3tilføjet af

Udveklingstudenter?

Hej med jer alle..
Jeg er en pige på 15, som skal et år til usa efter sommerferien, for at gå på highschool.. Er der nogen der kender til bøger, som fx tidligere udveklingstudenter har skrevet?
Kærlig hilsen Maja
tilføjet af

Optræder normalt ikke

som dansklærer, men du kunne måske nemmere finde noget om emnet, hvis du gjorde dig klart det hedder udvekslingsstudent.
tilføjet af

bøger om udveksling

hej maja
tror ikke umiddelbart der er så mange bøger om det, ikke hvad jeg ved af.
men jeg har selv været udvekslingsstudent i Texas, USA.
hvis du har nogle spørgsmål eller bare gerne vil hører nogle historier er du mere end velkommen til at skrive en mail eller her, så skal jeg nok svarer...
mh Jacob
tilføjet af

Bibliotek.dk eller søgning på nettet

Jeg kan desværre ikke anbefale dig nogle bøger, som jeg selv har læst.
Jeg vil i stedet for forslå dig, at du søger efter studenterudveksling eller udvekslingstudent hos http://www.bibliotek.dk. Der vil du få mange forskellige titler at vælge mellem.
Du kan også vælge at gå ned på dit lokale bibliotek, og lade en bibliotekar hjælpe dig med at finde nogle relevante bøger eller artikler om emnet.
Du vil sikkert også kunne finde mere information på nettet.
På "Danmark Amerika Fondet" kan du bla. læse om forskellen mellem det danske og amerikanske uddannelsessystem (http://www.daf-fulb.dk/). - men du kan jo forsøge at søge dig frem. Private internetsider, såsom blogs, kunne også være en løsning.
http://www.overskrift.dk kan hjælpe dig videre til at finde relevante weblogs.
Håber du får en god tur til USA.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.