9tilføjet af

NORDICBET ADVARSEL.!!!

Min klage til betxpert over nordicbet.com:
Hej, Jeg har en tvist med nordicbet.com, Det drejer sig om at jeg placerede et livebet på kampen mellem de to skotske hold: "Ayr Utd - Airdrie" Jeg havde i halvlegen sat et bet på 35 kr. på at der ville blive scoret mindre end 5,5 mål, til odds 3,20, - Kampens stilling var ved pausen da jeg placerede bettet, 0-2. Og kampen endte 2-2, altså med under 5,5 scoringer som mit bet jo gik ud på,. Men da kampen var i ca. 80' minut, bliver mit spil pludseligt annulleret. Og der står 35 kr på min konto. istedet for de 112 kr som det jo skulle have været, Og så modtager jeg en mail om at de har annuleret det pga en fejl.!!??

Så jeg kontaktede deres livechat-support, og mig og en medarbejder havde følgende diskussion:

Håvard: Hei
MIG: Hvorfor har i annuleret mit spil på "under 5.5 mål" ml. Ayr Utd - Airdrie..?
Håvard: Du skjønte ikke?
MIG: nej, Det kan i ikke tillade jer.
Håvard: 3.3 We reserve the right to refuse to accept any bet. An already accepted bet can be cancelled if it does not comply with the Rules or if there is an obvious misprint from our point. In such circumstances a bet can even be cancelled after the result has been confirmed.
Håvard: It is against the Rules to make bets on the same match in identical or different combinations to transcend our limits.
Håvard: If a bet is being cancelled, we will do our best to inform you on the reasons why, either through e-mail or on our web page.
MIG: hvorfor annulerede i begge to.? og desuden har jeg før kommet til at lave fejl hvor i ikke har annuleret dem.. vil du have mig til at finde dem.?
Håvard: Vi ber deg sende disse på mail til support@nordicbet.com
MIG: jamen jeg har stadigvæk ikke fået forklaret hvorfor i har annuleret dem..
MIG: og jeg har da ikke lavet nogle kombinationer,. jeg lavet først et på 15 kr. på under 5.5 mål, derefter et på 20 kr.
Håvard: Linene ble ikke oppdatert fra 5.5 til 2.5 og at du mener oddsen på 3.2 er riktig på dette tidspunktet?
MIG: ja
Håvard: Vennligst også forklar til oss hvorfor du mener dette er feil pr. e-mail så skal vi kunne videresende dette til våre bookies
MIG: nu taler vi om dette bet,. de andre kan komme senere,. jeg beder dig venligst at gyldiggøre det bet igen,. I kan ikke bare annulere mit bet fordi jeg vinder,. det er ligeom det bwin gør heletiden,.
MIG: havde der blevet scoret mere end 5.5 så havde i jo ikke annuleret det vel.? jeg ved godt at det er en god forretning for jer,. men i kan ikke tillade jer det,.
Håvard: Forklar oss hvordan du kan få 3.20 i odds på under når stillingen er 2-2 og kampen er på overtid?
Håvard: Vi mener å tro at vi nok hadde gjort det samme, men vi tviler jo på om du hadde spilt på det da
MIG: den stod ikke 2-2 da jeg placerede det bet, der var pause efter 1. halvleg, og der stod 0-2 til airdrie
Håvard: Du plasserte ditt spill Registrert 20.05.2009 21:34
MIG: ja,. og kampen startede kl. 20.45, og dermed har der været pause.
Håvard: uansett, det forklarer jo bedre på hvorfor oddsen er feil
MIG: nej det gør da ikke,. der er da mange kampe hvor der bliver scoret 4 mål i 2. halvleg..
Håvard: Ja, men oddsen på under til 3.20 er for høy etter vår mening
MIG: oddsne på X var også noget nær 10.00 ved pausen da airdrie førte 0-2,. var det også en fejl..?
MIG: ikke efter min mening,. hvorfor skal jeg lide under jeres fejl..?
Håvard: etter vår livebet compiler er dette feil.
Håvard: og selvfølgelig oss på Nordicbet
Håvard: linen skulle være 2.5 og ikke 5.5
Håvard: på dette tidspunktet
MIG: jamen det kan jeg ikke bruge til noget,. et placeret bet er gyldigt,. men nu du er i gang,. gider du så ikke at slette Detroit Red Wings - Chicago Blackhawks havde sat den til at redwings ville vinde, jeg satsede 30 kr på den.. men det gjorde de ikke, den endte 2 - 2.. og efter min mening var oddset på 1.75 for en red wing sejr, en fejl.. og shaktar donetsk - werder bremen må i også gerne slette, den endte 1-1 i ordinær spilletid,. men havde satset 21,50 kr på shaktar sejr,. og der var oddset også en fejl..
Håvard: da forklarer oddsen på under til 3.20 riktig
MIG: Det kan i sagtens komme og sige bagefter,..
MIG: det er nemt at være bagklog.
Håvard: Vi beklager jo naturligvis det inntruffne, men når du registerte din konto så godtok du også regel 3.3, denne kan du også lese på dansk på vår hjemmeside under "regler".
MIG: det er svineri.. hvis i ikke omgør denne beslutning så klager jeg til den instans der har med bookmakerklager at gøre,. kan ikke huske navnet på dem, men faldt over det inde på betxpert og kan hurtigt finde det igen,. det kræver blot at jeg udfylder et skema
MIG: jeg synes i skal droppe det pis rent ud sagt,. det er svindleri det i har gang i..
Håvard: Du tapte ikke penger på vår feil, kun at du ikke fikk de penger du trudde du hadde fått i gavepakke med denne oddsen.
Håvard: Ønsker du å ta dette videre kan vi gladerlig hjelpe deg her.
Håvard: 1.29 Complaints should be addressed to support@nordicbet.com, alternatively directly to the LGA at complaints@lga.org.mt.
MIG: i kan jo i så fald annulere ALLE ens bets,. lad os sige at manchester utd fører 1-0 over newcastle, og oddset på at man u, vinder er 1,15, og det oprindeligt skulle have været 1.14..
MIG: og jo,. jeg har tabt penge,. for havde i ikke annuleret det bet, så havde der stået 112 kr påmin konto imodsætning til de 35 der står nu,. og den med at i behandler jeres egne klager,, den går ikke,. det svarer til at politiet behandler klager over politiet..
Håvard: Du kan kontakte lotteritilsynet i Malta på e-mail complaints@lga.org.mt
MIG: utroligt som i lever højt på at have baser i fuskerlande.. tag dog at få jer lidt moral,. hvorfor er det så svært for dig at omgøre den annulering.. er det måske dine egne penge..? og desuden, jeg placerede et bet, vandt, Ergo der burde stå 35 kr + gevinst på min konto.
Håvard: Linen på 5.5 var feil på dette tidspunktet. Det skulle være under/over 2.5 til 3.20 pga. endringen ikke ble gjort. Det er her reglene du har lovet å følge kommer inn. (regel 3.3).
MIG: ja det siger du jo.. men kan du bevise det.?
MIG: og vedr. regel 3.3.. så kan i som jeg jo skrev annulere ALLE bets,.
MIG: kan du/i bevise at der skulle have stået 2,5 mål istedetfor 5,5..?
Håvard: Vi ønsker desverre ikke tale mer om denne sak med deg da dette ikke kommer videre her. Vi ber deg sende en mail til support@nordicbet som du ønsker å videresende til våre bookies/livebet medarbeidere til en evt. annen beslutning. Eller du kan sende en klage mail til lotterilisynet i Malta
MIG: nej det tænkte jeg godt,. og det er fordi i ikke kan bevise de postulater i kommer med.. men fint nok,. men ved du hvad, så annulér alle mine bets,. overfør mit indestående til min bankkonto, og luk min bettingkonto.. for det finder jeg mig ikke i. Og i skal lige vide at jeg advarer mod jer på alle de bookmakerforummer jeg kan finde fremover..
Håvard: Vi kan ikke kansellere dine bets pga. våre relger:"3.2 Det er ikke mulig å trekke tilbake et spill. Derfor er det viktig at du nøye undersøker innsatsen din før du bekrefter den. Hvert spill vil bli gitt et individuelt nummer som bekreftelse på transaksjonen. Men spill vil være gyldige, underlagt kriteriene for plassering av spill i disse vilkår og betingelser, så fremt de godtas av NordicBets transaksjonsserver, uansett om kunden mottar transaksjonskoden eller ikke. NordicBet er ikke ansvarlig for oppgjøret for noen spill hvor NordicBet ikke har utstedt en skriftlig bekreftelse på aksept av spillet eller hvor NordicBet ikke er i stand til å fremvise spillet på ”Min konto”-siden på nettsiden til NordicBet."
Håvard: Minimum utbetalingsbeløp er også på 35 DKK
Håvard: Ønsker du å stenge din konto, så vennligst kontakt oss igjen når dine spill er oppdatert så skal vi utbetale resterende penger så snart din konto er stengt
MIG: i har da lige annulleret mit bet,. og nu siger du at i ikke kan annulere mine bets..? sig mig hvad sker der lige for jeres regler..?
Håvard: I regel 3.3 står det obvious misprint
Håvard: I dine pending spill er alle odds riktige
MIG: jamen det kan i jo ikke bevise,.
MIG: desuden fik jeg da annuleret et bet på egen opfordring for nogle dage siden.
Håvard: Vi ønsker heller ikke bevise dette til deg da vi ikke skjønner hvordan du kan tro at odds til 3.20 på under/over på stillingen 0-2 og i andre omgang
MIG: det er ikke et argument,. kom nu med det bevis. eller kan du ikke.?
Håvard: kan være riktig
Håvard: Ytterligere bevis trenger vi ikke å komme med. Dette skal være god nok bevis
MIG: jamen det er jo overhovedet ikke et bevis,. kan du finde en EU lov der giver dig ret.?
Håvard: Ha en fin kveld!

Det fik jeg intet ud af,.

Og som i kan se, så skriver han både:
"3.3 WE RESERVE THE RIGHT TO REFUSE TO ACCEPT ANY BET. AN ALREADY ACCEPTED BET CAN BE CANCELLED IT IF DOES NOT COMPLY WITH THE RULES OR IF THERE IS AN OBVIOUS MISPRINT FROM OUR POINT. IN SUCH CIRCUMSTANCES A BET CAN EVEN BE CANCELLED AFTER THE RESULT HAS BEEN CONFIRMED."
og bagefter skriver han noget der modsiger det ovenstående totalt:
"Håvard: VI KAN IKKE KANSELLERE DINE BETS PGA. VÅRE REGLER: "3.2 DET ER IKKE MULIG Å TREKKE TILBAKE ET SPIL. DERFOR ER DET VIKTIG AT DU NØYE UNDERSØKER INNSATSEN DIN FØR DU BEKREFTER DEN."
Og så beslutter jeg mig for at kontakte dem vha mail, som "Håvard" opfordrer til i vores diskussion.

Jeg skriver efterfølgende denne mail til support@nordicbet.com:
--------------------------------------------------------------------------------------
Hej, jeg har lige haft en længere diskussion med en af jeres norske medarbejdere..
Det drejer sig om at jeg placerede et bet på "Ayr - Airdrie United under 5,5 mål," til odds 3.20. jeg placerede 35 kr. og skulle have haft 112 kr igen, men inden kampen var slut da havde i annulleret mit bet. Og denne beslutning er jeg dybt uenig i.
Det synes jeg rent ud sagt er svindleri,.

Her er hele samtalen:
MIG: Hvorfor har i annuleret mit spil på "under 5.5 mål" ml. Ayr Utd - Airdrie..?
Håvard: Du skjønte ikke?
MIG: nej, Det kan i ikke tillade jer.
Håvard: 3.3 We reserve the right to refuse to accept any bet. An already accepted bet can be cancelled if it does not comply with the Rules or if there is an obvious misprint from our point. In such circumstances a bet can even be cancelled after the result has been confirmed.
Håvard: It is against the Rules to make bets on the same match in identical or different combinations to transcend our limits.
Håvard: If a bet is being cancelled, we will do our best to inform you on the reasons why, either through e-mail or on our web page.
MIG: hvorfor annulerede i begge to.? og desuden har jeg før kommet til at lave fejl hvor i ikke har annuleret dem.. vil du have mig til at finde dem.?
Håvard: Vi ber deg sende disse på mail til support@nordicbet.com
MIG: jamen jeg har stadigvæk ikke fået forklaret hvorfor i har annuleret dem..
MIG: og jeg har da ikke lavet nogle kombinationer,. jeg lavet først et på 15 kr. på under 5.5 mål, derefter et på 20 kr.
Håvard: Linene ble ikke oppdatert fra 5.5 til 2.5 og at du mener oddsen på 3.2 er riktig på dette tidspunktet?
MIG: ja
Håvard: Vennligst også forklar til oss hvorfor du mener dette er feil pr. e-mail så skal vi kunne videresende dette til våre bookies
MIG: nu taler vi om dette bet,. de andre kan komme senere,. jeg beder dig venligst at gyldiggøre det bet igen,. I kan ikke bare annulere mit bet fordi jeg vinder,. det er ligeom det bwin gør heletiden,.
MIG: havde der blevet scoret mere end 5.5 så havde i jo ikke annuleret det vel.? jeg ved godt at det er en god forretning for jer,. men i kan ikke tillade jer det,.
Håvard: Forklar oss hvordan du kan få 3.20 i odds på under når stillingen er 2-2 og kampen er på overtid?
Håvard: Vi mener å tro at vi nok hadde gjort det samme, men vi tviler jo på om du hadde spilt på det da
MIG: den stod ikke 2-2 da jeg placerede det bet, der var pause efter 1. halvleg, og der stod 0-2 til airdrie
Håvard: Du plasserte ditt spill Registrert 20.05.2009 21:34
MIG: ja,. og kampen startede kl. 20.45, og dermed har der været pause.
Håvard: uansett, det forklarer jo bedre på hvorfor oddsen er feil
MIG: nej det gør da ikke,. der er da mange kampe hvor der bliver scoret 4 mål i 2. halvleg..
Håvard: Ja, men oddsen på under til 3.20 er for høy etter vår mening
MIG: oddsne på X var også noget nær 10.00 ved pausen da airdrie førte 0-2,. var det også en fejl..?
MIG: ikke efter min mening,. hvorfor skal jeg lide under jeres fejl..?
Håvard: etter vår livebet compiler er dette feil.
Håvard: og selvfølgelig oss på Nordicbet
Håvard: linen skulle være 2.5 og ikke 5.5
Håvard: på dette tidspunktet
MIG: jamen det kan jeg ikke bruge til noget,. et placeret bet er gyldigt,. men nu du er i gang,. gider du så ikke at slette Detroit Red Wings - Chicago Blackhawks havde sat den til at redwings ville vinde, jeg satsede 30 kr på den.. men det gjorde de ikke, den endte 2 - 2.. og efter min mening var oddset på 1.75 for en red wing sejr, en fejl.. og shaktar donetsk - werder bremen må i også gerne slette, den endte 1-1 i ordinær spilletid,. men havde satset 21,50 kr på shaktar sejr,. og der var oddset også en fejl..
Håvard: da forklarer oddsen på under til 3.20 riktig
MIG: Det kan i sagtens komme og sige bagefter,..
MIG: det er nemt at være bagklog.
Håvard: Vi beklager jo naturligvis det inntruffne, men når du registerte din konto så godtok du også regel 3.3, denne kan du også lese på dansk på vår hjemmeside under "regler".
MIG: det er svineri.. hvis i ikke omgør denne beslutning så klager jeg til den instans der har med bookmakerklager at gøre,. kan ikke huske navnet på dem, men faldt over det inde på betxpert og kan hurtigt finde det igen,. det kræver blot at jeg udfylder et skema
MIG: jeg synes i skal droppe det pis rent ud sagt,. det er svindleri det i har gang i..
Håvard: Du tapte ikke penger på vår feil, kun at du ikke fikk de penger du trudde du hadde fått i gavepakke med denne oddsen.
Håvard: Ønsker du å ta dette videre kan vi gladerlig hjelpe deg her.
Håvard: 1.29 Complaints should be addressed to support@nordicbet.com, alternatively directly to the LGA at complaints@lga.org.mt.
MIG: i kan jo i så fald annulere ALLE ens bets,. lad os sige at manchester utd fører 1-0 over newcastle, og oddset på at man u, vinder er 1,15, og det oprindeligt skulle have været 1.14..
MIG: og jo,. jeg har tabt penge,. for havde i ikke annuleret det bet, så havde der stået 112 kr påmin konto imodsætning til de 35 der står nu,. og den med at i behandler jeres egne klager,, den går ikke,. det svarer til at politiet behandler klager over politiet..
Håvard: Du kan kontakte lotteritilsynet i Malta på e-mail complaints@lga.org.mt
MIG: utroligt som i lever højt på at have baser i fuskerlande.. tag dog at få jer lidt moral,. hvorfor er det så svært for dig at omgøre den annulering.. er det måske dine egne penge..? og desuden, jeg placerede et bet, vandt, Ergo der burde stå 35 kr + gevinst på min konto.
Håvard: Linen på 5.5 var feil på dette tidspunktet. Det skulle være under/over 2.5 til 3.20 pga. endringen ikke ble gjort. Det er her reglene du har lovet å følge kommer inn. (regel 3.3).
MIG: ja det siger du jo.. men kan du bevise det.?
MIG: og vedr. regel 3.3.. så kan i som jeg jo skrev annulere ALLE bets,.
MIG: kan du/i bevise at der skulle have stået 2,5 mål istedetfor 5,5..?
Håvard: Vi ønsker desverre ikke tale mer om denne sak med deg da dette ikke kommer videre her. Vi ber deg sende en mail til support@nordicbet som du ønsker å videresende til våre bookies/livebet medarbeidere til en evt. annen beslutning. Eller du kan sende en klage mail til lotterilisynet i Malta
MIG: nej det tænkte jeg godt,. og det er fordi i ikke kan bevise de postulater i kommer med.. men fint nok,. men ved du hvad, så annulér alle mine bets,. overfør mit indestående til min bankkonto, og luk min bettingkonto.. for det finder jeg mig ikke i. Og i skal lige vide at jeg advarer mod jer på alle de bookmakerforummer jeg kan finde fremover..
Håvard: Vi kan ikke kansellere dine bets pga. våre relger:"3.2 Det er ikke mulig å trekke tilbake et spill. Derfor er det viktig at du nøye undersøker innsatsen din før du bekrefter den. Hvert spill vil bli gitt et individuelt nummer som bekreftelse på transaksjonen. Men spill vil være gyldige, underlagt kriteriene for plassering av spill i disse vilkår og betingelser, så fremt de godtas av NordicBets transaksjonsserver, uansett om kunden mottar transaksjonskoden eller ikke. NordicBet er ikke ansvarlig for oppgjøret for noen spill hvor NordicBet ikke har utstedt en skriftlig bekreftelse på aksept av spillet eller hvor NordicBet ikke er i stand til å fremvise spillet på ”Min konto”-siden på nettsiden til NordicBet."
Håvard: Minimum utbetalingsbeløp er også på 35 DKK
Håvard: Ønsker du å stenge din konto, så vennligst kontakt oss igjen når dine spill er oppdatert så skal vi utbetale resterende penger så snart din konto er stengt
MIG: i har da lige annulleret mit bet,. og nu siger du at i ikke kan annulere mine bets..? sig mig hvad sker der lige for jeres regler..?
Håvard: I regel 3.3 står det obvious misprint
Håvard: I dine pending spill er alle odds riktige
MIG: jamen det kan i jo ikke bevise,.
MIG: desuden fik jeg da annuleret et bet på egen opfordring for nogle dage siden.
Håvard: Vi ønsker heller ikke bevise dette til deg da vi ikke skjønner hvordan du kan tro at odds til 3.20 på under/over på stillingen 0-2 og i andre omgang
MIG: det er ikke et argument,. kom nu med det bevis. eller kan du ikke.?
Håvard: kan være riktig
Håvard: Ytterligere bevis trenger vi ikke å komme med. Dette skal være god nok bevis
MIG: jamen det er jo overhovedet ikke et bevis,. kan du finde en EU lov der giver dig ret.?
Håvard: Ha en fin kveld!

Som i kan se er der en del modstridende oplysninger;
Først skriver jeres medarbejder:
"3.3 WE RESERVE THE RIGHT TO REFUSE TO ACCEPT ANY BET. AN ALREADY ACCEPTED BET CAN BE CANCELLED IT IF DOES NOT COMPLY WITH THE RULES OR IF THERE IS AN OBVIOUS MISPRINT FROM OUR POINT. IN SUCH CIRCUMSTANCES A BET CAN EVEN BE CANCELLED AFTER THE RESULT HAS BEEN CONFIRMED."
Dernæst skriver han:
"Håvard: VI KAN IKKE KANSELLERE DINE BETS PGA. VÅRE REGLER: "3.2 DET ER IKKE MULIG Å TREKKE TILBAKE ET SPIL. DERFOR ER DET VIKTIG AT DU NØYE UNDERSØKER INNSATSEN DIN FØR DU BEKREFTER DEN."
Hvor er lige logikken i det..? - Først skriver han på engelsk: "Vi forbeholder os retten til at annullere ethvert bet," Dernæst skriver han på norsk: " Det er ikke muligt at tilbagetrække et spil. Derfor er det vigtigt at du nøje undersøger din indsats før du bekræfter den.." - Altså nøjagtigt det modsatte af hvad han lige har skrevet, (Vel at mærke UDEN undtagelser.)

Og en ting der også undrer mig meget er:
Han skriver på et tidspunkt i starten af diskussionen: "It is against the Rules to make bets on the same match in identical or different combinations to transcend our limits." - Det gør jeg da stort set hele tiden, uden at i har annuleret mine bets. Her er et eksempel:
Mit ene bet, var følgende kombi:
20.05.2009 20:00 Gjelleråsen - Holter (1x2) 5 - 1 1 1.20 -500 1/5 Vundet
20.05.2009 13:30 Blaz Kavcic - Leandro Migani (12) 2 - 0 1 1.25 -400 1/4 Vundet
19.05.2009 20:00 Løvenstad - Leirsund (1x2) 5 - 2 1 1.25 -400 1/4 Vundet
19.05.2009 19:00 Kolind/Perstrup IF - ASA Aarhus (1x2) 2 - 1 2 1.13 -769 13/100 Tabt
19.05.2009 19:00 Tornby IF - Hirtshals B (1x2) 0 - 2 2 1.17 -588 17/100 Vundet
19.05.2009 19:00 Føvling/Stenderup UI - Vejen SF (1x2) 0 - 4 2 1.25 -400 1/4 Vundet
19.05.2009 19:00 Bk. Rødovre - Nørrebro United-Grønne Stjerne (1x2) 2 - 1 1 1.28 -357 7/25 Vundet
19.05.2009 19:00 Vretstorps IF - HOIF (1x2) 2 - 1 1 1.25 -400 1/4 Vundet
19.05.2009 18:30 AIK Frederiksholm - GVI (1x2) 0 - 3 2 1.22 -454 11/50 Vundet
19.05.2009 16:00 FC Kuffen - FC Ypa II (1x2) 1 - 1 1 1.25 -400 1/4 Tabt

Det andet bet var følgende kombi:

19.05.2009 19:00 FC King George - Esbjerg IF 92 (1x2) 3 - 7 2 1.37 -270 37/100 Vundet
19.05.2009 19:00 Kolind/Perstrup IF - ASA Aarhus (1x2) 2 - 1 2 1.13 -769 13/100 Tabt
19.05.2009 19:00 Biersted IF - GVL Løkken (1x2) 4 - 1 2 1.33 -303 33/100 Tabt
19.05.2009 19:00 Gug B - Aalborg Chang (1x2) 3 - 3 2 1.05 -2000 1/20 Tabt
19.05.2009 19:00 Tornby IF - Hirtshals B (1x2) 0 - 2 2 1.17 -588 17/100 Vundet
19.05.2009 19:00 Lystrup IF - Hadsten SK (1x2) 3 - 0 2 1.33 -303 33/100 Tabt
19.05.2009 19:00 Vejlby IK - FC Skanderborg (1x2) 2 - 3 2 1.05 -2000 1/20 Vundet
19.05.2009 19:00 Føvling/Stenderup UI - Vejen SF (1x2) 0 - 4 2 1.25 -400 1/4 Vundet
Og som i kan se, så er følgende kampe med i begge kombinationerne:
19.05.2009 19:00 Tornby IF - Hirtshals B (1x2) 0 - 2 2 1.17 -588 17/100 Vundet
19.05.2009 19:00 Føvling/Stenderup UI - Vejen SF (1x2) 0 - 4 2 1.25 -400 1/4 Vundet
19.05.2009 19:00 Kolind/Perstrup IF - ASA Aarhus (1x2) 2 - 1 2 1.13 -769 13/100 Tabt

Så hvordan hænger det sammen med: "It is against the Rules to make bets on the same match in identical or different combinations to transcend our limits."..? - Hvorfor har i ikke annuleret de ovenstående bets, og alle de andre hvorpå jeg har gjort det samme..?
Jeg er dybt skuffet over jeres opførsel, Jeg havde ikke på nogen som helst fornemmelse af at der skulle være ugler i mosen da jeg placerede det bet,. Og jeg synes at i skal omgøre denne beslutning, Og i sær fordi i sagtens kan komme og sige at der skulle have haft stået "over 2,5 mål" istedet for "over 5,5".. Men kan i bevise det.? - Hvis i kan bevise det, så fint, Så bukker jeg mig for den grådige overmagt (jer). Hvis ikke, Så vil jeg til hver en tid kræve min annullerede gevinst omgjort.
Mvh.
-------------------------------------------------------------------------------
Og så modtager jeg efter blot to minutter (hvilket nok antyder at han ikke har gennemlæst den), Denne mail:

"Hei XXXXXX,

Etter hva jeg kan se har min kollega gitt deg en bra forklaring her og
vi har ingenting mer å tillegge.

Vi gjorde altså en feil med oddsen her, noe vi selvsagt beklager, men
vi har likevel rett til å kansellere de spill som ble satt.
Mvh/regards


Svein
Customer Support"
-----------------------------------------------------------------------------------
"Jamen i har ingen beviser,. så kan i jo annulere ethvert vundet bet.. og du har jo ikke svaret mig på halvdelen af mine spørgsmål.
Citerer dig:
"Vi gjorde altså en feil med oddsen her, noe vi selvsagt beklager, men
vi har likevel rett til å kansellere de spill som ble satt"
synes du ikke det er fuldstændigt modstridende med denne regel:
"Vi kan ikke kansellere dine bets pga. våre relger:"3.2 Det er ikke mulig å trekke tilbake et spill. Derfor er det viktig at du nøye undersøker innsatsen din før du bekrefter den."
-----------------------------------------------------------------------------------
De svarer ca 1 time senere med denne kortfattede mail:

Hei igjen,

Med regel 3.2 mener vi at en kunde ikke kan får sitt spill kansellert etter eget ønske, mens den andre regelen sier at vi når som helst kan kansellere et spill om vi har gjort en åpenbar tastefeil med oddsen.
---------------------------------------------------------------------------------------
Så informerede jeg nordicbet.com pr. mail, at jeg havde ingivet en klage over dem. og modtog efterfølgende denne email fra support@nordicbet.com:
"Hva er det egentlig du ikke forstår? Her har det vært snakk om en
åpenbar tastefeil og da er vi ifølge vårt regelverk i vår fulle rett
til å kansellere et spill.
Du aksepterte selv dette regelverket da du registrerte din konto og
plasserte ditt spill.

La meg også legge til at de aller fleste bookmakere har samme
regelverk som oss, så jeg tror neppe du vil bli møtt med forståelse
for dette!"
----------------------------------------------------------------------------------------

Jamen jeres regler modsiger hinanden, så hvad der det DU/I ikke forstår.?
Her er det bevist at de modsiger hinanden:
1.. "Vi kan ikke kansellere dine bets pga. våre relger:"3.2 Det er ikke mulig å trekke tilbake et spill. Derfor er det viktig at du nøye undersøker innsatsen din før du bekrefter den."
2.. "3.3 WE RESERVE THE RIGHT TO REFUSE TO ACCEPT ANY BET. AN ALREADY ACCEPTED BET CAN BE CANCELLED IT IF DOES NOT COMPLY WITH THE RULES OR IF THERE IS AN OBVIOUS MISPRINT FROM OUR POINT. IN SUCH CIRCUMSTANCES A BET CAN EVEN BE CANCELLED AFTER THE RESULT HAS BEEN CONFIRMED."
Hvis de ikke modsiger hinanden, så ved jeg sku snart heller ikke om jorden er rund længere,. Og det er ikke nok hvad "i mener" - det skal ligeledes UDTRYKKELIGT stå i reglerne..
------------------------------------------------------------------------------------
Og en anden ting som jeg overhovedet ikke fik svar på:
Han skriver på et tidspunkt i starten af diskussionen: "It is against the Rules to make bets on the same match in identical or different combinations to transcend our limits." - Det gør jeg da stort set hele tiden, uden at i har annuleret mine bets. Her er et eksempel:
Mit ene bet, var følgende kombi:
20.05.2009 20:00 Gjelleråsen - Holter (1x2) 5 - 1 1 1.20 -500 1/5 Vundet
20.05.2009 13:30 Blaz Kavcic - Leandro Migani (12) 2 - 0 1 1.25 -400 1/4 Vundet
19.05.2009 20:00 Løvenstad - Leirsund (1x2) 5 - 2 1 1.25 -400 1/4 Vundet
19.05.2009 19:00 Kolind/Perstrup IF - ASA Aarhus (1x2) 2 - 1 2 1.13 -769 13/100 Tabt
19.05.2009 19:00 Tornby IF - Hirtshals B (1x2) 0 - 2 2 1.17 -588 17/100 Vundet
19.05.2009 19:00 Føvling/Stenderup UI - Vejen SF (1x2) 0 - 4 2 1.25 -400 1/4 Vundet
19.05.2009 19:00 Bk. Rødovre - Nørrebro United-Grønne Stjerne (1x2) 2 - 1 1 1.28 -357 7/25 Vundet
19.05.2009 19:00 Vretstorps IF - HOIF (1x2) 2 - 1 1 1.25 -400 1/4 Vundet
19.05.2009 18:30 AIK Frederiksholm - GVI (1x2) 0 - 3 2 1.22 -454 11/50 Vundet
19.05.2009 16:00 FC Kuffen - FC Ypa II (1x2) 1 - 1 1 1.25 -400 1/4 Tabt

Det andet bet var følgende kombi:

19.05.2009 19:00 FC King George - Esbjerg IF 92 (1x2) 3 - 7 2 1.37 -270 37/100 Vundet
19.05.2009 19:00 Kolind/Perstrup IF - ASA Aarhus (1x2) 2 - 1 2 1.13 -769 13/100 Tabt
19.05.2009 19:00 Biersted IF - GVL Løkken (1x2) 4 - 1 2 1.33 -303 33/100 Tabt
19.05.2009 19:00 Gug B - Aalborg Chang (1x2) 3 - 3 2 1.05 -2000 1/20 Tabt
19.05.2009 19:00 Tornby IF - Hirtshals B (1x2) 0 - 2 2 1.17 -588 17/100 Vundet
19.05.2009 19:00 Lystrup IF - Hadsten SK (1x2) 3 - 0 2 1.33 -303 33/100 Tabt
19.05.2009 19:00 Vejlby IK - FC Skanderborg (1x2) 2 - 3 2 1.05 -2000 1/20 Vundet
19.05.2009 19:00 Føvling/Stenderup UI - Vejen SF (1x2) 0 - 4 2 1.25 -400 1/4 Vundet
Og som i kan se, så er følgende kampe med i begge kombinationerne:
19.05.2009 19:00 Tornby IF - Hirtshals B (1x2) 0 - 2 2 1.17 -588 17/100 Vundet
19.05.2009 19:00 Føvling/Stenderup UI - Vejen SF (1x2) 0 - 4 2 1.25 -400 1/4 Vundet
19.05.2009 19:00 Kolind/Perstrup IF - ASA Aarhus (1x2) 2 - 1 2 1.13 -769 13/100 Tabt

Så hvordan hænger det sammen med: "It is against the Rules to make bets on the same match in identical or different combinations to transcend our limits."..? - Hvorfor har i ikke annuleret de ovenstående bets, og alle de andre hvorpå jeg har gjort det samme..?
---------------------------------------------------------------------------------------
Så skriver de tilbage:

"Hei igjen,

Reglene motsier ikke hverandre.

Til og med du må da forstå at regel 3.2 gjelder for våre kunder som
ønsker å kansellere et allerede bekreftet spill, mens den andre
regelen er for Nordicbet som er i sin fulle rett til å kansellere et
spill når det har vært en åpenlyst tastefeil med oddsen.

Nå er den diskusjonen avsluttet en gang for alle. Dette blir jo det
samme som å diskutere med en vegg!

Ha en god natt!"

-------------------------------------------------------------------------------------

Og så orkede jeg ikke mere med dem, Fordi de gør jo blot det at forklare mig hvordan reglerne skal tolkes, "Vi mener" - Uden at det står i reglerne, Og det er helt forkert
efter min opfattelse.

Er det bare mig, eller synes i også at det er svindleri..?
tilføjet af

Come on

Jeg vil mene at du skylder mig kr,- 77 for at læse den gang gylle her.....
tilføjet af

med glæde..

her kan du skrive og ansøge om en kompensation for tabt arbejdsfortjeneste:
support@nordicbet.com
tilføjet af

Er du skør ????

Mig skylder du intet. Jeg gad ikke læse alt det sludder og vrøvl. 😕
tilføjet af

Du aner jo intet!

hvis du ikke gad læse det , hvordan kan du så sige det er sludder og vrøvl???
Og hvis du ikke læste det hvorfor så bruge tid på at skrive et latterligt indlæg???
Vil langt hellere læse vred borgers indlæg 1000 gange, end at læse dit 2 gange...
SPADE :)
tilføjet af

Lad være

lad være med at spille så er alligevel dårlig investering og som du kan se snyder de ovenikøbet når det ikke går deres vej
tilføjet af

Hvorfor klager du til betxpert

når det er Nordicbet.com, der har lavet brøleren??
Med samme logik vil jeg også klage til Dronningen i morgen, fordi kranen derhjemme havde udkogt mine rosenkål.
tilføjet af

Lad være med at bruge hjernen

..sorry, jeg havde overset, at du allerede var i gang! 😃
tilføjet af

din er da vidst heller ikke tændt

Din er da vidst heller ikke tændt lille ven tror du ikke du skal smutte tilbage til at sidde og vinde 2 dollar om dagen på poker
tilføjet af

Det du siger

er at jeg skal klage til nordicbet.com over dem selv.. klagen bliver jo bare syltet. Det svarer til at man klager over politiet, og at politiet behandler klagen.. kan du se hvor jeg vil hen ad..?
Og betxpert praler med at de tager sig af sådanne bookmakere.. så jeg håber at de gør noget ved det.
mvh.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.