4tilføjet af

Øv, øv

Ja, så er det blevet den tid på måneden igen. Hver måned er jeg sgu lige dum. Jeg kan næsten overbevise mig om at nu er det endelig lykkes at blive gravid denne gang og skuffelsen bliver større og større.
I sidste uge kunne jeg mærke spændinger i brysterne - yes tænkte jeg. I dag kan jeg mærke der sker noget med min mave - så jeg ved at denne måned var endnu en skuffelse. Når jeg ser på kalenderen kan jeg jo godt se at det ikke er en graviditet der er skyld i symptomerne - men derimod min kommende menustration. Nå, ja hvis man læser ovenstående er der så også det 3. symptom: PMS
Jeg har egentlig ikke brug for noget råd. Er bare lidt ked af at det heller ikke var denne her gang - ligesom det heller ikke har været alle de andre gange.
Undskyld forstyrrelsen - men tak fordi du gad læse det.
tilføjet af

På den igen

Der er ikke andet for en at hoppe på igen. Bedre held næste gang. Vi kan tales ved herinde om en måneds tid. Kigger efter dig.
Pøj pøj
tilføjet af

kender det godt...

Er selv i baby planer humør....er hel vild med tanken om jeg nu er gravid eller ej, så vild efter det, at mine bryster er ømme, jeg har kvalme, og jeg ved ikke hvad...om den nu er god nok, vil tiden vise, eller om det bare er psyken der påvrker kroppen....
Kan godt forstå du bliver skuffet og ked af det, men fortvivl ej, det skal nok lykkes! Tit går det bedre når man mindst venter det, når man ligesom slapper af, og lader det ske....(nemmere sagt end gjort, det ved jeg godt!)
Når nu denne menses er veloverstået,påbegynder du babyaktionen igen, kan evt benytte dig af sådanne ægløsningstests fra apoteket, de sælges også på nettet til en mere fordel agtig pris.
Pøj Pøj til os begge, mon ikke det snart lykkes?
Kh
en anden baby tosse.
tilføjet af

Pris ?

Hey !
Jeg er nys. at spørge om hvad koster ægløsningstests❓har aldrig prøve at købe sådan en... Men er det med urin på ligesom gravid-test ?
Mvh
Chacha !
tilføjet af

test

http://www.billigtest.dk/index.php?ref=5&affiliate_banner_id=4
Gå ind på denne side, så kan de læse alt hvad du har brug for at vide.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.