12tilføjet af

Vi skal have afgift på cykler

Alle siger at vi skal have bilerne ud af byen, hvad med cyklerne?
De kører som svin, viser ikke hensyn og fylder i det hele taget for meget i bybilledet.
De er skyld i masser af farlige situationer, og hver gang de kommer selvforskyldt til skade - så skal samfundet betale, det skal der ændres ved:
Derfor skal vi have registreringsafgift på cykler, f.eks. 2000 kr. om året. Kvitteringen skulle så være en lille nr. plade med ny farve hvert år. Hvis en nr. plade udløber - så kan politiet bemyndiges til uden videre at konfiskere cyklen. Længere er den ikke!
Pengene kunne så passende gå til vedligeholdelsen af de utallige cykelstier som billisterne i årevis har betalt til!
tilføjet af

Forfærdeligt forslag

-Der er jo en grund til at folk tager cyklen;
Det er gratis!
tilføjet af

Afgift på skosåler

Der er også fodgængere, der opfører sig fuldstændigt tåbeligt og som bare går slider på de fortove, som velbjergede bilister har betalt.
Så en afgift på skosåler er vel lige så meget på sin plads. Dette gælder selvfølgelig ikke hjemmesko.
Jeg ved dog ikke, om der kan blive plads til en nummerplade på folks sko. :-S
Jeg har egentlig ikke noget fornuftig at sige. Jeg ville bare gerne være med i konkurrencen om hvem der kan stille det mest tåbelige forslag, hej.
tilføjet af

........

Det kan godt være at cykellisterne er skyld i mange farlige situationer, men hvis bilerne blev fjernet fra byen, så ville der jo ikke opstå ligeså mange farlige situationer mellem cykler og biler.
Desuden så er det jo ikke kun billisterne som har betalt til vedligeholdelsen af cykelstier det er alle vel med til billist som cykellist.
Og lige en sidst ting, så er det jo ikke kun cykellisterne som er skyld i mange farlige situationer det er billisterne også de kører for stærkt og er uopmærksomme, så kom ikke her og bliv væk.
Hilsen
HEN
tilføjet af

Nemlig

På tide at dette emne bliver taget op!
Det er i orden at vi som billister selv skal betale for vejene, men det er ikke OK at vi skal betale for cykelstierne. Og så tilmed blive chikaneret at disse afstumpede tåber som hverken kender farven på lyskurvene eller har lært at række armen ud når de svinger!
tilføjet af

lad os

2000 kr om året.... i en familie med 6 børn... nej
Hvis man også skal betale skat og pis og lort(du er vel bistandsklient) så bliver det helt umulig. Derfor HOLD KÆFT!
tilføjet af

Begge sider

Jeg er både bilist men også cyklist med stort C.
Jeg synes BÅDE bilister og cyklister kører ad h..... til (ikke alle, men mange).
Jeg synes at mennesker lader deres frustrationer komme ud i trafikken, her dukker det sande jeg op. Bare JEG kommer frem, så må resten klare sig selv.....MIG MIG MIG. Dette synes jeg gælder for begge parter. Mange cyklister tænker ikke på at der er andre i trafikken end dem selv, hvilket jeg også er irriteret over når jeg selv er cyklist. Få viser når de stopper (f.eks. i et lyskryds), drejer af eller lign. Nej, det er ligemeget, hvorfor skal jeg dog vise når jeg har i sinde at gøre noget? Fordi der er andre på vejen end dig. Kunne egentligt godt tænke mig at høre fra de cyklister der ikke viser af, hvorfor?
Dette er også irriterende som bilist. Enig, mange bilister kører også ad h..... til. Tager ikke meget hensyn til at der er andre.
tilføjet af

Momsen væk på cykler

Nej vi skal tvært imod have momsen væk på cykler, en god cykel er alt for dyr idag. Hvis unge lære at cykle mens unge, vil det være meget lettere for dem at blive ved, og give en bedre sundhed for den danske befolkning.
Vi kommer jo hinanden ved som menneske, når vi sider i hver vores bil, så afgift for køre ind i byer for bilisterne. Vi producere heller ikke selv biler i Danmark, men cykler laver vi og der ved skaber vi sunde danske arbejdspladser og som igen hjælper på vores betallingsbelance.
Så jeg ser forslag som værende langt ude i hampen.
Mvh.
tilføjet af

svar til afgift på cykler

Giver du for lidt i skat eller hvad?Vi klager alle over at skatten er for høj og at vi skal betale for næsten alt også kommer du her med din tåbelige ide om at vi skal betale for noget så dumt som en cykelafgift. Hvis du gerne vil betale, så værsgo og gør det. Snart skal vi også betale for hvert skridt vi tager.
tilføjet af

og bilist

er jeg.
Flertallet af bilister er selvforskyldte i de skader de pådrager sig - sprutkørsel, hasaderede overhalinger, kører over for rødt lys, falder i søvn bag rattet o.s.v, o.s.v.
Udover det forvolder en bilist større skade på en cyklist end omvendt.
Og hver gang de pådrager andre og sig selv skade koster det samfundet bunker af penge i form af sygehusudgifter og sygedagpenge - og ikke mindst stor sorg for deres pårørende.
Hvem der betaler til hvad er simpelt for tåbeligt, at begynde at plapre om - er du nu også sikke på at de afgifter vi betaler er nok til at dække udgifterne - i så fald er du godt dum - men det tyder dit indlæg nu også på
tilføjet af

Jo da

der da plads til en lille nummerplade - man skal bare gå med de der bredfodede andesko - du ved ;-)
Så piger - så er det sgu slut med de små fikse højthælede *LOL*
tilføjet af

du har fat i noget

af det rigtige.
Din begrundelse er dog forkert.
Som enhver jo godt ved, så er det sådan at provenuet skal jo hjem ! - Bilister, husejere, osv. kan der simpelthen ikke tages mere fra, der er ikke mere at tage. Nye afgiftsområder må opdyrkes, specielt hvis socialkammeraterne kommer til og her er en årlig ejerafgift på cykler da en glimrende ide.
Tillige skal naturligvis cykelhjelm være lovpligtig, så kan den nemlig også afgiftsbelægges, hvad den ikke kan sålænge den er frivillig, for så lader folk bare være med at bruge den.
En tilsvarende ejerafgift på sko kan nemt administreres, som en extra afgift ved indkøbet.
På længere sigt kunne muligvis også en gå-hjelm komme på banen: "Det er gokkeligak at gå uden hjelm !", lovpligtiggøres, afgift osv.
Det er bare at være lidt kreativ
tilføjet af

hvad med din..........

den trehjulet i børnehaven?
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.