7tilføjet af

Tyrkisk utroskabslov !

EU-kommissæren siger efterfølgen at det kan underminere Tyrkiets chancer for at komme med i EU.
Undskyld, men siger det ikke ALT, bare det at Tyrkiets regeringsparti foreslår det ?
Hvad skal man i EU med sådan en holdning til menneskeheden ??
http://www.bt.dk/nyheder/artikel:aid=305274/
tilføjet af

Enig

Tyrkiet skal ALDRIG med i Europa, uanset hvor meget de prøver på at bilde os ind at de er moderne, civiliserede eller sekulære.
Vi stikker os selv blår i øjnene hvis vi tror vi kan påvirke Tyrkiet til en bedre udvikling indenfor dette århundrede og burde i stedet for tillade noget frihandel, mne gjort afhængigt af Tyrkiet's grad af accept af menneskerettigeder, tilbagetrækning fra Cypern samt komplet adskillelse af kirke og stat.
Vi har ikke brug for flere muslimmer og deres umenneskelig holdninger og ideologi i Europa. Vi har nok i forvejen.
tilføjet af

Så er jeg ...

... heldigvis ikke den eneste som tænker i de baner ... tak for det !!
Nogle gange tror man jo at man er "unormal" eller "racist" ....fordi man tænker i "rettigheder", som visse lande absolut ikke gør !!!
tilføjet af

Det går aldrig.

Tyrkiet er en sekulær stat,hvor kirke og stat er strengt adskilt,i sidste ende er det militæret som bestemmer.
Arven fra Ataturk bliver holdt,Tyrkiet er opdelt i landsbyfolk og byfolk,der en verden til forskel på disse mennesker.
langt de fleste byfolk er moderate muslimer,de har det samme forhold til religion som de fleste danskere har,det vil sige at de er muslimer af kultur og ikke andet.
Hvis i nogensinde har besøgt Istanbul eller Izmir ville i kunne se nogle byer som har en meget moderne befolkning
kvinderne går ikke rundt med slør,de går rundt i moderne udfordrende tøj som man gør i vesten.
Tyrkiet er det bedste eks.man har på et demokratisk land hvor indbyggerne overvejende er muslimer,der mangler selvfølgelig en del ting før man er oppe på vestens nivaeu,det skyldes den store landsbybefolkning som stadig er langt bagud i forhold til byerne.
tilføjet af

Hvilken forskel ...

... vil det gøre ??
Det er stadig Tyrkiet som er kommet med utroskabsforslaget - blir´ det vedtaget, gælder det for alle tyrkere !!!
Så kan du være nok så meget vestlig anlagt - det hjælper jo ikke noget når man har en regering som har så uacceptable forslag på dagsordenen !!!
tilføjet af

Godt man ikke ...

... er tyrker ..... beklager at sige sådan - men Tyrkiets forslag omkring befolkning og mennesker, er indimellem MEGET hen i vejret ...
Derfor undrer det mig at man overhovedet tænker på at optage landet i EU !!!
Vi taler menneskerettigheder ..... som absolut ikke blir´ overholdt i Tyrkiet !!!
tilføjet af

er du også glad for....

at du ikke er amerikaner
et land der hele tiden gennemfører dødsstraf.
et land med et enormt klasseskel.
et land der er parat til at øve terror mod ethvert land der ikke støtter deres politik.
et land som hæver sig over resten af verdens retsnormer.
et land der støtter folkemord i palæstina for ikke at komme på kant med den støttende magtfulde jødiske fløj.
et land som har skabt både saddam og bin laden??
tilføjet af

Har du overhovedet gået i skole ???

1. Ang. Dødsstraf: USA er blot et af mange lande der benytter dødsstraf. Andre lande tæller bl.a. Saudi Arabien og Iran, som bekendt er et islamiske højborge. Jeg må formode din retfærdig harme over et lands benyttelse af dødsstraf også gælder disse lande.
Derudover er der ikke dødsstraf i USA for utroskab eller for at forlade sin religion. Det er i koranen og derved også i muslimske lande.
2.Ang. Klasseskel: Vi kigger lige igen på ALLE muslimske lande og må derved konstatere at klasseskel ikke er en Amerikansk opfindelse og at de klasseskel der er i de muslimske lande, især de olie-producerende lande, er nogle af verdens største. De er så store, at enhver økonomisk opgørelse over BNP per capita er ugyldiggjort pga, den store indkomstsforskel mellem rig og fattig.
Dette til trods for islams såkaldte "almisse lov"
3. Ang. Terror: Hvem var det lige der fløj passager fly ind i skyskraberne i New York❓Hvem var det som bombede i Bali & Madrid❓Hvem er det der den dag i dag stadig udøver masseterror på sin egen befolkning ?
4. Retsnormer: Mener retsnormer som stening for utroskab, offentlig piskning for at have sex, håndsafhuggelse for at stjæle, dødsstraf for at forlade sin religion❓"æresdrab" for at have et ønske om et selvstændigt liv ?
5. Folkemord i Palestina: Nu er det, der sker i Trans-Jordan (palestina er en geografisk betegnelse og ikke et land eller suveræn nation og har aldrig været det) ikke blevet betegnet som "folkemord" af nogle pånær muslimmerne og ser man på dødstallene, er det påfaldende at andelen af dræbte og tilskadekomne kvinder og børn klart er størst blandt isrealerne end blandt araberne, på trods af tabstallene er størst blandt araberne. Mærkelig måde at begå folkedrab på, ikke ?
Isrealerne går først efter terroristerne, hvorimod araberne går efter de bløde civile. Hvem gør sig mon mest fortjent til etiketten "folkemorder" hér ?

Desudne kunne jeg nævne steder som Darfur, Bangladesh, Algeriet, Iran, Irak under Saddam, Libanon, Pakistan, Indien under islam's erobringstogter, den arabiske halvø under islam's erobringstogter, Afrika under islam's erobringstogter, Afghanistan, Kaukasus, etc. etc. Hvert sted hvor islam har været, har der været folkemord og hvert sted hvor folkemordet har stået på, har det været med koranens støtte og islams fulde accept.
5. Ang. saddam og bin laden: Koranen og islam har skabt bin laden og tusinder som ham. USA var desværre ikke fornuftige nok til at indse at islam var en større fjende end Sovjet, og den pris betaler vi alle for nu.
Vesten støttede saddam, desværre, men fjernede ham også igen. Og vesten vil også fjerne bin laden, hvis denne ikke allerede er død.
Hvis man skal se på hvem "skabte" disse uhyrer, så må man kigge på den kultur, holdning til mennesker og individet samt ideologi der tillod og opfostrede den slags had og sindssyge hos disse uhyrer. Islam og dens had til alt ikke-islam skabte disse uhyrer, især bin laden og burde gøres ansvarlig for det.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.