1tilføjet af

what happend??

jeg forstår det simpelthen ikk hvordan man kan falde så voldsomt for en fyr at ens tanker altid vil vende tilbage til ham...?
i har nok fundet ud af at det er fordi jeg netop står i det problem at jeg skriver!
for ca 8 måneder siden begyndte jeg at komme sammen med en (efter min mening) fuldkommen perfekt fyr. Han var alt hvad mit hjerte kunne begære!
jeg blev så ekstremt forelsket i ham. men så slog han op efter ca 1 måned... vi blev venner og kun to uger efter ville han ha mig tilbage. ville selvfølgelig ogs have ham så vi kom sammen i 5 dage før han igen slog op! begge gange nåede han at sige at han elskede mig! begge gange han slog op var det over besked!!
egentlig kom jeg ogs over ham.. men så for ca 1 måned siden mødtes vi hvor vi fik snakket og sårn.. det endte selvfølgelig ud i hed sex!
siden har vi ikk rigtig snakket sammen.. og stadig er jeg vild med ham!

men her kommer selve mit spørgsmål:
hvordan kommer jeg hurtigst muligt over ham?
kan bare ikk bære at gå og være ked af det pga ham længere!!!
qnus taurus..
tilføjet af

glem ham

ja en god ide ville nok være hvis du ikke snakkede med ham og en ting man aldrig skal gøre er at blive venner med dem (det er ikke så tit det ender godt)
så jeg syntes du skal tage med dine veninder med en tur i byen og hygge jer og se på fyr.
og hver gang du begynder og tænke på din eks kæreste så begynd at lav noget så du ikke tænker på ham du kan måske gå på nettet og chatte, ringe til en veninde eller noget andet så tankerne kommer væk fra ham af
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.