5tilføjet af

Udspring af Utroskab sælger søn til højestbydende!

Min kærestes xkone vil have penge for enhver pris! Hun har 6 år inde i deres forhold lavet en søn ved utroskab , som min kæreste blev "far" til. Min kæreste elsker sin søn, det er klart han er også en dejlig livlig dreng, nu ved skilsmissen som hun selv har bedt om!, har hun opdaget at der intet overskud er i hans hus, og hun har taget alt indbo af værdi ALT indbo, hun har ikke selv betalt en krone til huset. Da hun var registreret i RKI ved købet, derudover har de i fællesskab lavet en gæld på 100.000 kr. til deres bryllup, og nu siger hun så at han kun må adoptere sin søn hvis han betaler alt.(Fordi hun kan få flere penge ud af den biologiske fader ) Altså hele deres Bryllup for 5 år siden, alt forbedring i huset, som hendes far har lavet, som iøvrigt ikke er lovligt!. Det skal laves om!!! Hvad fanden sker der for kvinder!!! Tænker de ikke på tarv ????? har aldrig været ude for noget lignende og jeg kan godt sige jer at mit forhold til hende er blevet NOGET anspændt efter at have hørt på det!! hvad synes I??? PS. Den biologiske far har fra starten sagt at han ikke ville have noget med drengen at gøre han har afskrevet ham i statsamtet! men på trods af det skal han jo påtage sig drengen hvis ikke min kæreste vil betale til ham. !!!
tilføjet af

Du har vist fået mere end én ting galt i halsen

Du må lige høre den historie én gang til. Så kan vi snakkes ved til den tid.
tilføjet af

sikke dog en gang vrøvl.

for det første så er det din kæreste der er far til barnet, hvis de var gift da hun avlede barnet.
for det andet er det kun din kæreste der har brugt 100.000 kr. på bryluppet, for konen var jo i RKI, og kunne ikke bidrage.
for det tredie, så har din kæreste været godt dum at gifte sig med en kvinde der er registreret som dårlig betaler, det falder tilbage til ham som en dumhed.
det sidste vil jeg ikke kommentere, for det er alt for langt ude for folk der har hjerne, og det har du åbenbart ikke.
tilføjet af

Hvis han har afskrevet ham i statsamtet

Så ender han i familiepleje, hvis eks'en
ikke gider at have ham. Hun vil aldrig kunne
afpresse den biologiske far, fordi han ikke
vil vide af hans søn.
tilføjet af

Du må være meget naiv

Man kan kun ryste på hovedet af dig.
Stakkels barn, at skulle leve med jer som omgangskreds.
tilføjet af

Juridisk svar:

Nu skal du få den juridiske del.
Efter som de har været gift, og der ikke er skrevet sær eje.
Så er alt i boet fælleseje ved en skilsmisse, dvs at hun kan ikke tømme indboet for møbler, da han ejer det halve.
Hun ejer korrekt det halve i huset ved et salg. Dvs at er de gift og skal skilles, så skal han give det halve af husets værdi ved salg, hvis han ønsker at blive boende, ellers skal han sælge og dele.
Det gæld der er optaget i hans navn kan hun ALDRIG hænge på. Dva at alle fællesværdier, som møbler og hus skal sælges, deles i to og hun får dette udbetalt, selvom han har gæld.
Jeg forstår derfor ikke at du skriver der ikke er overskud i huset!? Hvis det sættes til salg kommer der jo penge ud af det! Det halve af dette kan foged komme efter, nemlig hans halvdel!
Derfor ALTID SÆREJE! Ved giftemål, hvor den ene har større værdier.

Ved fællesgælden! Den hæfter de begge for! Hvis hendes navn fremgår.
Vedr drengen, jeg vil tro at din kæreste er lidt i knibe, hvis ikke han står som forsørger for drengen. Det handler jo her om din kærestes følelser for drengen, ikke hans juridiske ret til forældremyndighed, over en dreng der ikke biologisk set er hans. Så har drengens mor, eneret/forældreret over ham! Desværre.
Men jeg ved ikke hvordan statsamtet ser på det, hvis drengen selv kan udtale sig (alder?)der er strenge regler vedr samtaler med børn.
Det ser ud til hun har den lange ende, og din kæreste har så lært det på den hårde måde: SÆREJE!
Bare spg vedr det juridiske.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.