5tilføjet af

3-kant eller ikke???

Jeg er en pige på 18 år. Jeg har været samen med min kæreste i snart 8 måneder! Mit problem er, at jeg ikke kan finde ud af hvorvidt vi skal prøve en 3-kant eller ej?
Hvis vi skulle ville jeg foretrække med en anden pige, ikke fordi jeg er til piger, men jeg kan stadig tænde på én.. Vi har tit snakket om det; altså kun hvor vi har tændt hinanden lidt ved tænken og ikke "SKAL VI IKKE PRØVE DET SKAT" Men vi er begge klar over den andens lyster! Vi snakkede om at det kunne ske fx til en fest hvis vi var lidt snaldrede osv.. Men jeg ved ikke om det vil komme til at ødelægge noget.. Jeg er bange for at han skal give hende mere opmærksomhed fordi hun er "ny" (hvilket jeg vil kunne forstå)...
Er der nogen der har lidt erfaring inden for dette?
tilføjet af

håber at kan hjælpe bare lidt...

Nej har ingen erfaring inden for området...men jeg kunne forstille mig at det vile blive lidt mærkeligt...da han nok som du siger vil give hende mest opmærksomhed ( hvilket jeg synes er klart ) men det er han nok også klar over at han ikke skal hvis i kommer igang...og så vil prøve at dele det lige selvom lysten er størst til hende fordi hun er ny....
tilføjet af

Tror ikke du skal

Hej
Jeg har heller ingen erfaring med trekanter (andre end dem der er i mine fantasier), men jeg synes klart du skal vente! Du virker meget usikker på om det er det rigtige at gøre... det indikerer for mig et klart... lad være! Du skal kun give dig i kast med en trekant hvis du er 100% sikker på det er det rigtige at gøre!
tilføjet af

Pås på dig selv og dine følelser (-;

Jeg har da i hvert fald erfaring for, at det er godt IKKE at lade være med sådan nogle julelege!
Hvis jeg havde en pige, der hele tiden bablede om, om vi ikke skulle prøve at have en anden mand med...
... hmm, så vi jeg da nok meget hurtigt sige til hende:
"OK, smut du bare ud og find en anden mand! Bye-bye, baby - tak for den tid vi har kendt hinanden. Men øhhh, mit liv er for kort til at være sammen med en pige, der tænker på andre mænd!"
Det må da være det samme omvendt?
Han vil da heller aldrig forstå, at du elsker ham, hvis du går med til sådan noget! Men det gør du måske heller ikke - det hele er måske bare underholdning? Så kan det selvfølgelig være ligegyldigt.
- take care
M/49
tilføjet af

Ups - rettelse.... *G*

Hov, jeg fik vist kludret i den første linje, så det blev det rene sludder!
Der skulle selvfølgelig stå, at det var "godt IKKE at gøre sådan noget" - eller at det var "godt at lade være" *S*
Jeg kom vist til at skrive en blanding, som ikke rigtig gav mening.
Men håber i hvert fald, du ikke føler dig presset til noget, som du inderst inde er imod.
kærlig hilsen
tilføjet af

Se under "kærlighed"

Har lige posted en lignende under kategorien "Kærlighed" - den hedder "Skal vi prøve en trekant".
Prøv lige at kaste et blik på den. Den indeholder også nogle af de tanker jeg/vi har gjort os. Måske de kan give dig mere at tænke over, før du kaster dig ud i det.
Det er ikke fordi jeg skal gøre mig selv meget klogere eller kanon mere erfaren end dig, blot fordi jeg er i 30'erne - men jeg vil selv sige, at jeg er glad for, at hverken jeg eller min kæreste har prøvet det før - og især er jeg glad for ikke at have prøvet det i en alder af 18,20 eller enddog 25. Husk på, din seksualitet er det mest intime, du har. Brug den kun med kærlighed. Ikke for at stille andre tilfreds med dig eller din præstation.
Mit råd til dig er - og please tag det personligt, ærligt og venligt ment - lad være! Vent til du er 25 eller mere. Der er tid nok. Du kan altid nå at få det afprøvet. Og gør det kun, hvis DU har lyst. Gør det aldrig for at gøre en kæreste tilfreds :-) Husk på, det er med den slags, som med en tatoo - den går aldrig væk, hvis man fortryder...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.