9tilføjet af

Vild med pige på gym

Hey sol-brugere!
Har gået i klasse på gym med den her pige i et par måneder efterhånden.
Hun er en meget stille/sød pige som ikke gør noget forkert og ikke er en man lægger mærke til. Havde heller ikke selv lagt mærke til hende før efter et par uger på gymnasiet hvor hun gik forbi mig efter skole og sagde god weekend - så slog det klik, og jeg opdagede pludselig at hun sgu da var meget dejlig😉
Uden at lyde som en total egoist synes jeg dog at jeg er blandt de kønneste af drengene i min klasse, og generelt over gennemsnittet. Fungerer godt socialt med de andre i klassen osv. Er 100% mig selv og lader ikke omgivelserne ændre på min personlighed. (så gider ikke alle de sædvanlige standard kommentarer =))
Det egentlige problem er bare at jeg af en eller anden grund har svært ved at starte en samtale med hende. Til dels pga. at hun har 2 veninder som ALTID er omkring hende, så det er svært at fange hende et øjeblik hvor hun er alene.
Den anden grund (tror jeg) er at jeg ikke har det højeste selvværd på trods af det nævnte 2 afsnit ovenover. Pga. jeg blev mobbet som mindre, og sårene er desværre ikke helet endnu på trods af en masse gode oplevelser sidenhen.
Lidt info om hende:
Knap 1 år yngre
udseende skala fra 1-10 set med andres øjne da hun obv er en 10'er i mine: Ligger hun nok omkring de 5.
Har vist aldrig kysset en dreng
Har prøvet at få øjenkontakt med hende hver gang det har været muligt og er også lykkedes en del gange efterhånden hvor den er blevet holdt nogle sekunder.
Er rimelig sikker på at det er gensidigt, problemet er bare at jeg mangler nosser/selvværd.
Er rimelig sikker på at ingen af os har speciel erfaring på kærlighedsfronten og derfor har svært ved at tage intiativ. Desuden har jeg hver gang jeg endelig ser hende alene, ingen idé om hvad jeg skal sige til hende. Alle andre mennesker kan jeg så let som ingenting starte en samtale med.
What to do sol?
Mvh dude93
tilføjet af

det går nok .

Piger falder altid for ham der nosser sig sammen(:
så hvis du på ingen måde kan komme med et hint, til hende, så gøre noget af det følgende;
-Læg en seddel på hendes cykel.
-giv hende masser af øjenkontakt. (så ved hun det)
-ta fat i en af hendes veninder til en fest.
-skriv til hende på facebook?
-stød på hende så meget du kan "ved uheld" .
-smil til hende.
-drik dig i hegnet til en fest og nos dig sammen.
-skriv dit nummer på en seddel og aflever den til hende, eller få en ven til det.
-find ud af hvor hun bor og smid et brev eller dit nummer i hendes postkasse .

Det handler om at være der hvor hun er så meget så muligt.. så kan hun ikk undgå at lægge mærke til dig .
Kan du bruge noget af det??
tilføjet af

Til dels

Til dels kan jeg vel (:
Nogle af tingene gør jeg jo i forvejen, så som øjenkontakt, facebook (på trods af at hun næsten aldrig bruger det) og smiler til hende.
Umiddelbart vil jeg ikke tro det vil være specielt smart at drikke mig i hegnet til en fest for at nosse mig sammen, det er jo ikke just charmerende ^^
Med de andre råd synes jeg at vi går lidt for langt ned i børnehaveniveau, så jeg vil være pinlig over at skulle synke så dybt. Desuden har alle i klassen hinandens numre (står på klassebillede) så kan ikke se nogen idé i det.
Har også inviteret hende til galla tidligere på skoleåret hvor det så viste sig at man ikke skulle have nogen gallapartner desværre🙁-så med alt det kombineret vil jeg da mene at hun burde have opfattet det lidt.
Det mest væsentlige problem er at jeg er bange for et afslag, både fordi vi går i klasse sammen og skal se hinanden hver dag i de næste 3 år. Og den anden konsekvens af at få et afslag som er at jeg vil miste lysten til at gå i skole. Da det pt. er hende der holder mig fra at pjække fra timerne og lign. Så det vil også have indflydelse på mine karakterer og dermed mine fremtidige jobmuligheder.
Og så har jeg ingen idé om hvordan jeg skal starte en samtale når lejligheden byder sig. Med alle andre falder det mig naturligt ind, men med hende lukker der en klap ned for hjernen hver evig eneste gang, desværre.
Mvh Dude93
tilføjet af

Fortsat fra ovenstående indlæg

Har mest af alt lyst til bare at se tiden an og se om der ikke lige pludselig skulle ske noget imellem os. Men på den anden side er der tanken om at der kan dukke en anden op i hendes liv imellemtiden hvis jeg ikke får nosset mig sammen.
tilføjet af

Sådan er livet .

ta dig sammen og send hende en sms, ellers finder du jo aldrig ud af det .
vi har alle været der på et tidspunkt.. den dag det blir vigtigt nok, så kommer du os til at gøre noget ved det .
tror dit "problem" skyldes tanker som; "hva tænker de andre?", "er hun køn nok til mig?", "er det ikk bare for spændingens skyld?", "hva nu hvis jeg ikk gider alligevel?" Osv....
tænk over hvor vigtigt det er for dig og husk på at hun os har følelser, som du skal ta hensyn til .
tilføjet af

hmm.

Selvfølgelig sidder det i baghovedet hvad de andre tænker, men er ikke et sekund i tvivl om at hun er køn nok til mig. Har selv været den grimme ælling indtil for 1-2 år siden.
Ved ikke helt hvad du mener med om det bare er for spændingens skyld, men tanken om at jeg måske ikke gad alligevel når det kommer til stykket har strejfet mig. But you never know till you've tried.
Mvh Dude93
tilføjet af

et lidt pessimistisk svar

Jeg synes det lyder som om du har prøvet nok. Ligefrem inviteret hende til galla. Det må altså være tegn nok på at du er interesseret. Men ellers ja.. Se tiden an og lær hinanden bedre at kende. Hvis der virkelig er noget imellem jer, så kan I ogs tale sammen uden at du skal bekymre dig om hva du skal sige. Det burde jo komme ganske naturligt efterhånden.
Men som du også selv skriver er der også konsekvenser ved at det er en pige fra din klasse. Det er jo 3 år af dit liv. Og det er altså ikke sjovt, hvis I nu finder sammen og det går galt imellem jer inden de er ovre. Så jeg synes ogs du skal overveje om det virkelig er det værd.
tilføjet af

Tak

Tak for svaret, det er altid dejligt med forskellige svar fra forskellige vinkler
tilføjet af

lad erfaringen tale

thegame-online.dk
tilføjet af

Der er vel ingen opskrift...

Hejsa(er en pige)..
Ja, der er vel ingen opskrift på hvordan du skal score, selvom det kunne være rart en gang imellem...
Men en dreng i min klasse, som jeg personligt er ret vild med, er begyndt at stirre på mig i timerne, vise mig en hel masse opmærksomhed, og har bare fået et særligt glimt i øjet, når han kigger på mig.. Så jeg var ret sikker på, at han godt kunne lide mig. I fredags var jeg så til gymfest(woop woop!!)og vi var begge to rimelig fulde, men ikke sådan, så vi ikke kunne stå på vores ben... Vi endte med at danse ret tæt og kysse lidt og sådan... :P
Så mit råd til dig, hvis du vil have hende til at opdage dig:
Kig meget på hende, og hold øjenkontakten
Vis hende opmærksomhed på en anden måde end du gør med alle andre piger
Og det der med at drikke sig i hegnet... det kan være en god idé at drikke et par øl, for så bliver man for det meste mere åben og modig.. Men ikke for mange øl, det er for ucharmerende!!! :)
good luck!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.