3tilføjet af

Ægløsningstest??? Hvordan??

Jeg har været inde på billig-teste.dk og købe nogle ægløsningsteste, men jeg er ikke helt med så hvornår man skal "tage dem"... Og hvis så den er positiv hvad så - skal det være lige med det samme eller hvor lang tid efter har man?? Skal man tage dem hver dag??
tilføjet af

Anyone???

Er der slet ikk noget der lige kan svare mig?? - det tager 2 min...
tilføjet af

Ægløsningstest

Læs vejledningen grundigt (hvis der er een), der står svar på alle dine spørgsmål.
Vælg et dagligt fast tidspunkt at måle på.
Når målestregen er af samme farve eller stærkere end teststregen får du sandsynligvis ægløsning mellem 24 og 38 timer EFTER og så er det en god ide at være sammen med din partner, ved først kommende lejlighed indenfor og gerne så meget som muligt i dette tidsrum.
Sæd kan under gunstige forhold holde sig i live i op til 3 døgn inde i dig, men kan også under ugunstige forhold gå til efter 2 timer, så derfor er det godt at være så meget sammen som man nu kan holde til, når testen bliver positiv.
Er målestregen svagere end teststregen eller ikke synlig, får du sandsynligvis ikke ægløsning indenfor 24 til 38 timer og skal gentage testen næste dag indtil målestregen bliver lige så synlig som teststregen, og det bliver du ved med hver dag indtil den bliver tydligere end eller ligesom teststregen.
Held og lykke til
Sus (jeg prøver selv)
tilføjet af

Til sus

1000 tak for det... Der var godt nok en brugsanvisning - men den var OVERHOVEDET ikke til at fatte... Men 1000 tak for du gad skære det ud i pap for mig... Og held og lykke til dig/jer også...
Hvor lang tid har I prøvet??
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.