9tilføjet af

34 og til unge piger

Jeg ved ikke hvad det er. Men unge piger tiltrækker mig mere end dem på min egen alder. Jeg bliver 35 til januar og har det fint med det, men når jeg dater jævnalderene siger det mig bare ikke noget, jeg er meget pligtopfyldene ansvarsbevist og alt det der i hverdagen, Men syntes bare at dem på min alder (dem jeg møder) er for alvorlige og kedelige. Når jeg måder en under for eksempel 25 bliver det hele bare mere levende og sjovt, griner mere og nyder det bare rigtig meget mere.
Tænker på om der ikke er mange mænd som har det sådan???, ville gerne høre jeres tanker (kun dem der ikke kun tænker på det sexuelle område) men dem der går efter et forhold. og piger/ damer hvor går jeres grænser? glæder mig meget til at læse jeres indlæg.
tilføjet af

Hmm, har det stik modsat

Hej
Jeg må sige, at jeg har det stik modsat dig mht. "piger" og præferencer for alder. Jeg er selv en snart færdiguddannet studerende mand på 24 år og har altid trivedes bedst med folk 10-15 år ældre end jeg selv. Her kan jeg virkelig blive intellektuelt stimuleret. Også når det gælder forhold. Siden jeg var 21 har jeg kun været i forhold med kvinder over de 30. Piger på min egen alder eller yngre siger mig ikke en dyt, jeg synes, det er forstemmende, så mange komplet ignorante "Paradise-Amalie"-typer, der findes mellem 20-25 år. Måske er det bare mig, der altid har været lidt for "klog" eller gammelklog, om man vil.
Og hvis jeg endelig skulle berøre emnet erotik; en på 40 er dobbelt så god, som en på 20 😉
stud.ing.
tilføjet af

...

Jeg kan sagtens følge dig, men der er aldrig regler uden undtagelser. Dvs. det er forskelligt fra person til person, hvilket jo ligesom siger sig selv. Men altså generelt er mit indtryk klart at en del piger/kvinder bliver lidt "kedelige", når de er tæt på de 30. Men det samme gælder mændene (igen - selvfølgelig ikke alle). Jeg tror man skal passe på med at blive for seriøs (på den kedelige måde) og det er ekstremt vigtigt for par sidst i 20'erne, at genopfinde dem selv og være så passioneret som overhovedet muligt. Yngre kvinder kan virke mere livlige, fordi de stadig har mod på udfordringer. Det gælder om aldrig at miste gnisten. Hvis man har den og formår at udvikle sig sammen, er det lige meget om man er 25 eller 45. Det handler om at finde den rette.
Eller også kan det være du skal vente nogle år, til du selv er modnet. Indtil da kan du gå efter det friske kød😉
tilføjet af

du bliver ældre

har du et problem med det❓Det er min første tanke.
tilføjet af

Normalt...

Hej mr.ice...
Jeg er en pige som lige er blevet 23.... min kæreste, er næsten lige blevet 34... Vi har været kærester snart 2 år, og boet sammen siden første dag, ja vi vidste bare det skulle være os..
Der er intet galt i at du gerne vil date yngre piger..
Personligt har jeg fået nok af fyre på min egen alder.. og jeg mødte altså min kæreste da jeg lige var fyldt 21.. da var han 32...
Men de unge har alt for meget af det forkerte krudt i røven, synes jeg.. Har brug for noget voksent og seriøst, og alt andet end byen hver weekend og pis oog papir.. Så med ham føler jeg mig mere voksen oog udfordret, og forholdet er bare på en helt anden måde.. Vi har det meget dejligt sammen og er stadig vildt forelsket og elsker hinanden rigtig meget....
Men vil nok sige, det er vigtigt at hende du vil finde dig, også er lidt mere moden end sin alder, som jeg.. Ellers ville jeg ikke kunne følge med i hans verden og tankegang.. Blive for barnligt.... Håber du forstår hvad jeg mener..
held og lykke med det, der er intet galt i det.. Desuden er det blevet mere og mere normalt med aldersforskel idag.. I starten var vi også lidt.....Øhhhhh..... Og hvad ville folk ik sige osv.. Men det blev vi hurtigt ligeglade med, fordi vi elskede hinanden.. Men det var da helt klart anderledes....
tilføjet af

kærlighed til en ung

man får mere ud af det hvis kærligheden er der
så om man er gammel eller ung betyder ikke noget bare man ved hvad man vil i forholet
jeg har været kærester med min forlovet i 3 år nu og hun er ung og jeg vil sige at jeg aldig har haft et forhold som er så pefekt som den jeg er i nu og det giver ro i mit liv og i henes liv
mange tro det har en stor del med sex at gøre men det har det ikke men en stor del med følser at gøre
tilføjet af

rigtigt...

Jamen du har da helt ret...
Som jeg altid har sagt, er det ikke sex som kommer i første række i et forhold.. Mange siger: ej men hvis sexlivet ikke er godt, er intet godt og bla bla..
Synes det er modsat.. Man skal have et godt forhold for at have god sex!
Og alder betyder ikke noget. det fandt vi hurtigt ud af, men vi var da lidt i tvivl i starten, for det havde ingen af os prøvet før.. Men da vi fandt ud af hvor mange følelser vi havde for hinanden, glemte vi alt om alder.. Synes det synd det er alder som tit skal holde folk tilbage.. :)
tilføjet af

Er ikke enig.

Vi alle er jo netop forskellige, og jeg vil give dig så meget at ældre kvinder jo normalt gerne skulle have mere livserfaring🙂 Men den erfaring er ofte problemet. Dem du møder har været igennem alt det, du i nu ikke har prøvet. nogle er kommet heldigt igennem det og har beholdt glæden ved livet. Tror du nok søger erfaringen hvor jeg selv føler at jeg har den erfaring, og mere søger det frie hos de yngre piger:)
Hvad angår sex er det jo også forskelligt hvordan man ser på det:)
tilføjet af

sådan er vi mænd

skal vi vælge mellem en ny lækker sportsvogn der er sjov at køre i eller en gammel spand der køre 60 på toppen. vælger vi sportsvognen.
gør hvad du har lyst til så længe pigerne er med på den. fuck hvad andre siger.
så længe du overholder loven, er det fuldstændigt op til mennesker selv at bestemme.
tilføjet af

Smil....

Jeg ser intet galt i at have en ung kæreste, så længe kærligheden er der og så længe begge parter er voksne. Vi taler jo ikke om purunge teenagepiger.
Jeg er 25 og min kæreste er 11 år ældre, sammen har vi en dejlig søn på 3 og vi nyder livet og hinandens selskab. Ofte fungerer forhold bedst, med en vis aldersforskel er der en del forskning der peger på. Min teori er, at vi der er i et forhold med en betragtelig aldersforskel, lige fra starten har skullet stå ved hinanden, os selv og kæmpe lidt for vores ret til at være sammen og elske hinanden - og man lærer ikke at lade sig gå på af hvad andre tænker.
(Og det er ofte ikke så negativt som man tror, accepten var strre end jeg havde rgnet med)
I mit tilfælde var det dog slet ikke svært, i det min mor er gift med en 17 år yngre mand.
Jeg elsker min kæreste og jeg vil aldrig lade alderen stå i vejen! Glem hvad andre tænker og nyd livet - om den rigtige viser sig at være gammel eller ung har ingen betydning, så længe i er lykkelige, vil det smitte af på jeres omgivelser og de vil respektere det! :-)
Kærlig hilsen
En ung forelsket kvinde
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.