9tilføjet af

USA vil angibe..

Ifølge amerikanske medier forbereder USA et militært angreb på Iran hvis landet ikke giver fuld adgang til deres atom værker.
tilføjet af

Bevis!

Når du næste gang kommer med sådan en gang fordrukken sludder, kan du så ikke lige gøre os alle den tjeneste at skrive din kilde i dit indlæg?
Jeg har lige ledt CNN, NBC og FOX's hjemmesider igennem, og der står INTET om noget angreb på IRAN, hverken forestående, eller planlagt.
tilføjet af

Der er noget om det....

Der er noget om det...har læst i et britisk magasin at Israel med støtte fra USA vil angribe Iran.
Tja..det kan måske redde israel endnu 50 år til..der går ikke en dag uden at man hører om israel, den terrorist stats angreb på civile. I iraq er det også israels krig, vesten ofrer sine sønner!!!
Det havde sku` været nemmere at forære jøderne Bornholm eller Hawai....så havde verden ikke problemer idag.
tilføjet af

3.verdens krig

Hvis USA angriber Iran, er det en begyndelse for 3. verdens krig. Jørden går under
tilføjet af

Hvorfor det ?

det ville være rart hvis du ville begrunde den påstand. Det kunne blive en interesant debat.
tilføjet af

3.verdenskrig

har da været igang de sidste 3 år, bare med en usynlig fjende.
tilføjet af

kilde

financial times.
tilføjet af

GODT !

Jeg håber at Iran bliver angrebet of mullaherne falder, men jeg tror at det er en and du har fat i dér.
Jeg kan ikke se USA's militær foretage endnu en invasion af et stort land med uvejsomt terræn og i alt fald en vis andel af fanatiske, sten-alder modstandere, selvom jeg tror at Iranerne vil føle sig som befriet mere end Irakerne gør.
Jeg tror simpelthen ikke USA khar kræfter til endnu en invasion med de nuværende styrker, og det tager for langt tid at oprette nye divisioner og brigader til dette foremål.
Jeg er bange for, at vi må bero os på EU's "strålende" indsats med at konfrontere Iran's blodige mullah'er med deres kernevåben program. Dette betyder at vi må forvente at Iran på et-eller-andet tidspunkt vil smide et på kernevåben på Isreal eller i Vesten for EU tror tydeligvis stadig på Teheran's løgne.
tilføjet af

kafir

du er og bliver et svin.
du er født som et svin og du vil dø som et svin.
tilføjet af

meget modent

Jeg tror det svar siger mere om dig end om mig.
Jeg gætter mig til at du nok er muslim, givet den mangel på intellekt og had indbygget i dit svar samt at du ikke formår at bygge nogetsomhelst argument op, andet end fantasifulde påstande og nedsættende ord.
Det kan selvfølgelig være du ikke er muslim, men det ændrer ikke ved de andre betragtninger jeg har ang. dit svar eller din mentale tilstand.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.