18tilføjet af

Var det voldtægt eller?

Da jeg var 16 år havde jeg en kæreste, som jeg var sammen med i et halvt år! Han var fra tyrkiet og var vokset op i en familie, som ikke var intigreret. Dette gjorde at han begyndte at ville bestemme over mig, for jeg var jo HANS! Jeg begyndte at frygte den side af ham og ville ud af forholdet.. Jeg turde ikke rigtigt sige det til ham, for jeg var bange for hvad han ville gøre, og begyndte derfor at blive "umulig", hvilket automatisk gjorde, at det begyndte at gå ned af bakke! En dag vi var ude og køre, (hvor vi ikke rigtig kom sammen mere) ville han have sex, men jeg ville ikke og sagde nej.. Han begyndte at "tvinge" mig, ved at bruge krafter og lægge sig oven på mig så jeg ikke ku bevæge armene, og sagde at jeg jo gerne ville!!! Til sidst var han oven på mig.. Jeg sagde nej hele vejen igennem, men kunne SAGTENS ha gjort mere for at stoppe ham, men jeg følte mig meget svigtet bagefter! Jeg kunne godt ha gjort mere modstand, for det eneste jeg gjorde var jo stort set at sige nej! Til at starte med prøvede jeg at skube ham væk, men opgav lidt efter da det ikke nyttede, så måtte jeg jo bare lade ham gøre det, for der var et eller andet i mig på det tidspunkt der sagde, at jeg ikke kunne tillade mig at opføre mig som om han voldtog mig... men gjorde han det?
Jeg kan ikke finde ud af hvad det var der skete.. om det var MIN skyld fordi jeg måske ikke var kontant nok... Men jeg mener samtidig at når jeg siger nej, så SKAL han stoppe!!! Har bare tænkt meget over det efter, og væmmes ved tanken om den aften!!!
tilføjet af

næh

Det vil jeg sige nej til. det er ikke din skyld. du har gjordt hvad du kunne. du diger at du ikke var "stor nok". Jeg syntes ikke at du kan sige det. man bliver forviret og bange når der pludselig sker noget uventet. du gjorde hvad du kunne. og du skal slet ikke gå rundt og tro at det var din skyld. (men havde det været udenfor bilen, skulle du bare ha losset ham i kebaben) Håber det her hjælper. bare lidt. pas på dig selv
tilføjet af

Dumme svin!!!!

Hej smukke!!!! For et stykke tid siden blev jeg udsat for noget lignende bar med en dansker!!!! Og det du beskriver ER en voldtægt!!!!!!!!! Og han skulle bare kastreres!!!! Jeg er så ked af det på dine vegne og jeg håber virkelig at du finder en måde at komme over det på!!!
tilføjet af

JO...

Det var det bestemt... Ligesyldigt hvad andre siger så er det voldtægt når kvinden har sagt nej... Det kaldes date-rape og det er utrolig almindeligt... Du må endten sige fra hvis det skulle ske igen, eller gå med en eller anden form for beskyttelse - tro mig, jeg kender det...
tilføjet af

Sikke noget PIS!! TIL nette!

Jeg mener bestemt ikke at det var din skyld at dette skete. Nej er nej og det skal respekteres, hvis du havde gjort mere modstand kunne det ha endt med han blev meget voldlig eller vaere!!
Men at Nette siger det er Utrolig almindeligt er et underligt udtryk at bruge, og at sige at hun endelig maa sige fra er sq noget pis for det gjorde hun jo for fanden ogsaa foerste gang saa det er jo en selvfoelge. For det foerste skal du aldrig gaa et sted hen hvor ingen kan hjaelpe eller se dig, med en fyr du ikke stoler paa.
Ved godt at man nogen gange kan blive vildledt af en facade men gaa efter dit instinkt, lad ikke denne dumme dreng oedelaegge din til vaerelse... Pas paa dig selv..for der er ikke mange andre der goer det!
tilføjet af

Jo det er det

Jo det var iden grad en voldtægt, der skete noget ligende for mig, men det er barer 34 år siden og den gang saget man barer, at det var du selv ud om, det skulle meget gerne være anderledes i dag, men det tror jeg ikke at det er.
Men hvis der sker noget ligende igen, så lov mig at anmeld det, selv om du bliver udsat for noget der næsten lige så slemt hos politiet, men sørg for at der er en kvindlig betjent til stede.
Det er desvære meget almindeligt også med danske mænd, der er ikke den store forskeld angående det på de forskellige folkefær.
Det er ingen trøst nærmere det modsatte.
Pas godt på dig selv og lad være med at gør så meget modstand at det skader dig selv, det er trods atl bedre at oleverleve.
De mænd der ikke vil høre et nej, er i den grad nogle svin, det påvirker os på den ene eller anden måde resten af livet og det er svært at få tilhede til dem med tap igen, selv dem der ikke kunne finde på at gøre en flue fortred.
tilføjet af

Hej Marianne!!

Hvis du ikke har givet ordenligt udtryk for, at du ikke syntes at det var i orden hvad han gjorde ved dig, så er det svært at kalde det for en voldtægt, synes jeg! Du skubbede jo ikke imod, men lod ham bare gøre det! Dog skriver du, at du flere gange sagde nej til ham og det burde være nok til at få ham til at stoppe med det samme, så jeg synes det er lidt svært at vurdere! Én ting jeg er dybt uenig med dig i og uforstående overfor, er det du skriver med, at du jo ikke følte at du kunne tillade dig at opføre dig som om at han voldtog dig....!!!! Hvis du følte at han voldtog dig, skal du ikke have den mindste snert af respekt for han! Det er ikke ham, men dig selv, du skal leve med resten af livet, så du bliver da nødt til at være meget mere egoistisk og opmærksom på dig selv i sådan en situation! Jeg håber for alt i verden at du ikke har kontakt med ham mere overhovedet! Han, såvel som dig selv, skal vide at NEJ betyder NEJ, og hvis han så fortsætter efter du har sagt det, har han vel overtrådt loven og gjort noget kriminelt, men da jeg ikke kan fornemme ud fra dit indlæg om hvor meget du tydeliggjorde for ham at du ikke syntes at det var i orden, så er det også svært at bedømme om det var voldtægt eller ej!
Lige en afslutning:
Jeg synes at du skal prøve at arbejde lidt med dig selv og hvad du føler indeni! Du må lære at sige fra, være stærk og stole på dig selv, for ellers kommer du for nemt til at få nogle følelser i klemme og der opstår tvivl i dit indre om hvad det nu egentlig var der skete! Lyt til dine følelser: FØLTE du dig voldtaget? Ham skal du ikke have noget respekt for, så jeg håber at du aldrig vil "voldtage" dig selv med tanken om, at du jo ikke vil opføre dig som om at det var en voldtægt!!
Held og lykke med fremtiden og pas nu godt på dig selv!!
Mvh Maise
tilføjet af

DET VAR VOLDTÆGT!!!

Det var ikke så sjovt, det der. Og det er faktisk det der sker for mangle unge piger; men de tænker først over det bagefter. Og så kan man jo lige så godt HALVT glemme det!!!
Men jeg føler med dig
tilføjet af

Hmm, den er svær!!!

Hej.
Nej, jeg synes faktisk ikke det er voldtægt. Jeg ved godt at et nej, er et nej, men så burde du også gøre meget mere modstand. Han kan blive i tvivl, når du kun verbalt siger det til ham. Du skriver jo også at du sagtens kunne gøre mere for at det stoppede. Men du må have haft nogle følelser med i det, da i jo kom sammen i et stykke tid bagefter.
Jeg er hård og kontant, men det er mit ærlige svar!!
Venlig hilsen fra
Lille mig.
tilføjet af

here!!

Når en person siger nej og den anaden fortsætter, er voldtægt. Det er ikke din skyld.
hilsen
tilføjet af

Voldtaget

jeg synes det er voldtægt.
når du siger nej, og han bliver ved, så SKAL han stoppe. Sex skal være noget begge parter har lyst til. Så snart han begynder at tvinge dig, og du siger stop. Så er det voldtægt.
Du kunne selvfølgelig godt have gjort lidt mere, men jeg kan godt sætte mig ind i din situation.
Selvom man ikke vil, kan man føle at man bør opføre sig bedre overfor personen. Man vil ikke tro på at det er voldtægt, men det er det jo faktisk. Og det gælder alle forhold. Når en person begynder at tvinge den anden til sex, med vold, trusler eller lign. så er det voldtægt. I princippet er det jo voldtægt så snart du har sagt: "NEJ! Det her vil jeg ikke!" eller er blevet ved med at sige: "NEJ!" hele vejen igennem!
Håber du får det bedre med dig selv. Jeg kan godt forstå at du føler dig svigtet.
tilføjet af

NEJ BETYDER NEJ

HAN BURDE HAVE ACCEPTERET ET NEJ! DET ER HELT KLART VOLDTÆGT. HER I VERDEN ER DER IKKE NOGEN DER EJER HINANDEN. JEG KAN IKKE FORSTÅ HVORDAN ET MENNESKE KAN GØRE ET ANDET MENNESKE ONDT NÅR MAN HAR ELSKET HINANDEN SÅ MEGET FØR.KÆRLIHED BETYDER AT MAN PASSER PÅ HINANDENS FØLELSER.DA DU SAGDE NEJ TIL AT GENNEMFØRE SAMLEJE MED HAM,TÆNKTE HAN KUN PÅ SIG SELV OG GENNEMFØRTE DET , HAN TÆNKTE IKKE PÅ DINE FØLELSER.DET ER ONDT.
tilføjet af

han er en nar

hej marianne.
da jeg læste dit indslag lagde jeg mærke til en ting. først siger du at du sagtens kunne ha gjort mere modstand og længer nede siger du at du ikke kunne gøre mere, du opgav og lod han gøre det. for mig lyder det som at du prøver at finde en undskyldning på at du ikke skulle være blevet voldtaget, men det er du! for i det øjeblik du siger nej også han forsætter så er det voldtag.
ja måske kunne du godt ha gjort mere for at flygt fra det, men jeg tror i bund og grund at du er bange for ham. og derfor ture du ikke gøre modstand.
søde marianne du skal melde ham med det sammen. nu ved jeg selvfølig ikke hvor længe siden det er det skete, men jo længer du venter jo svære er det at få ham dømt.
knus og tanker fra mig
tilføjet af

Voldtægt

Hejsa..
Jeg vil sige, at det nok mest er voldtægt når nu du ikke var med på at have sex med ham.. Især ikke når I bare er ude for, at køre og han så pludselig vil have sex med dig.. Du gjorde det rigtige, at sige nej fordi du ikke ville..
Julehilsner fra Mette
tilføjet af

Ja og atter ja

Hej Marianne
Ja ved gud, var det voldtægt. Se at få meldt den
idiot.Ellers forsætter han sikkert med at gører,
hvad han gjorer mod dig.
Du kan sikkert redde andre, fra at komme i hænderne på ham, ved at melde ham. Du slap desværre ikke.
Der er en linie for voldtætsoffer, som du kan kontakte, for at få hjælp og vejledning.
Håber du vil tænke over det.
tilføjet af

ja du har været ude for voldtægt

Med det du skriver vil jeg helt klart mene at du har været offer for en voldtægt!
Efter min mening er der tale om voldtægt med det samme at "offeret" ikke har været interaseret i samleget.
Så jeg menre ikke at der havde været noget galt i hvis du havde anmelt det den gang ( da du var 16 år )
Når det er sagt. Vil jeg sår også lige sige at jeg helt bestemt syntes at det er noget forfærteligt noget du har været ude for, og det er ikke kun p.g.a. din alder da det skrte.
der med mener jeg ikke at det ville mindre forfærteligt hvis det skete da/når du blev/var f.eks. 22år.
Nu har du hørt min mening og mine komentare.
Jeg håber at du får et godt liv fremover uden flere voldtægter.
tilføjet af

Helt klart!!

Det er helt klart voldtægt! Ingen tvivl om det! Et nej er et nej og hvis det ikke respekteres, er det voldtægt. Du skriver at du var bange for ham. Det var måske grunden til at du ikke gjorde mere modstand. Jeg har selv været ude for det samme... jeg havde en kæreste, som nedgjorde mig og fik mig til at føle mig som igenting. han kaldte mig billig og et nul og tilsidst troede jeg på det. Han ville have sex, men jeg sagde nej. Det resulterede i at han gav mig tæsk og blev endu værre. Jeg fik tæsk af ham hver gang jeg så hem og han misbrugte mig. Han tvang mig til flere forskellige ting og jeg blev svagere og svagere. Jeg mistede alt selvtillid og ville bare dø. Jeg begyndte at skære i mig selv for at få det ud! Det hjalp (selvfølgelig) ikke... Jeg ville ud af det, men jeg turde heller ikke gøre noget... men det endte med at min bedste ven hjalp mig ud af det og jeg fik en ny kæreste, som jeg er sammen med nu og vi er forlovet. Vi har været sammen i snart to år. Han har hjulpet mig utrolig meget, for jeg var meget langt nede, men jeg skal snart til at begynde til psykolog. For at få det gennemarbejdet helt! Og jeg synes at hvis du har det meget dårligt med det, så snak med en om det... din mor, en veninde eller bare en eller anden. Og hvis det ikke er nok, så opsøg en psykolog!
tilføjet af

Retfærdighed

Hvis du vil høre min menig betal et tæskehold. For som det lyder udfra hvad du har skrevet, er han ikke blevet straffet for hans handling.
Men det er min mening
så kan man kalde det hvad man vil forbrydelse eller retfærdig dette er i sidste ende bare et tolkningsspørgsmål.
tilføjet af

et nej er et nej....!

vi er kede af det du har været i gennem, og vi mener at det ikke er på nogle måde, er din skyld han skulle ha accepteret at du sagde nej!!!. hvis du ikke aldre har fået hjælp, syndes vi at du skal snakke med en profesionel, og du skal vide at vi følger med dig. Du skal bare vide en gang til at det ik er din skyld!!!
kram
sosu pigerne
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.