove sig til at købe det for småt.
"For helvede stoder, hvad tænker du lige på - er jeg måske for tyk. Det snakker vi lige lidt om bagefter, når SOL ikke er "på".
Så kære piger: - det er ikke let at være mand, vær i kun glade for at i kun er mennesker
tilføjet af

så vidt jeg ved

så er juleaften i Danmark faktisk lagt på selv sammen dato som vikingerne fejrede lysets tilbagevendende, en fest som, ifølge hvad jeg har læst mig til, blev holdt med masser af god mad, og en lille ting til ungerne, selv trældene fik god mad den aften.
Og lad mig i samme åndedrag sige jeg holder ikke jul fordi jeg er kristen, det er jeg nemlig ikke, jeg holder jul fordi jeg elsker at være sammen med min dejlige familie og se deres øjne lyse når de pakker den lille ting op jeg har fundet for 25 kr nede hos ærlige bent, gaverne behøver ikke at være dyre, de skal jo "bare" vise at man holder af folk og tænker på dem.
tilføjet af

Juhuu !! Jul..

Heii !!
De ting der gør mig i julestemning er:
Når det sner, Når det er mørkt udenfor og man tænder levende lys indenfor. Når man tænder ild i pejsen, drikker varm kakao og varmer sig med tæpper..
Når man hører julemusik og laver juledekorationer/julegaver. Når man skøjter og laver engle i sneen. Når man ser julekaldender eller åbner dem om morgenen. Når der er pyntet flot op alle vegne med juledekorationer, nisser m.m
Julen er en særlig tid, faktisk den jeg aller bedst kan lide, hvis altså der er sne!! Så til jer da ikke er kommet i julestemning endnu, så prøv at gøre nogle af de her ting, de hjælper i hvert fald mig... ;)
Jule hilsner fra "Julesprederen.."
tilføjet af

hvorfor?

hvorfor du tror den sang er bedste?
tilføjet af

Jul :o)

Når man tænker over julen, er den for mig, bare en god undskyldning for at spise ekstra mange søde sager, tgae 10 kg på, hygge, være doven og se "jule-tv"! Men for mig er alt dette det som gør det dejligt at holde jul. Plus at man nu også har tid til at tilb´ringe tid med famile og venner;)
mange julehilsener Mig:o)
tilføjet af

kællinger elsker penge

hvad sker der med piger, de tænker kun på penge & rige mænd, hvad med os? hvor er kærlighed?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.