3tilføjet af

Verdens længste internetklammeri

Verdenrekorden i længden og omfanget af Internetklammeri kan man finde her på formoder jeg. Og et helt uventet sted, nemlig under debatkategorien Religion og Livssyn.
Et par kombattanter her hængt med tænderne i hinandens struber i adskillige år. Debatten er af nogle kristne, men debatten foregår højst ukristeligt. Debatemnerne går langt over mit hoved, men jeg deltager da lidt i religionsdebatten af nysgerrighed for at se om det holder vand.
Det er debattørerne "Lyjse" og "Sand Kristen" der er i flæsket på hinanden. Man kan gå ind her og se hvor møget det flyver om ørerne på dem, med de værste beskyldninger. Se den her tråd:
http://www.sol.dk/debat/240-religion-a-livssyn/2768856-hvem-taler-jesus-om-her/2768874
Burde de ikke ha' et diplom for ihærdigheden?
tilføjet af

Verdens længste internetklammeri

Du er gået glip af Poul Jørgensens forsikringsindlæg Tryg Forsikring part 1. Indlægget blev så langt som det var teknisk muligt at han oprettede part 2, dog ikke med samme succes.
Ganske interessant og muntert indlæg 🙂
tilføjet af

Småpjat som Gud, Jesus, livet og døden.....

- blegner fuldstændigt i lyset af de VIGTIGE emner i livet - nemlig Hr. Jørgensens ørkenkaravane af en lidelseshistorie - alle hans utrolige kvababbelser med et assurancekompagni inde i Hovedstaden et sted.....
- alligevel vil jeg ligeledes fremføre et citat fra den anden nævnte tråd....
- et eller andet sted minder det jo lidt om Polles kamp mod vindmøllerne:
'Matæus 5:
10 Lykkelige er de som er blevet forfulgt for retfærdigheds skyld, for himlenes rige er deres.
11. Lykkelige er I når folk skælder jer ud og forfølger jer og løgnagtigt siger alt muligt ondt om jer for min skyld.
12. Fryd jer og spring af glæde, for jeres belønning+ er stor i himlene; på den måde forfulgte man jo profeterne+ før jer.'

Citat slut
- måske skulle jeg nu alligevel til at læse med under religions-siderne - det lader til at der også er pænt gang i fejemøget derovre....!
Jeg elsker jo at sidde på tilskuerrækkerne - når smukke egenskaber som stædighed, hysteri, gætteri, uvidenhed og intolerence smides ind i ét og samme hyggelige spejderbål...
'Kom så, Ibrahim!'.....
[(:]
tilføjet af

Småpjat som Gud, Jesus, livet og døden.....

ja det sku lige før det bliver imponerende.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.