8tilføjet af

1 milliard til pensionisterne.

Partierne står i kø for at uddele gaver, nu vil DF give 1 milliard til pensionisterne - et valg er så sandeligt da på vej.
De samme ældre, som har skabt den statsgæld vi andre går og betaler af på, skal have 1 milliard ekstra ???
Betalt af hvem tjaa, det bliver af "os" den første generation der både skal betale de ældres og egen pension.
Hvornår stopper tyveriet ???
Lad os nu få det valg overstået, og så håbe på at alle løfter bliver "glemt"
tilføjet af

Pension.

Jeg er 46 år, men jeg tror ikke på, at vores generation har skabt en stor gæld. Vi har derimod skabt en flok børn, som er vokset op og aldrig har manglet noget. Alle unge mennesker idag har mulighed for uddannelse, det havde jeg ikke, da mine forældre ikke havde råd til at jeg fortsatte på gymnasiet. Dette var helt OK, da jeg var opdraget til, at man ikke kunne købe før man havde tjent pengene.
Omvendt så har mine børn ikke prøvet at mangle noget, hvis de gerne ville have noget, det kan jeg se idag, at det har været en stor fejl i deres opdragelse. Men heldigvis er De nu voksne, og begynder nu selv at tage ansvar, og ser tilbage på teenage årene, som de år hvor de havde råd til alt.
Synes Du virkelig vi skal blive ved med at betale for længere og længere barselsorlov, børnepasning, længere og længere uddannelser, og når vi så i en alder af 65 år, efter 50år på arbejdsmarkedet, ja så er statskassen tom, men forældre skal stadig kunne få længere orlov.
Tror Du stadig, at jeg efter 50 år på arbejdsmarkedet, at jeg kun har skabt gæld???
tilføjet af

Gæld er mange ting...

Hej...
Har vi aldrig manglet noget.?!?
Hvorfor skal det hele gøres op i ting og sager.
Jeg har altid kunnet få de ting jeg ville have...mere eller mindre....men det er sgu da ikke ting jeg vil have....!!!?!?!?!?!
Så mange børn mangler kærlighed og tryghed.
Men det ender altid med......hvorfor er du blevet såen....du har da aldrig manglet noget....du har fået alle de ting som kunne købes for penge.
Vågn da op....
Al det arbejde har skabt frustrerede børn og unge som hverken ved hvordan man skal opføre sig eller kan finde noget formål med livet.
Du siger:
"Jeg er 46 år, men jeg tror ikke på, at vores generation har skabt en stor gæld."
Jo, vi har en kæmpe gæld at skulle betale tilbage....den består bare ikke af penge, men af kærlighed, tryghed og opdragelse.
Endvidere siger du:
"Vi har derimod skabt en flok børn, som er vokset op og aldrig har manglet noget."
Hvad er det for en måde at anskue tingene på.....skal det hele gå op i penge og ting...???
Du skriver:
"Omvendt så har mine børn ikke prøvet at mangle noget, hvis de gerne ville have noget, det kan jeg se idag, at det har været en stor fejl i deres opdragelse. Men heldigvis er De nu voksne, og begynder nu selv at tage ansvar, og ser tilbage på teenage årene, som de år hvor de havde råd til alt."
Mon ikke fejlen i deres opdragelse har været at du har været for materialistisk og ikke har givet...eller haft tid til at give dem kærlighed, tryghed og en sund anskuelse af verden.
Du skriver:
"Tror Du stadig, at jeg efter 50 år på arbejdsmarkedet, at jeg kun har skabt gæld???
Ja, som så mange andre har du lavet en kæmpegæld.....den kan desværre bare ikke betales med penge og har intet med penge at gøre.....!!!
De hjerteligste hilsner, Eyas
tilføjet af

sommerfugl.d.5/8.04

hej alle sammen!!..
sig mig lige engang -i sagde at DF havedet sat penge af til pensionisterne?-jeg siger bare hvarfor en milliard!?..
-jeg er selv pensionist ,og kan skam ikke se nogen forbedring der.alle på den overførelses inkomst har det lige skidt ØKONOMISK STADIG VÆK:SÅ,HVOR ER DE PENGE GÅET HENAD!?.
GO´SOMMER TIL JER DERUDE I DEBATTEN FR.SOMMERFUGL:-)
tilføjet af

Pensionist

Til statstyve4n, bare det ikke er dig der snuder staten, med sort arbejde.
Vi almindelige pensionister får udbetalt ca, 5000 kr om mdr, og kan ikke tage ekstra arbejde, som dem på SU kan.
Vi har aldrig lagt samfundet til last, tvært imod har vi selv passet vores børn, og opdraget dem, så de har respekt for andre mennesker, det er der desværre ingen der har mere, selvom en forældre må tage børn gratis med i bussen, skal børnene sandelig ikke rejse sig op for ældre, eller gravide, nej, det gør vi andre ældre, og også udenlandske mænd, er meget høflige , men det er danskerne bestemt ikke, de er nogle svin, se hvor det flyder mde skidt i DANMARK, se hvor det DANSKE sprog er blevet grimt.
Da jeg havde småbøre, havde vi ikke råd til at tage i tivoli eller andre forlystelser, men vi brugte de gratis glæder, som de unge også bare kunne bruge, og så cyklede vi ca. 20 km, for at komme på arbejde som ung, og havde du ikke arbejde, så var der heller ingen penge at få.
Nej vi har nemlig forkælet de unge, som tror de kan få alt, uden at yde noget.
DU SKAL YDE, FØR DU KAN NYDE, lev op til det i unge mennesker, og så gør DANMARK til et tilfreds land .
tilføjet af

kære fr sommerfugl

og alle de andre alias du bruger, kan du ikke holde dig til et alias?
tilføjet af

Svar!

Ja, jeg er pensionist (efter 2 blodpropper).
Jeg har været pensionist i 2 år, men jeg savner arbejdsmarkedet og ikke mindst mine kollegaer.
tilføjet af

passede egne børn

Ja I passede jeres egne børn, er det for meget forlangt når minimum en af jer gik hjemme hele dagen.
I dag går både mor og far på arbejde, og institutioner er en stor del af børns opdragelse. Om det er godt eller skidt syntes jeg ikke rigtigt har noget med denne diskussion at gøre.
Statsgælden har i de sidste 10-15 år været faldende, derfør bare steg og steg den, hvordan vil du forklare det?? med udtalelsen om at det er nutidens unge der får alt foræret ???
Ja I cyklede 20 km. på arbejde på en punkteret cykel, og sneen stod hver vinter helt op til toppen af telegraf pælene og I fik 1 kr. om ugen. Jeg har hørt alle de der historier om hvor sølle I havde det. I virkeligheden var hverdagen ikke nær så stresset dengang, som den er i dag, der blev ikke stillet nær så store krav til jer dengang som der bliver stillet i dag.
Det er rigtigt, at I dengang I stiftede den nuværende gæld fik flere penge på lommen, og brugte en stor del af dem til at forkæle jeres børn, men det er vel ikke børnenes skyld er det ??
Mange bliver i dag pensioneret som 62 årig, vi andre skal nok ikke forvente at kunne gå af før vi er 70.
Jeg er ikke misundelig på jeres 5000 kr om måneden + boligsikring + div. billetter til ½ pris osv.
Det jeg er harm over, er at jeg tilhører den eneste generation, som både skal betale andres og sin egen pension, for den næste generation skal jo kun betale sin egen pension.
tilføjet af

jamen

Det beklager jeg på dine vegne. Min egen far blev ramt af en lignende sygdom før han blev 50, som gjorde ham uarbejds dygtig. Han havde heldigvis en god arbejdsmarkeds pension, som gør at han i dag næsten får lige så meget udbetalt som jeg gør.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.