8tilføjet af

Visuel pirring... - hot or not??

Er det frækt at blive "tilfældigt" opdaget, mens man leger sexuelt i naturen med sin partner? Er det frækt at mødes i naturen for visuelt at pirre hinanden? Er det en fantasi man bør leve ud i virkeligheden, eller bør den forblive en fantasi? Er der nogle, der har erfaringer med dette - gode, knap så gode??
Er meget interesseret i emnet... - alle input er velkomne! Lad os få en god, sober og argumenterende debat om emnet.
Skyd løs... ;o)
/Nicolai
tilføjet af

HOT!

Jeg synes det er det hotteste! Har kun gode erfaringer med det - man skal nok bare lige have tænkeren en smule med sig, så man ikke generer nogen og selv får noget ud af det. Go fornøjelse ;-)
tilføjet af

Sex i naturen

Hej jeg synes det er lækkert og meget pirrende. Både i skov , på rastepladser m.m. Prøv det og du vil ikke fortryde
tilføjet af

Pas på brændenælderne i skovbunden !

Bare et godt råd til jer piger og drenge
tilføjet af

Helt enig... ;o)

Hej Lise,
Glad for at høre at du har nydt glæde af naturen på denne fantastiske måde også. Har du nogen favorit-steder, konkrete erfaringer etc., som du vil dele med os andre?
Hvad med jer andre, kom med en kommentar - alle indlæg modtages med kys-hånd... - lad os få naturen på dagsordenen og få endnu mere glæde af vores smukke natur her hvor sommeren endelig ser ud til at være kommet... ;o)
tilføjet af

Tak for det gode... ;o)

Hej Søren,
Tak for det gode råd - håber ikke din fokus på netop brændenælderne i skovbunden kommer fra en mindre heldig natur-oplevelse, som har "brændt" sig fast... ;o)
tilføjet af

Hot

Jeg synes det er meget hot når jeg er på stranden og ligger uden tøj på - og mændene ikke kan holde øjnene væk *S*
tilføjet af

Lige præcis... *SS*

Hej Karin,
Tak for dit fremragende indlæg. Lyder til at være en dejlig strand på Fanø... ;o) - Hvis der er nogen, der kender til lignende strande, så giv endelig lyd her på debatten eller til undertegnede på: nsa@jubiimail.dk
Glæder mig meget, at flere andre også nyder naturens mange muligheder og smukke oplevelser... *GG* Er helt enig med Karin i, at "...sex i det fri er skønt, og mange flere skulle tage springet."
Knus fra Nicolai
tilføjet af

Dejligt at høre...

Hej Lotte,
Skønt at høre, at kvinder også kan mærke blodet løbe lidt hurtigere og varmen, der breder sig i kroppen, når man ligger helt nøgen og nyder solen, mens andre frække mennesker nyder synet, samt evt. viser deres smukke kroppe og deler ekshipitionismes glæder... ;o)
Sig endelig til, hvis du skulle have lyst til selskab på stranden en dag... :o)
Knus fra Nicolai
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.