2tilføjet af

vi er venner men jeg føler noget for ham

Hej jeg er en pige på 14 år går på efter skole
jeg er venner med en dreng med jeg har store følser for ham. hvad skal jeg sige eller hvad skal jeg gører? skal jeg vente?
tilføjet af

Pas på!

Hej! Jeg kan gody se dit problem og har været på det sammen dumme sted men en af mine venner. Og jeg har ikke noget svar på dig og din vens vejne, men jeg kan fortælle om min og så kan du selv afgøre....
Jeg mødte en fyr på en ferie og vi var sammen hver dag i 3 uger. vi endte med at kæreste lidt og sådan, men efter de 3 uger smuttede han og vi talte kun sammen som venner. Vi følte begge mere men han var bange og ville ikke så han svarede aldrig mine beskeder og opklad. 2 måneder efter ringede han til mig og dum som jeg var troede jeg han stadig følte noget for mig.... det gjorde han ikke og jeg var dybt skuffet! Men jeg gav ikke op, men opførede mig som en ven. Vi var faktisk blevet helt vildt gode venner, da jeg siger til ham at jeg stadig er vild med ham. Det ødelage en heldel for vores venskab og det fortryder jeg meget nu... vi har svært ved a mødes og ved ikke hvad vi skal tale med hinanden om. vi kigger aldrig hinanden i øjnene mere og har meget svært ved a tage til en fest sammen. Det jeg vil sige er at du måske kan mærke om han også føler noget for dig! Så er det nok ikke så farligt, men husk det kan gå ud over jeres venskab! Held og Lykke!
tilføjet af

tak alfa

tak for dit svar Alfa og jeg er ked af og høre hvad der er sket håber at i bliver gode venner igen.
skal nok passe på.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.