56tilføjet af

3. års studerende..........PAS PÅ

Er du 3. års handelsskole eller gymnasie elev, og skal dermed være student i 2007, så PAS PÅ.

Elevrådet eller hueudvalget på din skole tager røven på dig.
Du skal eller har med STOR sandsynlighed købe / købt din studenterhue gennem AJ Eriksen fordi det er det firma som elevrådet eller hueudvalget har forslået som leverandør.
Men PAS PÅ...........som tidligere sælger ved jeg at elevrådet eller hueudvalget har fået en lille gave for at vælge AJ Eriksen som leverandør og samtidig modtager de hue og tøj gratis, men tilgengæld får alle andre elever på skolen lov til at betale over-pris for hue og tøj i forhold til prisen hos andre leverandører.
tilføjet af

Hvorfor ikke give et hint

Hvad skal folk søge efter på google.dk, hvis
de vil finde en billigere leverandør.
tilføjet af

Hvad har du ondt i røven over?

at nogle gider bruge timer på at sørge for at alle får en hue, der passer?
Hvorfor skal de ikke belønnes for det? At I betaler for andres arbejde igennem prisen på huen, er det ikke kun rimeligt?
Tag da lige selv at let den røv, som du har så ondt i... ;-)
tilføjet af

NåNåNå.

En selvoptaget egoistisk lort der fik eller har fået rabat på andres bekostning!!!..... og så er du garanteret en af disse venstreorienterede lorte der bruger deres tid på at fortælle andre, at de har et bedre livssyn end dem !....... AAAAAARDHHHHH.
tilføjet af

NEJ

Det er overhovedet ikke rimeligt at f.eks. en skole med 300 afgangselever har et elevråd med 8-10 elever.
Disse 8-10 elever får en ting eller to og de resterende ca. 290 elever på samme skole får lov at betale mega-over-pris.
Er du selv en af dem som er blevet bestukket siden du hidser dig sådan op ?
tilføjet af

Løgn og latin..

Hej,
Tilfældigvis er jeg 3. års på handelsskolen i Sønderborg og er tilfældigvis også kontaktperson for alle klasserne og et udvalg vi har nedsat i den forbindelse, at vi jo blir studenter i 07 og skal have huer og lidt tøj vel også.
Vi har valgt A.J. Eriksen da der de sidste 2 år har været for mange fejlleveringer hos de forrige afgangsklasser. Tilmed var der prisgaranti, dvs. hvis vi kan finde huerne i nogenlunde samme kvalitet til billigere penge, får vi refunderet forskellen.
Jeg er derfor også bekendt med at man får en "gave". Dog IKKE i form af GRATIS tøj og huer!! Man får ét stykke bluse/sweater til en værdi af 299,- Denne bluse får alle i udvalget. Udvalget skal måske siges, består af én kontaktperson fra hver klasse. Dvs. ialt 7-10 klasser ialt!
Jeg er overordnet kontaktperson på Sønderborg Handelsskole for ALLE klasser og får IKKE mere end de andre der viderebringer informationer fra mig og A.J. Eriksen.
A.J. Eriksen kunne i mine øjne også have valgt at få alles mail på hele skolen og selv sende informationerne ud. Dog vælger de at lade os elever selv stå for det og giver også dermed muligheden for at kunne snakke i fred og ro med hinanden i klasserne om vi ønsker at bestille hos firmaet eller ej.
Hvis du er tidligere sælger hos A.J. Eriksen synes jeg du skulle stå frem med navn og vise at du ikke skriver og argumenterer som et barn på 12 år.
Iøvrigt er alle der læser dette her, velkommen til at kontakte mig igennem Sønderborg Handelsskole. Spørg efter Mark i Studentertøjs udvalget. Vi har ind til videre hvert fald været MEGET godt tilfredse med måden det er foregået på. At priserne er så høje, er ganske enkelt da vi alle bliver studenter på samme tid og alle skal have huer på samme tid. Dvs. forhandlerne kan i gåseøjne "tillade" sig at tage de skyhøje priser. Find du roligt nogle billigere huer og tøj. Andre studentertøjs firmaer der kunne være billigere, må du gerne skrive herinde.
Følger debatten..
tilføjet af

Jaaah hvad er der at bekymre sig om?

Den 20´er ekstra for en hue kan vel ikke vælte noget, men jeg har nu aldrig oplevet at "returkommisionen" kom elevrådet til gode. Jeg tror helt ærlig, der er noget du har misforstået.
Såvidt jeg husker har der været aftaler med skolen om leveringen af huer, og evt. konkurrenter sælger så ikke til elever på den pågældende skole.
Er der overhovedet andre end AJ Eriksen der leverer studenterhuer - jeg kan se at alle tre huer her i huset kommer derfra - og vi bor IKKE i Koldingområdet.
tilføjet af

Den her tråd kan da ikke interessere dig

vi taler om S T U D E N T E R H U E R
tilføjet af

Et hint ???

.....nej, det synes jeg egentligt ikke jeg vil give, men derimod synes jeg, hvis du er en dem der nu tror du er blevet snydt af dine skole-kammerater, skal tage fat i elevrådet eller hueudvalget og høre dem, hvorfor det lige var at det blev AJ Eriksen som de valgte til leverandør, i stedet for en eventuel andre leverandør som kan levere nøjagtig den samme hue til halv pris.
tilføjet af

Iøvrigt..

Iøvrigt ligger der faktisk en del arbejde i det, måske mere end du har bemærket da du sikkert kun har fået et katalog, fundet hvad du skulle have og bestilt. Resten har vi andre faktisk sørget for. Stået for kontakten og taget en del af ansvaret for at sikre Jer andre på skolen Studentertøj.
Så er det forhåbentligt rimeligt at få et enkelt stykke tøj gratis? Eller går man i så små sko at man misunder andres arbejde? Du kunne jo bare have deltaget i arbejdet? Eller var du én af de mange der sad og ikke havde tænkt over tøj og huer før det var for sent? Og nu føler sig snydt?
Utaknemmeligt af dig! Synes du skulle klappe skuffen i nu! Bare min ærlige mening.
tilføjet af

LOL

LOL
tilføjet af

Priser

Hvis du har set huer til halv pris andre steder, kan du så ikke sende et link eller give et firma navn? Istedet for at være så hemmelig omkring det! For hvis du ikke ønsker at fortælle hvor i fandt huer billigere andre steder, lyder det mere som om du digter videre på en historie der i bund og grund kun handler om misundelse og ærgelse fra din side.
Iøvrigt, hvorfor gjorde du så ikke brug af jeres Prisgaranti, hvis du fandt huerne til halv pris??
tilføjet af

Du sad ikke i elevrådet

En 20'er ekstra.???? Hvor har du det beløb fra?? Beløbet er vel snare 150-200 kr.
Du skriver at du ikke har oplevet at "returkommisionen" kom elevrådet til gode og samtidig spørger du om der overhovedet findes andre leverandør på markedet.
Det er et tydeligt bevis på at du hverken har været "medlem" af elevrådet eller hueudvalget og samtidig er det nøjagtig det jeg prøver på at fortælle. Er du IKKE med "medlem" af elevrådet eller hueudvalget, så kender du ikke de andre leverandører på markedet og får derfor lov til at betale mega-over-pris.
Elevrådet eller hueudvalget fortæller nemlig ikke alle andre elever på skolen om de andre leverandører som kan levere til halv pris......de har jo modtaget en digital kamera eller andet.
Forstår ikke helt hvorfor du nævner at du ikke bor i Kolding. Hvad har det med dette at gøre?
AJ Erisken ligger i Kolding, JA, men hvorfor nævner du det?
tilføjet af

Studenterhue?

"Forstår ikke helt hvorfor du nævner at du ikke bor i Kolding. Hvad har det med dette at gøre?
AJ Erisken ligger i Kolding, JA, men hvorfor nævner du det?"
Måske det med studenterhuer alligevel slet ikke er noget for dig, når det kommer til stykket?
Synes det er rimelig klart, hvad Dulkis mener :-)
tilføjet af

Gaver og valg af hue leverandør..

Hver enkelt klasse vælger SELV hvem der skal finde den overordnede ansvarlige for leveringen af huer og tøj på ens skole. Hvis du så mener at der findes leverandører der er over 50% billigere som du har skrevet i et tidligere indlæg i aften, er du jo velkommen til selv også at undersøge markedet FØR du bestiller hos nogle firmaer??
I sidste ende er hver elev faktisk også frit stillet til at måtte købe og finde en anden leverandør, hvis eleven (kunden) ikke ønsker det firma resten af klassen eller et udvalg evt. har fundet!
Men synes du skulle tage kontakt til dit udvalg der står for valg af leverandører og sige du er utilfredse med deres valg af leverandør istedet for at brokke dig her!
Hvis det kan hjælpe dig, så har jeg desværre kun negativt at hænge ud på Seifert i Kolding. Seifert og A.J. Eriksen er ejet af samme firma, men leverandørerne til de 2 firmaer er mig bekendt også vidt forskellige! Sidste år leverede de med store fejl og mangler i tøj og huer og derfor valgte skolen at eleverne/klasserne på vores skole, selv skulle finde et firma vi ønskede at handle hos.
tilføjet af

Hvor er det godt

Jeg er enig i at Mjølner ikke kan bebrejde studenterhuen for at han er platfodet.
tilføjet af

Kære velformulerende MARK

Hej,
Som kontaktperson på skolen er du 100% utroværdig, beklager men sådan er det bare. Du er bestukket og derfor undre det mig at du står frem med navn og skole her på siden. Det kan kun give bag-slag for dig.
Så skriver du at I har valgt AJ Eriksen fordi der de sidste 2 år har været for mange fejlleveringer.
Simpelt spørgsmål til dig. Hvem har været leverandør på skolen de seneste 2 år?
Prisgaranti, JA, men hvis et andet firma tilbyder huen til f.eks. 200,- kr., hvem siger så at man SKAL gå tilbage til AJ Eriksen og få huen til samme pris? Hvorfor ikke købe huen hos dem som ikke i første omgang prøvede at tage røven på dig med en alt for høj pris?
En studenterhue er altså ikke nogen rumraket rent produktionsmæssigt.....alle kan producere denne.
Har du "kun" modtaget en bluse/sweater til en værdi af kr. 299,- som skriver.......så har du været en dårlig forhandler for dig selv og resten af elevrådet / hueudvalget.
Alle i udvalget får denne bluse/sweater......er det efter din mening rimeligt når nu alle andre elever derfor skal betale for meget for deres hue, blot fordi I alle i udvalget har modtaget en "gave"?
Firmaerne kan tage nøjagtig den pris de vil fordi I alle skal bruge en hue nu og her??? Har du gået i skole 12-13 år for at komme frem til det? Det er da totalt afsporet............ Kom ind i kampen, Mark.
tilføjet af

Kære MARK

Er du fuld?
Jeg har fortalt at jeg er tidligere sælger, hvorfor spørger du mig så hvor jeg har fundet billigere huer?
Derfor skulle jeg heller ikke gøre brug af nogen prisgaranti!!!!!!!!!?????!!!!!!!!!!!! Hvad vil du Mark???
Jeg er ikke elev og skal ikke bruge en hue, men hvis jeg skulle, så havde jeg måske undersøgt markedet lidt bedre end du åbenbart har gjort.
tilføjet af

MARK MARK MARK

Jeg skal stadig ikke bruge en studenterhue.....
FAT DET DOG..........læs, forstå og svar.
Mere besværligt er det ikke........
tilføjet af

Før du fatter det........

...... gider jeg ikke svare dig mere.
Jeg SKAL IKKE bruge en hue.
Hold nu op, MARK
tilføjet af

Bestukket?

Hvorfor er jeg bestukket? Jeg udtaler mig ud fra mine oplevelser med firmaet A.J. Eriksen.
Du har stadig ikke svaret.
Hvor har du så fundet en hue til 200,- da? :-) Hvilket firma? :-)
I så fald, hvorfor skal netop A.J. Eriksen hænges ud med deres, ifølge dig, Sky høje priser? Er det blot tilfældigt, eller fordi det er de eneste du har set kataloget og priserne fra? Priserne ligner nemlig hinanden hos langt de fleste af firmaerne!
Jeg synes det er en fin tak til os der rent faktisk har brugt TID og KRÆFTER på at få arrangeret studenter huer og tøj til 3-400 mennesker! Så er det vil ikke for meget at betale for A.J. Eriksen til de 10 personer UD af 3-400 elever, der faktisk har stået i spidsen for hver af klasserne og fundet frem til et firma man mener passer til skolen?
Skolens leverandør de sidste 2 år, var Seifert hvis det kniber med at læse mellem linjerne for dig :-)
En studenterhue giver jeg dig 100% ret i, burde slet ikke være svær at producere. Desværre er der bare ikke mange der gider gøre sig i det. Du har muligvis fundet en tøjmand der sælger/laver dem lidt billigere. Fint med det. Vi mener tilgengæld at vi gerne vil have en samlet pakke med tøj, blå bog, studenterkørsel OG huer fra samme firma!
Jeg har kun gået 3 år i skole på HH for at lære at en vare der er efterspurgt i en bestemt periode, SAGTENS kan komme til at koste langt over hvad den måske BURDE? F.eks. Benzin og Diesel?
Iøvrigt synes jeg ikke dit indlæg giver noget særlig klart billede mere af, hvad du egentlig er utilfreds med eller ønsker at nå frem til?
tilføjet af

Tidligere sælger..

Jeg må indrømme, at så virker du desværre meget utroværdig i mine øjne på den måde du skriver, hvis du virkelig skulle være tidliger sælger hos A.J. Eriksen :-)
Vi mener at have valgt det rigtige firma til levering af vores tøj. Samtidig mener vi priserne er forholdsvis rimelige i forhold til det vi mener at få. Samtidig har vi fået en alletiders service, hvilket vi har prissat meget højt!
Da du nu ikke længere har noget dicideret formål med dit indlæg længere og stadig ikke har svaret på hvor du kan købe en studenterhue til 200,- mener jeg du bygger din debat på løgn og usande fakta :)
tilføjet af

forstår hvad du mener

Jeg synes da det var pænt af dig at nævne at man måske som 3. års elev skulle undersøge markedet og ikke bare tage dem som alle de andre...
Vi havde KÆMPE problemer med huerne da jeg blev færdig på HH og vi havde BÅDE AJ Eriksen ude + et andet firma... Og det var et stort kaos og forvirring... Jeg kunne ikke være mere enig i at vi her har en der virkelig ikke har kunne finde ud af at forhandle hvis han ikke engang har fået sin hue gratis.. Det fik de hos os.. Hvilket jeg ikke har ondt i røven over (kan dog ikke se hvorfor det ikke skulle være på firmaets regning, studenter har jo rigeligt med udgifter i forvejen)
Og pointen er vel ikke om hvem der får hvad gratis men bare lige give sig lidt tid til at undersøge, og firmaerne imellem har jeg hørt at der bliver svinet til både fra den ene og fra den anden side.. Så tag ikke alt hvad SÆLGERNE siger for gode varer...
Hav en god aften
tilføjet af

Svine mig til?

"Er du fuld?
Jeg har fortalt at jeg er tidligere sælger, hvorfor spørger du mig så hvor jeg har fundet billigere huer?
Derfor skulle jeg heller ikke gøre brug af nogen prisgaranti!!!!!!!!!?????!!!!!!!!!!!! Hvad vil du Mark???
Jeg er ikke elev og skal ikke bruge en hue, men hvis jeg skulle, så havde jeg måske undersøgt markedet lidt bedre end du åbenbart har gjort. "
Hvorfor taler du direkte nedladende til mig nu? Du behøver vel ikke hidse dig op... ?🙂Vi prøver vel bare at finde frem til nogle fakta omkring studenterhuer. Fakta bygger iøvrigt på lidt mere end et dæk navn og nogle lidt tamme argumenter..🙂
Sig hvad du hedder og/eller giv et link/adresse/navn på et firma der leverer både tøj og huer billigere en A.J. Eriksen eller Seifert?? :-) Du må jo kende til dem, som tidligere sælger, og være interesseret i at dele dem med os, når du nu er så utilfreds med A.J. Eriksen... :-)
Så er vi i debat igen...:-)
tilføjet af

Du finder selv firmaerne

Hej Mark,
Du skrev til mig at jeg argumenterede som en 12-årig.
Derfor kom den noget (u)kærlige tone nok ind i det. Men godt ord igen.........
tilføjet af

Konkret firma

Hvis du har fundet en hue til 200,- må du også have et specifikt firma du har købt det hos? Og som tidliger sælger, og tydeligvis utilfreds sælger, må du vel også være interesseret i at os fattige studerende får billige huer og tøj?
Savner et firma navn på den billige hue.. Det kan ikke koste dig det store at give et tip omkring det til mig jo :-)
tilføjet af

Så skriv dog navnet på leverandøren

"om kontaktperson på skolen er du 100% utroværdig, beklager men sådan er det bare. "
Bare dén sætning burde være nok til ikke at tage dig så alvorligt, at man brugte tid og kræfter på at svare dig, det vidner om en meget umoden forudindtagethed man kun ser i folkeskoleklasserne ellers.
Nu er der blevet nævnt navnene Seifert og A.J. Eriksen i Kolding, hvorfor skulle det så pludselig være hemmeligt, hvem der kan levere huer meget billigere end dem?
Sålænge der ikke kommer et leverandørnavn på banen er det ærligt talt svært at tage dig seriøst, SDFT. Indtil da har man som uforstående læser mest tendens til at tro at du stiller studentikose (undskyld udtrykket) konspirationsteorier op.
Kom selv ind i kampen ;-)
tilføjet af

Er meget spændt på dit næste svar!!!

Du skriver at Seifert har leveret huerne og tøjet på jeres skole de seneste to år. Er det ikke rigtigt forstået?
Det er jo endnu et tydeligt bevis på at du ikke har sat dig ind i tingene, Mark.
Firmaet Seifert er 100% ejet af AJ Eriksen og derfor kommer varerne nøjagtig fra samme leverandør, og dermed er du / I ikke ude over de problemer som du tidligere har nævnt har været på skolen de sidste par år.
Huer, tøj og blå bog kan alle levere, så det er ikke et argument.
Jeg er spændt på at høre hvad du siger til at Seifert er 100% ejet af AJ Eriksen.
tilføjet af

Vi er også spændte

Jeg vil ikke tage ordet ud af munden på Mark, men SDFT, ved du hvad? vi er også spændte på, hvad for et navn på en væsentlig billigere leverandør af studenterhuer, du vil diske op med....
Det er faktisk det, jeg er allermest spændt på i denne tråd.
tilføjet af

Hvorfor bliver du ved?

Du bliver ved med at spørge hvor jeg har købt en hue til 200,- kr.
JEG ER IKKE STUDERENDE og skal derfor ikke bruge en hue. Derfor har jeg ikke købt nogen hue til kr. 200,-.
Men som tidligere sælger kender jeg jo "kollegaerne" på markedet og deres pris, men det samme gør du vel som medlem af udvalget på jeres skole???
tilføjet af

Sidder man i udvalget........

......så er det selvfølgelig undersøgt og derfor bør det ikke være nødvendigt at jeg hjælper.
Uanset hvilken anden vare du, jeg og alle andre skal ud og købe, så undersøge vi markedets priser og køber der hvor det bedste tilbud er at hente.
Men det sker ikke her.......her køber de studerende hos det firma som bød højest hos elevrådet eller hueudvalget.
FIND SELV UD AF DET.........firmaerne findes.
tilføjet af

Det er overhovedet ikke hemmeligt...........

......hvem de andre leverandører er, og alle i elevrådet eller hueudvalget kender firmaerne, men alle andre elever hører bare aldrig om disse firmaer...............hvorfor?
Elevrådet eller hueudvalget fortæller ikke om dem.
tilføjet af

Nej jeg sad ikke i elevrådet

da mine unger købte studenterhuer. Jeg var den glade betaler, men det undre mig at samtlige huer her i huset er fra samme firma, når det ikke er lokalt.
Da jeg i sin tid blev student, var det én bestemt forretning i byen vi kunne købe huen hos, så en eller anden form for monopol har der altid været.
Kender du andre firmaer idag, end AJ Eriken der kan levere det eftertragtede hovedtøj.
tilføjet af

Det er meget nemmere, hvis man ikke behøver en hue...

... til at symbolisere hvor enormt klog man er blevet i gymnasiet.
Alternativt kan man selv sy én.
tilføjet af

Hør nu her, bette ven

Som den uvidende læser, der hverken har siddet i elevråd eller studenterhue-valg-udvalg eller noget, der kan man indtil nu kun betvivle din saglighed, SDFT, så længe du ikke lægger konkrete beviser på bordet omkring at andre leverandører skulle være langt billigere end firmaet(/-erne?) i Kolding.
Indtil nu er det blot et postulat, du fyrer af - prøv dog at se det lidt fra os uvidende debatlæseres side - vi har ikke en jordisk chance for at forholde os til problematikken.
Det ville være langt sagligere, hvis du nævnte, hvilke andre leveandører der findes - for jeg ved det ikke, hvis du ved det, hvorfor kan det så være så svært at fortælle os det?
Nå, jeg vil sige godnat og tage nathuen på :o)
tilføjet af

fattige studerende er en mangelvare.

løft røven og kom igang, er du er smuk pige får du top karakterer, er du fed og ulækker, får du TG minus@@@@@.....
jeg kom ud af syvende klasse som 6 årig på grund af min fødselsdag i juni, og måtte vente på konfirmationen 1 år.
huen er ikke et bevis på noget som helst, jeg har tjent enorme formuer uden, og jeg ved fra en gammel bekendt, at det sexuelle og festerne var det vigtigste på hendes jurist studie i Århus, hun kunne virkelig ryste ballerne, og senere blev hun ansat i ISS, hun havde verdens største ægte bryster, og en overgang blev hun ansat i marmorilik i vest Grønland som en slags supervisior og chefens anden skede.
der var kun ca. 5 brugbare kvinder til 550 mand, så en kollega og jeg inviterede hende til bunkepul.
det blev dårligt vejr, så hun "lånte en bil, og kørte fast i sneen.
mit værelse var meget lille, men jeg havde lånt en sovesofa, som først kunne slås ud, når døren var lukket.
vi missekissede lidt, men pludselig faldt det ene ben af sofaen, så ikke flere julelege den nat.
vi havde lovet hende at hjælpe med at skovle bilen fri, men vejret var så dårligt, at hun måtte gå hjem.
senere dansede vi svanens død på bordene, da ISS blev smidt ud af Grønland, og vi hængte foto af hende overalt i messen, hun havde en måtte, som en spædkalv med tyndskide, så måske er hun gået måttevejen.
måske skulle jeg kalde hendes bryster for mælkejunger, de struttede mindst 40 cm. fra hendes krop, og havde vorter så store som gedepatter.
tilføjet af

Hmm..

Og hvad har det så med debatten at gøre? Synes det er et meget upassende undlæg og komme med.. Det er ikke en debat om at komme med kloge ord, men en debat om studenterhuer! Undskyld jeg siger det!
tilføjet af

Ja, der findes da flere forskellige firmaer........

.....som leverer den eftertragtede hue, men disse firmaer bruger bare ikke samme metoder for at blive leverandør på skolerne, og derfor er det kun de elever som er "medlem" af elevrådet eller hueudvalget som kender de andre firmaer.
Alle andre elever hører aldrig om de andre firmaer, da man blindt stoler på at udvælgelses processen blandt leverandørerne er foregået efter bogen.
tilføjet af

Til MARK

Hej Mark,
Du har ikke svaret på mit tidligere indlæg hvori jeg skriver at jeg spændt venter på at høre dit svar til, at Seifert er 100% ejet af AJ Eriksen og at du / I dermed ikke har løst problemet med fejlene ved leveringen fra de sidste to år.
Vidste du at AJ Eriksen ejer Seifert?
tilføjet af

Har jeg nævnt..

Jeg har faktisk nævnt det før, at jeg godt vidste de 2 firmaer var ejet af samme mand. Men ikke Erik selv, fra A.J. Eriksen!
Der var én enkelt klasse sidste år der bestilte hos A.J. Eriksen istedet for Seifert og de havde været MERE end godt tilfreds med A.J. Eriksen.
Iøvrigt er Seifert faktisk også Kongelig Leverandør til Hoffet.
Hvem siger iøvrigt at hueudvalget kender alle firmaerne der leverer studenter huer? Hos os har vi ikke søgt "længe" efter et firma. Jeg har søgt på Google og fandt 4-5 firmaer. Efter jeg havde ringet til dem, og fundet ud af at de ikke virkede særlig engageret eller lige så interesseret og hjælpsom i at sælge huer som A.J. Eriksen, valgte JEG dem fra og nedsatte et hueudvalg efter at A.J. Eriksen anbefalede mig at lave et udvalg på skolen, så jeg ikke stod HELT selv med ALT!
Men synes du skulle stoppe med at ha' så skide ondt i røven. Du har stadig ikke nævnt andre firmaer end Seifert og A.J. Eriksen. Så ind til videre opfatter jeg ikke dine indlæg som andet end et surt opstød?
tilføjet af

Enig med Spies...

Selvfølgelig kunne jeg have forlangt en hue istedet for, hvilket jeg faktisk stadig kan, da jeg ikke kunne finde størrelsen på blusen og derfor ikke har bestilt endnu:-) Så helt sikkert en god idé jeg vil tage med til næste møde med A.J. ! :-)
Og synes at det er helt fair at os der Gider bruge tid på at finde tøj og huer til de andre og sørge for mængderabatter osv. samt stå for det besvær (for det ER faktisk et besvær!) får lidt ud af det i form af en gratis gave eller lidt rabatter!
Dem der har ondt i røven over det, kan jeg desværre ikke tage seriøse :-) Det er ren misundelse uden de har det i noget som helst! :-)
tilføjet af

Flere firmaer

Hvis firmaerne er interesseret i at sælge sine huer, må de også blive synlige når man søger efter dem på nettet, f.eks. Google. Der popper nemlig IKKE særlig mange søgeresultater op, og Kraks finder næppe mange flere! Og de firmaer jeg har fundet, har jeg alle kontaktet og forhørt om priser og udvalg hos. Derudfra har jeg valgt A.J. Eriksen.
tilføjet af

Til SDFT

Når du nu er sælger eller tidligere sælger af Studenter huer, hvorfor oplyser du os så ikke om hvilke andre firmaer der også sælger studenter huer??
Selv hvis du nu er sælger for et lignende firma der måtte sælge dyre studenter huer, så burde det stadig ligge i din interesse at fortælle os andre hvilke andre firmaer der også sælger Studenter huer og tøj ?? I hvert fald, siden du laver et sådant nedladende indlæg mod netop A.J. Eriksen..
Savner dit svar... Du må jo kunne diske op med mange flere, eftersom du jo må kende dine konkurrenter og deres metoder, du er/har været oppe imod??
tilføjet af

Færdig med dig, MARK

Måden du svarer mig i nogle af dine andre indlæg, gør at jeg overhovedet ikke gider spilde mere tid på dig.
Er du tilfreds med den aftale som du har indgået med AJ Eriksen, så er det fint med mig.
Det eneste jeg ville med dette indlæg var at lade kommende studenter vide at man faktisk kan købe en studenterhue for 200,- kr.
Har du / I det fint med i stedet at betale 350,- kr. velvidende at det er for meget, så er det fint med mig.
Dermed er jeg færdig med dig MARK, du skal ikke forvente flere svar fra mig på spørgsmål stillet af dig.
tilføjet af

Helt fint med mig :-)

Og enden på alt det her blev altså, at du aldrig fortalte os hvor man i så fald kunne få en studenterhue (og af SAMME SLAGS som den til 350,- hos A.J. Eriksen) og i bund og grund desværre heller aldrig kom med andet end sure opstød🙁Du har stadig ikke leveret noget konkret andet end at fortælle os et UTAL af gange at de findes billigere (eller sagt på en anden måde; Til 200,- som du fastholder) og med bedre levering hos et eller flere andre firmaer :-)
Som sagt, er folk der savner lidt erfaringer fra andre der har forsøgt sig med A.J. Eriksen, velkommen til at kontakte mig på Sønderborg Handelsskole - Studenter udvalget - Mark :)
Naturligvis kan jeg ikke fortælle hvordan slutresultatet blev, da vi jo endnu ikke har fået vores tøj eller fundet ud af om deres leverings tider overholdes🙂Men dette forventer vi dog, prisen taget i betragtning :-)
Tak for dit indlæg vedr. A.J Eriksen SDFT🙂Det fik du næppe meget ud af, håber jeg du selv kan se :-)
tilføjet af

Glemte en detalje..

Glemte faktisk at sige, at man også kan få den helt klassiske studenter hue hos A.J. Eriksen til 249,- mener jeg det var, dog uden broderier, knapper eller andet end den helt originale hat :-)
tilføjet af

giver mark ret..

SDFt - forstår heller ikke hvorfor du ikke fortæller os andre hvor man kan købe huer til 200 kroner henne istedet for kun og sige at vi kan finde dem til 200 kroner et eller andet sted... når du laver sådan et indlæg synes jeg det må være åbenlyst at du fortæller hvor man kan få disse billigere huer henne....?????
tilføjet af

Tidligere Debatter med SDFT...

Hovsa!
SDFT - Du påstår hårdnakket at du er tidligere sælger :-)
Så forstår jeg ikke helt denne tråd her:
http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=2&conference=48&posting=234614#234614
Sad og søgte lidt, og kan se at du i 2005 (Du må vel og mærke så være blevet student ifølge denne "Debat tråds dato" i sommers :-)
Lidt pudsigt, at du så siger du er tidligere sælger og disker op med denne her tråd efterfølgende :-)
HMMMMM..... Medmindre du har været sælger i maks 2 mdr. for et studenterfirma, lyver du hvert fald om hvad du i virkeligheden er!
For mig er du nemlig åbenlyst kun en frustreret student der føler at have betalt for meget og som i virkeligheden tror det fåes meget billigere et andet sted ;-)
Dog uden at det findes! ;-) For ellers, havde du som næsten nyudklækket student vel hjulpet os andre lidt med at finde det billigere, går jeg ud fra! ;-)
tilføjet af

Jeg tror mindsanten du har ret

God observation dér, Mark.
På en måde føler jeg mig lidt til grin over at have brugt så meget tid på sådan en lille mide, som slet ikke er moden til at gå ud af gymnasiet endnu. 9. klasses folkeskole måske, men ikke 3.g.
tilføjet af

Magen til løgnehistorie har jeg aldrig hørt.

Faktisk er det sådan at jeg selv også arbejdede i Marmorilik på den tid. Omtalte pige "GM"(som iøvrigt var voldsomt generet af sine attributter) arbejdede for det første ikke for ISS men for Greenex, hun var ikke ansat I Marmorilik men på hovedkontoret i København. Der var ikke nogen der "lånte" biler ud til nogen deroppe, det var afstandene for små til, de blev kun brugt til at transportere ting med. Jeg er ret overbevist om at hun nok kunne finde andre end dig at underholde sig med de enkelte gange hun var på besøg og boede i appartement.
Endelig så var der ikke ét eneste billede at bemeldte person hængt op i hverken messen eller andre steder, havde nogen dristet sig til det var de blevet fyret på stående fod.
Dit indlæg er simpelthen under lavmålet og det er skammeligt alene af den grund at personen kan genkendes - føj!
tilføjet af

Ang. A.J Eriksen og gaver

Kan se, at man skal passe på mht til hue-udvalget, og det er sikkert nok også rigtigt. Men vil også gerne lige fortælle, at det ikke er alle der svindler, men istedet blir svindlet! Sidste år sad jeg i hue-udvalget på min skole, VUC, og vi kontaktede A.J Eriksen. For det første ville de slet ikke komme ud til os, da de ikke tog os seriøst, fordi vi var VUC og ikke en alm. ungdomsskole. For det andet var servicen vildt dårlig, da vi endelig fik en konsulent overtalt til at komme ud, og de fumlede rundt med regninger etc. En fra min klasse sku kun ha en billig hue, men fik en regning på over 800 kr for slips, trøje, kuglepenne og hvad ved jeg - de kan helt klart ikke anbefales, og vi forsøger at finde en anden i år.
Ps. Vi fik bestemt ikke nogen gave af nogen som helst!
tilføjet af

Ak ja, så blev der ro...

Jeg sad ellers og ventede spændt, på at få af vide hvor jeg ku finde billige huer henne - har søgt på nettet, men kan kun finde A.J Eriksen og Seifert og StryBerg..aner ik hvordan de hænger sammen eller noget, og det på trods af at jeg, som tidligere nævnt, sad i hue-udvalget sidste år (uden at blive bestukket af nogen!!)
Vi fik ikke af vide hvor vi kan/kunne få huer fra, (som den åbenbart nyudklækkede student/sælger ellers forsøgte at banke ind i hovedet på os andre) men måtte selv søge på nettet som andre menige studernde - det fik vi ikke meget ud af.
Desuden vil jeg gerne lige tilføje, at jeg bestemt ikke mener det er forkert at tage imod en gave fra A.J Eriksen(eller andre) hvis man sidder i udvalget (vi blev dog ikke tilbudt nogen). Det var faktisk ufatteligt stressende det at skulle korrigere det hele, både fordi A.J Eriksen var så forbandet utaknemmelige over, at vi ville købe deres huer, men også fordi nogle studerende ikke rigtig ka overholde en deadline mht. betaling. Enhver service kommer ikke gratis, og jeg mener det var en service vi viste overfor de andre studernde, med de midler vi nu engang havde...
Desuden vil jeg også lige give Mark ret i, med tanke på udbud og efterspørgsel, at når efterspørgelsen stiger (studenter tid) så stiger prisen også på udbudet - men det ved enhver der læser denne tråd vel, eftersom vi (næsten) er uddannede mennesker - det var jo faktisk kun den ene, I ved godt hvem, der ikke ku se det..og så viser det sig beep'me at han allerede er student=uddannet... Verden er af lave ;)
tilføjet af

Ang. dårlig Service hos Aj Eriksen

Hej,
Læste lige dit indlæg lidt tilfældigt, da jeg lige ville se i aften her om der var kommet liv i tråden igen🙂Minsandten om der ikke var det, netop i dag ;)
Vi er nået så langt i vores "fase" hos Aj Eriksen at vi har bestilt, fået regning og skulle have betalt den 10. januar 2007.
Den 9. Januar havde vi endnu en del problemer, nok dels pga. manglende tid fra min side til at få rettet de problemer der var, men også dels pga. Aj Eriksen vanvittige "Kryds-af-metode" til bestilling af tøj. Den var meget svær at få sat kryds de rigtige steder på og der var mange ting der lignede hinanden, som efterfølgende gjorde at der var et par fejl i hver klasses bestilling.
Alt i alt har servicen dog været helt i top fra deres side og jeg kan egentlig ikke klage!
Den 9. Januar var jeg personligt hos Aj Eriksen i Kolding for at rette en del fejl. Desværre har de ikke fået rettet det sidste endnu, men regner med at det kommer på plads snarest.
En anden ting du dog er inde på er betalingen af eleverne.
Da jeg var deroppe den 9. Januar (dagen før deadline) havde kun en 40-50 aller maks 60 elever ud af ca. 200-250 betalt deres bestillinger på huer og tøj. Efterfølgende har jeg Igen måtte bruge kræfter på at få påmindet alle folk om betalingen, hvilket igen er Meget tidskrævende!
Alt i alt må jeg indrømme at jeg fra nu af også vælger at lade eleverne selv bøvle med det sidste, undtagen studenterkørslen, som jeg som det sidste mangler at kræve penge ind for hos min egen klasse. Alene dette har krævet tid og tålmodighed og jeg frygter allerede nu at det kan blive svært at få pengene fra alle eleverne til deadlinen den 1. feb. (der skal regningen være betalt, ellers ryger Studentervognene til andre vidst:-/ )
Ang. den behandling du har følt at få fra Aj Eriksen fordi du kommer fra en VUC skole, vil jeg nævne det for Erik (Vidst direktøren for firmaet som også er min skoles kontaktperson). Det er ikke iorden at få sådan en behandling, fordi i måske ligger knap så mange penge som 250 afgangselever gør! (I gennemsnit smider en elev ca. 6-700 kr. eller 20.000,- pr. klasse!) Så det er en fed forretning! De eneste egentlige udgifter de har er de 10 pers. der sad på deres kontor og tog telefonerne og styrede bestillingerne til et andet firma (sikkert i Taiwan ell. sådan noget :-/), telefonregningerne, et par sælgere og deres biler samt lidt porto omkostninger. De lokaler de sad i var heller ikke noget specielt og lå i et industriområde hvor meget var forfaldet og så lidt slumret ud nogle steder. Desuden havde de lokaler sammen med et andet tøjfirma også og tror måske endda også der var et 3. firma i disse lokaler, men er dog ikke helt sikker.
Så alt i alt må der altså vælte ind med penge hos dem. De siger selv at de har omkring 40.000 elever. Dvs. 40.000 * ca. 600 kr. pr. elev = 24 Mill. kr.
Aj Eriksen skal som sådan kun levere en hue, en t-shirt, en bluse og nogle nåle til denne hue. De få ting, koster altså omkring 800,- og må altså siges at være en fed forretning efter min mening.
Men fred være med det, man bliver jo heller ikke student HVER dag ! :D
tilføjet af

Firma i Ålborg

Jeg fandt også et firma i Ålborg, men gik fra dem igen da de kun ville sende til skolen og ikke privat til mig. Allerede dér var det tydeligt at de kun ville sælge til en hel skole ad gangen og ikke kun vores éne skole.
Adresse og tlf. kommer her :
Aalborg Studenterkompagni
Gugvej 91
9210 Aalborg SØ
Tlf. 98 14 81 00

Jeg havde også 2 andre firmaer for uden dem du nævner, men kan desværre ikke komme på hvad de hed mere🙁Hvis jeg kommer på det, skal jeg selvf. nok skrive det til dig !🙂Håber du kan bruge det andet til noget :)
tilføjet af

Tak :)

Super mange tak - jeg bor jo selv i Ålborg, så det ku jo næsten ikke passe bedre .. måske man får rabat for at være lokal ;)
Men hvis du kommer i tanke om de andre, må du meget gerne lige skrive det - jeg venter spændt :)
tilføjet af

A.J Eriksens indtjening..

Vi fik alligevel samlet en 30 studenter sammen, der sku ha hue, så lidt må de da ha tjent på os, selvom det ikke er nær så meget som på Ungdomsskolerne - men lidt har vel også ret :)
Men det ville være mægtig skønt, hvis du ku nævne den dårlige behandling til ham Erik, for vi har virkelig mistet interessen for dem i år, selvom jeg dog bestiller priskataloget derfra også - vi ska jo ha det billigste ;)
MVH
Den selvudnævnte HueFormand ;)
tilføjet af

Priser

Hej mark
Jeg vil meget gerne i kontakt med dig, kan du ikke skrive mig en e-mail: cbotved@gmail.com
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.