9tilføjet af

Ville I ??

Mænd. Ville I lade Jer "forføre" hvis en kollega, veninde, naboen eller andre bare tog initiativet ??
Jeg har nogle gange haft lyst til det...bare at gøre det. Men de uskrevne regler forbyder det. Og jeg vil jo ikke gøre mig selv til grin.
I fald I ville gå med til det...hvilke rammer skulle så være "i orden" ?? Stedet, tiden, kemien, udseendet, flirt...??
tilføjet af

Kommer an på...

Hej "Inspireret af Milla"
Måske hører dit indlæg mest til i kategorien 'Utroskab', men pyt. Ja, det ville jeg, men kun fordi det er ok med min bedre halvdel. Fordi vi har aftalt at der er plads til den slags - for os begge to. Har du den plads, så er der ikke meget at betænke sig på hvis du også har lysten. Har du ikke pladsen må du efter min mening forsøge af skabe den eller gøre op med dig selv hvad der er vigtigst for dig. Er det dét at kunne forføre en ven, kollega eller nabo, eller det at kunne holde på din kæreste. Er du single er mit (umoralske) svar: "Ka' du så bare se at komme igang hvis det er det du har lyst til". God fornøjelse!
tilføjet af

Forføres??

Nu er dette jo under sexfantasier og det er min erfaring at den optræder specielt i gifte mænds fatasier (også for mit eget vedkommende) IRL har jeg også taget i mod tilbuddet et pargange (eller 3). Og -ja-så er det utroskab.Fandens også. Så må man døje med samvittigheden og ellers glæde sig over de positive oplevelser man også har haft .Jeg er 40 år , har været sammen med min kone i 18 , får kun oralsex i "byen" , så jeg ville helt klart tage i mod tilbudet igen
tilføjet af

Snøft...

Bliver helt trist, når jeg hører sådan noget...
tilføjet af

Singlemænd

Nææ...hvorfor hører det under utroskab ?? Der er da mange singler derude, af begge køn. Og var jeg vidende om at "drømmefyren" var optaget...ja, så ville jeg holder nallerne for mig selv...(måske med mindre han tog initiativet)
Så...SINGLER...ville I tage imod det ??
tilføjet af

Singel JA

Hej jeg er en singel fyr. Jeg ville klart tage "udfordringen" op hvis jeg blev udsat for dig. :0)
Mvh sngel fyren baad
tilføjet af

"desværre"

Tror jeg alle mænd ville tage imod et sådan tilbud.:) Det er da også for frækt -- :)
tilføjet af

Næ nej, sådan lever man kke

Er der virkelig så mange tåber, der vil være kæresten/konen utro, ved at få sådan et tilbud, ja så siger jeg sku tak...
Havde jeg kæreste på, ved et sådan tilbud, ville jeg sige pænt nej tak... Men var jeg single, så er det da noget helt andet...
Hva med jer piger, ville i sige ja tak?
Jeg er en fyr på 22
tilføjet af

mange tak

jeg tager det som et kompliment at du kan bruge nogle af de ting som jeg har prøvet og nogle af de ting der er ren fiktion.
Knus
Milla
tilføjet af

Håber det ikke

Jeg ville ønske jeg med garanti ville kunne sige..."Nej!" aldrig nogen sinde. Men vil aldrig garantere at det ikke kunne ske selv for mig!!!
Det er dog ikke sket, indtil nu har jeg kunne sige nej, men hvem ved??
Jeg har været gift i ca. 6 år.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.