11tilføjet af

VK sylter krisepakke II

der kan hjælpe folk i beskæftigelse. Nu har VK sørget for, at de rige kan klare sig. Men det lader til, at VK lader lønmodtagere i stikken.
VK nægter at give penge til at få arbejdslivet igang igen-
Hvor mange tvangsauktioner / konkurser / arbejdsløse ´vil VK have før de hjælper ?
tilføjet af

Ja.

Og det bliver fanmer hyggeligt, når kommunerne skal overtage alle arbejdsløse fra d.1/8, de bliver præmieret af staten for at få arbejdsløsheden ned på 0, dvs ligesom i 80erne, idiot arbejde, plat og svindel, at DF er gået med til det cirkus må bero på en alvorlig misforståelse, de skal være det arbejdene folks garant, for en anstændig politik, og ikke lammehale for de konservative og venstre, menneske fjendske politik, hvor kun de stærke overlever, og så kan fanden tage resten, vi har lige set deres kernevælger vælte hele verdens økonomien med ufattelig griskhed, der er ikke mange, der er blevet rige ved flid og hårdt arbejde alene, prøv at køre en tur op af whiskybæltet, og tænk på hvor mange der har rent mel i sækken.
tilføjet af

hvorfor giver du dem skylden?

hvorfor giver du dem skylden for verdens finanskrise?
ta det nu roligt, husk, vi og du skal betale krisepakke tilbage, samtidligt med du vil have skattelettelser...
tilføjet af

GUDSKELOV holder de snotten væk

Det er simpelthen det bedste politikerne kan gøre nu; Hold fingrene langt væk.
Det eneste "krisepakker" og "hjælpepakker" gør på lang sigt, er at forkludre økonomien endnu mere. Lad dog recessionen og det frie marked rette ubalancerne op. Kun på den måde kan vi komme styrket ud af det. De fiktive værdier skal korrigeres væk. Huspriserne er for høje, renten alt for lav, alt for meget likviditet i omløb, aktiekurser er for høje, lønninger er for høje, forbruget er for højt, gældssætningen alt alt alt for høj.
Om der så kommer 15% arbejdsløshed hvad så? Vi har levet over evne, og nu kommer regningen.
tilføjet af

Skal de arbejdsløse samle tændstikæsker

for kontanthjælpen ?
tilføjet af

Jeg vil ikke have skattelettelse

Men når nu staten vil give mig 35.000 kr om året , mens jeg sidder på min flade og har folk til arbjdet, skal jeg så sige nej ?
De skal have slden fordi de har fulg USA så blindt. Husk at de muslimske lande har bankerne fulde af valuta og er ikke i finanskrise, så det er ikke hele verden , men kun den vestlige med USA som forbillede.
tilføjet af

Det frie marked har spillet fallit

Så din drøm kan ikke gå i opfyldelse.
De 15 % arbejdsløse har sikkert en anden mening end du har.Det er dem der betaler regningen for dit overforbrug.
tilføjet af

Hvad er det du snakker om?

Mit overforbrug? Tværtimod min ven. Jeg har opfordret til opsparing og lav(ere) gældsætning i årevis - desværre for døve øre.
Det frie marked har ikke spillet fallit. Recessionen er markedets måde at balancere økonomien på ret spor igen og det eneste politikerne hjælper; er at grave hullet endnu dybere. Politikerne og centralbankernes forsøg på at rette markedet ind under recessionen i 2001 har skabt bunden for den nuværende krise, og hvis de havde holdt snotten væk sidste gang var krisens omfang ikke blevet så stor nu, måske endda slet ikke.
Det kommer til at gøre ondt, men resultatet bliver bedre efterfølgende.
tilføjet af

Du tager fejl

Recession betyder at økonomien er i minus.
Og de mest ultraliberale i USA har erkend, at økonomien ikke kan køre frit uden regler. Kun Anders Fogh og Lene Espersen tror stadig på, at økonomien kan rette sig frit og uden lovindgreb og det bliver DKs fallit , hvis de ikke snart griber ind, som det eneste land der er ramt af den økonomiske krise.
tilføjet af

Hvad har du tænkt dig at politikerne skal gøre?

Mener du at politikerne - på Danmarks vegne - skal gå ud på lånemarkedet og låne penge som der kan postes i virksomheder som er havnet i økonomisk uføre? Der er en grund til at de er havnet dér, og det skyldes bla. dårlig management. Derudover løser det ingenting på nær at det graver hullet endnu dybere.
Klart at der skal være regler. Det er jo hele ideen med at have demokrati og politkere. De sætter retningen for samfundet på baggrund af vælgernes ønsker og det indstiller det frie marked sig efter igennem konkurrence mm. Men at forsøge at rette nogle tumpers fejlslagene dispositioner er endnu dummere. Lad dem tage deres tab og gå konkurs. Det eneste som der opnås er en endnu større bobleøkonomi og udsigt til massiv inflation og rentestigninger på baggrund af det der foretages lige nu fra centralbanker og politikeres side.
tilføjet af

Starte offentlige arbejder

byggeri, vedligeholdelse o.a.
tilføjet af

Det løser da nul og niks

Det giver arbejde til nogle håndværkere og så hvad derefter? Det løser ikke de fundamentale problemer i økonomien.
Problemet med de sidste par års "højkonjunktur" er at det ikke har skabt rigtig velstand i form af nye langtidsholdbare virksomheder/arbejdspladser, fabrikker o.lign. som har kunnet øget produktionen. Vi har lånt en masse penge og brugt dem, og nu har vi kun gælden tilbage. Vi har ikke fået noget for gælden udover en masse kinesisk ragelse o.lign.
Ubalancen skal rettes op, og det gøres bedst gennem en recession.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.