9tilføjet af

28 dage senere......se den ikke!!!!!!!!!!!!!!

Historiens hidtil dårligste film....
Ingen handling, ingen slutning, lad vær at bruge til på denne film!
tilføjet af

Se den

Forekommer det dig ikke to sekunder, at det ikke er sikkert, at alle andre har samme mening som dig...?
Jeg synes faktisk, at det er en udemærket film - den er ikke ligetil og nem og forstå, nej, men det er heller ikke meningen.
Den er desuden meget flot visuelt, men jeg kan godt se, at den nok ikke er sagen, hvis man kun har kapacitet til at forstå film, der er fuldstændig ligetil action uden noget at tænke over...
Har du set 2001? ...Den synes du vel også er dårlig...
mvh Tat
tilføjet af

..der var vel ikke så meget at forstå!

Hej! Jeg har læst dit svar og selvfølgelig skal vi alle have vores mening- ellers ville det hele være ens og kedeligt... men jeg synes virkelig at denne film er dårlig! Og det er ikke fordi jeg ikke har forstået den, handlingen er så simpel at jeg kan forestille mig det har været svært at få filmen til at vare så længe.
Her udveksler vi meninger...jeg synes problemet er at historien hænger ikke sammen og er fuldkommen urealistisk. Det kan godt være at filmen er visuelt flot, det er jo smag og behag. Ifølge filmen bliver stort set alle mennesker inficeret af en virus; derefter slår de hinanden ihjæl i en slags "rabies" eller "blodrus". Utroligt nok er der ikke så meget som et lig eller en bloplet at se på vejene når en af hovedpersonerne, en af de få overlevende ikke-inficerede - vågner 28 dage efter virusen er brudt ud ... alt er øde...hvor er ligene henne? Er de fordampet? Eller har de blodtørstige uhyrer fået rengøringsvanvid? Desuden finder jeg det mildest talt fantastisk at virusen har en virkningstid på cirka 5 sekunder (det er den tid det tager fra man er inficeret til at man kaster 7-8 liter blod op i hovedet på en anden rask person for at derefter gå helt bananas...). Du siger at jeg ikke har forstået filmen: hvad har jeg ikke forstået? Budskabet om at man ikke skal lege med virusser i laboratoriet og eksperimentere med dyr (der har jeg for at nævne et eksempel set 12 monkeys - betydeligt bedre og mere spændende film)? Eller hvad? Tanken om en katastrofe der kan udslætte det meste af jordens befolkning, ideen om at de få der er tilbage skal prøve at genskabe et samfund? Hertil vil jeg spørge: har du for eksempel læst Stephen Kings "The Stand"? Du ville opdage at emnet har været op at vende før. Og til sidst nej,jeg har ikke set 2001.
tilføjet af

Davs igen

Det var altså ik hele verden... Kun England...
Ja, jeg har læst The Stand - jeg tror ik du har lyst til at konkurrere med mig i boglæsning og sete film (^o^)
Jeg synes ikke, at det er fedt at se en film, hvis al ting skal hakkes ud i detaljer, så som at hidse sig helt vildt op over en eller anden bil, der kører forbi i baggrunden i Ringenes Herre som for øvrigt er så lille, at det bare er en støvsky, som kun kan ses helt ude i hjørnet af et kæmpe biograflærred...
Nogle gange synes jeg, det er federe bare at se på filmen og opleve den, i stedet for at diskutere om Bruce Willis havde den samme bluse på, da han kravler ind i højhusets ventilations system og da han kommer ud igen... Det havde han faktisk ikke... men hva' så?
Jeg siger ikke, at 28 days later burde nomineres til årets mest geniale film, jeg ville bare lige sige at jeg synes nu at den er meget god - bare til orientering...
Prøv at se 2001 - det er en rigtig film...
(^o^) Tat
tilføjet af

svar

er du sikker på at det ikke bare er dig der ikke har fattet hvad filmen handler om???
der er sku en slutning og en handling...
selvom jeg ikke kender dig tror jeg at det er dig der ikke forstår den!!!
tilføjet af

andet svar

snakker vi om den samme film? er det ikke den film hvor sandre bullock er med i??? ellers er mit svar jo rimeligt mærkeligt!!
tilføjet af

Hmmm...

Der må jeg desværre ikke give dig ret... JEG syns den er RET fed og jeg ville med glæde se den igen og igen... Og det syns de fleste, jeg kender, som har set den også... Såeee - desværre - du er nedstemt..*G*
tilføjet af

JO, den var for FEEED!!

Jeg var stiv af skræk hele filmen igennem! Den er vildt sej, har en totalt uhyggelig stemning og et sindssygt plot!
Men ja - hvis du ikke regner med at se en "zombiefilm", blir du måske skuffet - eller som mig: glædeligt overrasket! Jeg er normalt ikke vild med den slags film, men den her ramte mig hårdt!
Såeh... gi' den en chance - syn's jeg!!
Charlotte
tilføjet af

2001 en av tidenes store

filme.Det skyldes ingen ringere en Athur C Clarke,
der også fandt op princip for satelitte i geostastonær bane.
Denne film inspirerede mange stadig til at finde op nye teknikke som man ser resultat av idag.
tilføjet af

RE 28 days later

Smag og behag... Jeg syns det er en fantastisk film, og jeg anbefaller den bestemt! Også 2'eren 28 Weeks Later (28 Uger Senere)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.