6tilføjet af

Øhm

Hej, jeg er en dreng på 15, der også har en kæreste på 15. Vi har nu kommet sammen i 8 måneder. De første 6 måneder var sjove og vi havde det godt med hinanden. Men nu er jeg blevet lidt træt af det, jeg har ikke tid til fodbold eller vennerne da hun hele tiden kræver at jeg skal være sammen med hende... Ærligt hat jeg ikke lyst til at være sammen med hende overhovedet... Skal jeg gi det en chance mere ??? eller ?
tilføjet af

Nej...

Hej Lass. Det første du nok skal gøre er at få snakket med hende og fortælle hende at du gerne vil have tid til fodbold og vennerne også, og du er træt af at hun kræver så meget. Hvis det så ikke virker så bliver du nok nødt til at slå op med hende. Fordi det er jo ikke sjovt at have en kæreste som vil have at du KUN bruger tid på hende og ikke dine venner også.
Maria
tilføjet af

Bestemer grenser

HEj!
jeg synes, du skal har tid til at udvirkle sig (lære nogen ting,omgås med andre og mange mere)
Derfor du skal har din kæreste i en bestem tid,ikke helle tiden .
Hvis hun acsepter dig på den måde så forsat med hende.
tilføjet af

~~hej~~

ØØh prøv og fortæl hende at du gerne vil ha' tid til noget andet end bare hende og så se hvad hun siger til det men hvis hun ikke synes det er en god ide så synes jeg i skal holde en pause...eller bare droppe hende og for det meste er vennerne vigtigere men.............

held og lykke ønskes du af fanni
tilføjet af

lær af dine fejl

Hejsa..
Drop hende det bliver ved med at være sådan. Og husk at det samme sker med den næste pige hvis ikke du fra starten af hænger ud m vennerne osv som du plejer.
tilføjet af

Tjaa den er jo straks værre..

Efter min mening lyder det lidt som om at du er "under tøflen" for lad mig sige det sådan her: Hvis hun virkelig elskede dig, så ville hun lade dig have det sjovt sammen med vennerne og så måske være sammen med dig lidt mindre..
Har selv haft det lidt som du har det.. Faktisk slog min kæreste op med mig i tirsdags, fordi jeg aldrig kunne være sammen med ham, men godt kunne være sammen med vennerne og veninderne.. That hurts! Mest fordi at jeg var jo tit sammen med ham men han ville bare være sammen dag ud og dag ind.. Og det kan sgu også blive for meget at være sammen hver dag.. Men det er nok lidt fordi, at jeg altid har sagt at venner kommer i første række lige meget hvad, for det gør de sQ..! Og så sked jeg nok lidt på hans mening - rev mig løs og havde det sjovt, og det kunne han vidst ikk rigtig klare.. Jeg synes personligt ikke at hun kan være bekendt at behandle dig på den måde.. Håber du kan bruge mine råd..! Kyz fra Tulle..!
tilføjet af

jaa...

ja det er jo dem der står med dig når du/ i har slået og det er dem du søger trøst hos ! forklar hende det, det burde hun kunne se op forstå!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.