25tilføjet af

16-årig pige hængt i Iran

Den 16-årige pige Ateqeh Rajabi, der ifølge Amnesty International var sindslidende, er blevet henrettet i Iran.
Hun var anklaget for usømmelig optræden og blev hængt i byen Neka.
Ifølge menneskeretsorganisationen blev hun hængt midt i byen Neka i Irans nordlige Mazandaran-provins den 15. august.
Dommeren, som afsagde dødsdommen, lagde selv løkken rundt om pigens hals, og skal have sagt, at hun blev henrettet for sin "skarpe tunge".
En mandlig medsigtet, som Ateqeh Rajabi skal have optrådt "usømmeligt" sammen med, blev idømt 100 piskeslag og løsladt efter piskningen.
Ateqeh Rajabi er ifølge Amnesty International det tiende barn, Iran har henrettet siden 1990.
Den iranske nationalforsamling har vedtaget en lov, der hæver grænsen for henrettelser til 18 år, men loven er aldrig blevet ratificeret af Vogternes Råd, der er den reelle magthaver i landet.
Kilde: www.dr.dk, Dr-Nyheder 26. august 2004 02:39 Udland
Tragisk at henrette en 16 årig for "usømmelig optræden" og "skrap tunge"...og så var hun åbenbart sindslidende iflg. Amnesty.
Mærkeligt værdisæt de har i Iran...
tilføjet af

Præstestyre igen!

Der findes ingen pardon, trods sindssygdom, men det kendetegner islams menneskesyn!
tilføjet af

Det viser ...

... endnu engang, hvor meget forskelsbehandling der er i muslimsk styrede lande, mellem mænd og kvinder !!!!
De 2 unge mennesker har begået den samme "forbrydelse", men får hver sin straf !!!
Føj, siger jeg bare ....... !!
tilføjet af

inviter dem til danmark

idag fremlægger THOR DEN MÆGTIGE finansloven som der slet ikke er dækning for økonomisk men men eet eneste sigte at han ved der snart kommer valg og vi skal snydes(bondefanges) til at stemme på ham
med 20 milliarder så lad os invitere hele iran og irak og tyrkiet til at bo i danmark vi har masser af penge
GLEM DOG IKKE at Danmark har en udenlandsgæld på 225 milliarder kr som vi i mange år kun har betalt renterne af
tilføjet af

Tag jer sammen

Og hva så?? Det har intet med islam at gøre! I småborgerlige kartofler vil bare have noget at brokke jer over! Danmark eller vesten er da ikke en pin bedre.. Noget så basalt som menneskerettigheder bliver ikke overholdt, selv i danmark. 24års reglen er blevet kritiseret af selv samme amnesty for at bryde vores basale menneskerettigheder. Selvom at Danmark har skrevet under på FN menneskerettigheds konvention. Og forresten der er kun et land der stadig ikke har skrevet denne konvention under. Nej det er ikke somalia eller iran men USA. Er stærk tilhængere af menneskerettigheder men det gælder også alle! Husk lige at feje foran egen dør først.
tilføjet af

Samme behandling i DK

Det er så grusomt som q'er bliver behandlet dernede.
Bare de for fanden ville holde det i deres hjemlandet istedet for, at have deres lorte holdninger med her til landet.
Det er så synd for de piger og kvinder dernede, men jeg kan ikke rigtig gøre så meget ved det. Det støtter dem ikke så meget at vi skriver her. Vi kan måske ændre holdningen til herboende sydlændinge på debatten, men jeg tror squtte det siver ind i knolden på dem.
tilføjet af

Småborgerlig kartoffel ...

... hmm ... så er jeg det - fint nok med mig .... ikke desto mindre er det SYGT at hænge en 16-årig pige på den baggrund som er omtalt, og uden nogen form for forsvar !!
Meget gør vi i Danmark som ikke er helt korrekt - men vi hænger sgu ikke børn fordi de er "frække" i sproget !!!!
tilføjet af

Jeg overholder dem

Jeg overholder de rettigheder og det gør langt de fleste danskere. LAd vær at vise os pegefingren. Danmark er en skønt og dejligt land. Vi ermedmenneskelige i forhold det rigtig mange landet i verden. Vi kan sq godt feje for vores egen dør, og gøre det med løftet hoved.
tilføjet af

Ateqeh Rajabi får snart ramt på Vogternes Råd!

En dødsdom er jo ingen straf, men en befrielse. Men en straf for familien,
der bliver tilbage. Pisk og lemlæstelse er en straf.
Nu er Ateqeh Rajabi en engel, og big Al vil give hende tilladelse
til af fjerne Vogternes Råd for altid.
tilføjet af

Fordi Islam STINKER

Ligeså meget som alt andet religion....
tilføjet af

Vi har noget at glæde os til.

Når muslimerne vil lave Danmark om til et muslimsk land. Jeg håber da ikke danskerne bliver ved med at vil have Danmark lavet om til et muslimsk land.
tilføjet af

Undskyld . . .

men jeg har ufatteligt svært ved at se ligheden mellem 24 års reglen og henrettelsen af et barn i Iran!!!!
tilføjet af

Øhhh . . .

er det dit alvor? Så er du ikke rigtig klog!!
tilføjet af

Send dem hjem

Hvis man har sådanne holdninger til os DANSKERE. Må man pakke sit happengut og rejse hjem.. Jeg mener det er ud over al menneskelig ret at henrette mennesker som ikke har slået andre ihjel. Og så en stakkels 16 årig pige som oven i købet var handicappet. Hvad foregår der i hovedet på dem ???? Hvis der findes nydanskere (iran, irak og tyrkiet) i danmark med holdninger til at dette er ok - skulle de have et kryds på ryggen og sendes hjem. Vi gider ikke bøvle med dem her. Og forresten kan de så slå hinanden ihjel dernede. De vil jo ikke hjælpes ! Hvorfor så bruge penge på dem. Jeg denne debat er sørgelig... Til nydanskere som har brodne holdninger - tænk jer dog om - hvis i kan. Vi skal ikke glemme, at vi har mange ok nydanskere fra (iran, irak og tyrkiet)som er ok i danske sammenhænge - jeg kender heldigvis ordentlige mennesker fra (iran, irak og tyrkiet). Og jeg er dansker....
tilføjet af

Jeg rejser sku ingen steder!

Der er sku da ingen der forsvar mordet på den 16 årige! I småborgerlige kartoffel gnasker! Tag dog at sætte jer ind i sagen inden i skriver jeres indlæg! Det har intet med islam at gøre og der er ingen der forsvar modet på pigen. I har så travlt med at hakke på islam og alle ikke-blegfiser! I har så travlt med at sende os hjem BUT GUESS WHAT jeg smutter sku ingen steder! Så kan man jo spørge hvem der griner højst!
tilføjet af

Dansk

Det sørger Dansk Folkeparti og råseje Bertel Haarder at du snart gør en dag!!!
tilføjet af

Skil tingene ordentligt ad

Det er for meget...jeg går helt i stykker indeni. Modbydeligheder kender ingen grænser. Man kan sgu da ikke henrette et barn!
Det er fuldstændig ligegyldigt hvilken religion man har, det er umenneskeligt. Og det fremgår jo heller ikke ret tydeligt hvilken religion de har, de, der idømmer og udfører henrettelserne i USA eller andre steder. Det er forkert at slå ihjel hvis ikke det er af sult, nød eller selvforsvar. Slut.
tilføjet af

Hver sin sandhed!

Ikke for noget, men visse ting kan da ikke skilles ad.
Din gradbøjning af "nød" behøver jo ikke være den sande for alle andre mennesker, vel?
Du har ret i, at det er forkert, men at du kan skrive "slut" som i "basta" eller "amen", det er altså alt for unuanceret.
Husk nu, at de der udfører disse gerninger, rent faktisk gør det med let sjæl. De er sikre på, at det er det rigtige de gør.
At VI så ikke deler deres overbevisning, gør altså ikke deres handlinger mindre sande. Tværtimod.
Jeg er enig med dig, men jeg er ikke enig med din måde at konstatere, hvad sandhed er.
tilføjet af

Bliver stadig!

Hverken Bertel eller DF kan sende mig nogen steder hen! Hvis jeg skal smides ud så skal alle dem med dansk pas smides ud og tror næppe det sker! Så kan du og din BERTEL kan holde i hånd og græde over det, for jeg bliver!
tilføjet af

Mere end klog!

For de tåber i Vogternes Råd vil smage deres egen straf, og
vil blive knust af Allahs hånd!
tilføjet af

Helt enig!

Hvor har du ret Solitaire! Du har ind imellem mange fornuftige holdninger.
tilføjet af

Jages ud

Du er en satan at høre på, et par på bæret og så ud af landet omgående, sammen med alle de andre skide muslimer. Iran bør invaderes at Nato, så hele præstestyret kan blive aflivet
tilføjet af

Tillykke med lemlæstelsen og mordet på tre besøgende turister!

Dig og dine knivstikkende venner har virkelig haft travlt!
Du ved jo godt at de fremmede/dig er dybt intolerante og at Islam minder på mange måder om nazisme. Selvfølgelig var der også danskere der tog let på nazismen og selvfølgelig var der også direkte landsforæddere.
Som dig måske???
Skriv svar
tilføjet af

Du er naiv!!

Du ved jo godt at de fremmede er dybt intolerante og at danskernes afslappede forhold til religion netop er fordi vi er tolerante.
Islam minder på mange måder om nazisme. Selvfølgelig var der også danskere der tog let på nazismen og selvfølgelig var der også direkte landsforæddere.
Som dig måske???
Skriv svar
tilføjet af

ird

24 årsreglen har intet med menneskerettigheder at gøre. At vi har denne regl idag, kan vi takke de utallige profomaægteskaber muslimiske borger i DK har udført. For derefter at blive skilt, således at man automatisk får opholdstilladelse. Dette har kostet de danske borgere mange skattekroner.
tilføjet af

skrid med dig perker

Det er godt nok 4 år siden du skrev dit indlæg, men jeg og mange andre Danskere håber at du er skredet herfra forlængst.
Med den attitude du har, kan du ligeså godt skride hjem, jeg kan forsikre dig for at der ikke er nogen her der vil have dig, sa pak dog dit lort og forsvind!!!
Jo hurtige jo bedre !!!!!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.