17tilføjet af

Tror på skæbnen!

Det her lyder måske lidt spooky, men mit horoskop passer ALTID! Altså hvis jeg læser de mere seriøse af slagsen... Jeg kan næsten få gåsehud over det ved tanken. Er vores liv virkelig forudbestemt?
Mange ryster på hovedet af mig, men jeg TROR på skæbnen - og på at mit liv er en del af en større plan! Glæder mig til at se, hvad min fremtid bliver...
Kom så med det - bare sig at jeg er latterlig! Jeg TROR sq på det, og jeg er et levende bevis i mig selv!
Til gengæld vil jeg også gerne høre fra andre, der har kontakt med deres skæbne, og som har noget seriøst at sige!
Den lille fe
tilføjet af

skæbne

tror du på skæbne eller hvad?
der er nok en eller anden gud, men hvad fik dig til at tro på skæbnen så meget.
hvem er du, og hvor kommer du fra?
dansker plejer ikke at være så troende, er du udlænding?
hilsen 17-årig student/pige
tilføjet af

tro med forstå livet*

hej kære*
det er altid dejligt at få ens horiskop til at passe...for mange gange er det almindelig ting der figurerer i "små horiskober"
Jeg ved godt at man a og til falder i og har mega sjov med at finde en avis og se om stjernerne tilsmiler eller ved at man er ked....
men du ved jo godt at det er vor egen indre og ens omgivelser der udgør ens skæbne*
vi skal alle væk herfra engang men helst til igen at kunne komme vidre med endnu et liv(som vi nok gør) men det er dig der bestemmer i det lange løb...KUN dig HUSK DET
jeg ville gerne snakke med dig for jeg er også vild med stjernerne og siger nat til stjernehimlen og tæller min 7 stjerne+ 1/2
så kan jeg sove trykt...hvis overskyet smiler jeg blot til himlen*ss*
min mail er fantasi2003@sol.dk
skriv endelig....vi snakkes*
hanne
tilføjet af

Crazy med det passer.......

hej...
når jeg læser min horoskop passer det altid..
jeg mener at det er lidt crazy at de kan få det til at passe. Jeg tager hatten af for dem.
Mine venner griner af mig, men når de også læser min horoskop så kan de godt se, at det passer.
Ja okay tænker man så, men horoskopet påvirker mig meget, om hvordan det vil se ud for mig i fremtiden.Både skidt og godt.
Mit horoskop er Jomfruen .... og alt hvad de skriver passer altid.
Men dette er min mening...
fra Istap
tilføjet af

Tror sq ikke helt ..

Hej..
Jeg må nok tilstå at jeg ikke deler jeres mening om horoskoper. Det er for let at få til at passe hvis man prøver. Desuden syntes jeg ikke om tanken om at jeg ingen inflydelse har. Jeg tror ikke på skæbnen. Jeg tror at de veje vi vælger åbner nye veje....
tilføjet af

Hmm

Der er for det første noget galt med retorikken. Du skriver du er et levende bevis på at skæbne findes. Men også at du blot "tror" på skæbnen. Hvis du mener at være et bevis, så må du jo også VIDE det, ellers er det da et tyndt bevis og dermed ikke et bevis som sådan. Derudover så er horoskoper (også de såkaldt seriøse) så strikket sammen af professionelle som kan skrive ting der "altid passer" fordi det er generelle ting, de skriver. Ting som folk godt kan lide, at høre og som passer ind hos de fleste, især hvis de tror på det i forvejen. Skæbne siger du... hvad er din definition på det? At alt er forudbestemt? At mennesket ikke har en fri vilje? Hvis vi ingen fri vilje har, så har vi heller intet ansvar, for hvad vi gør... og det mener du vel ikke? Jeg tror på tilfældigheder som rammer plet på de rigtige tidspunkter... og får os til at tænke "wow, det er skæbnen" fordi det er rart for os at tænke... så føler vi os ikke alene. Men det er jo ikke heller ikke, den manglende skæbne til trods, vi har jo hinanden.
Længe leve kærligheden, hehe..
Kh,
Astrid
tilføjet af

Hmm...

..den der var lidt triggi (eller hvordan man nu staver til det..). Jeg ved ikke om jeg tror på skæbnen, men jeg tror på og mener, at vi ikke er alene om at bestemme hvad der sker i vores liv. Jeg mener.. Når vi vælger noget, så har det sine konsekvenser, men hvis vi vælger noget andet, så får det nogle helt andre konsekvenser. (Hmm.. Tror den film jeg lige har set har sat sine spor.. Family Man - ret god!)
Et eksempel:
Hvis jeg ikke havde tilmeldt mig Jubii Chat for 3 år siden, så havde jeg ikke mødt min nuværende forlovede, men sikkert stadig været sammen med min x...
Så ja.. Kærligheden længe leve!
Knuz fra Rina
tilføjet af

seriøse horoskoper!

jeg ku godt tænke mig at vide, hvad er de meste seriøse horoskoper? kan du sige mig det vil jeg blive glad på forhånd TAK.
mvh Pj...
tilføjet af

Hejsa!

Hejsa!
Det er slet ikke så tosset skrevet!
Hvor lang tid tog det dig at finde på det?
Hvad jeg mener er at jeg mangler nogle at snakke og diskutere med, men jeg møder desværre ofte folk der ikke er helt i top (om jeg så må sige) med deres argumentation. og dette er såmænd blot et kompliment til dig. Du lyder til at have noget mellem ørene og styr på forbindelsen fra hovedet til munden :)
Hvor i landet bor du? kunne godt tænke mig at skrive med dig...
Har det nogen interesse er min e-mail: line_ree_kaas@sol.dk
Det kan jo aldrig skade at snakke med nye mennesker på et lidt dybere plan kan det? :)
om et forhåbentlig gensyn (af skrift *gg*)
ciao
tilføjet af

tja

den mest seriøs horoskop det er den inde i dig, bestem selv din skebne
tilføjet af

indside

hvis du får gåsehud af et horoskop så bliver du chockeret når du når helt ind i sjælen,vil du se
dit indre jeg hvor du bor så skal jeg fortælle dig det hvis vil skrive til mig på paraglider@sol.dk der vil nok være svar du måske ikke havde lyst til høre andre svar ville gøre dig glad. mind
tilføjet af

Henvendelse til?

Jeg kan henvise til svar hos Mia Petersen - her kan læses hvad jeg har skrevet.
tilføjet af

Selvfølgelig passer det

Jeg tror også helt bestemt på sådan noget, og det har jeg sådan set altid gjort. Hvad er det latterlige ved det? Folt har vel forskellige ting at tro på! Da jeg gik i skole, valgte jeg også altid sådan nogle emner med mystik og ånder, hvis vi havde emneuger. Det er meget spændende sådan noget, og jeg prøver at få flere og flere til at tro på det, meen det lykkes ikke altid, desværre. Held og lykke med det hele! Knus fra Melissa
tilføjet af

Skæbnen eller et (GUD-)ønske om at styrre sit liv = ? viden !

Hvad dækker ordet skæbne over ?. Skal man være skæbnetro = ALT ER BESTEMT PÅ FORHÅND OG INTET KAN ÆNDRES NOGENSINDE !. ("Gud har talt"-holdningen = AUTORITETEN).
Eller den LIBERALISTISKE HOLDNING = "Du er din eget livs hersker" = ALT ER TILLADT - OG INGEN ANDRE HAR INDFLYDELSE = "Du er din egen lykkes smed".
Eller er det snarere sådan, at der er noget vi/jeg ikke ved = altså det kan jeg jo IKKE tage højde for indholdet og resulaterne af !.
GUDS BILLEDE: Skab orden ifølge Guds love = oversat til almindelig dansk:
Jeg vil gerne have system i mit liv og mine gøremål; derfor satser jeg på orden (ikke ordensnarkomani !) ved at indrette mig efter "Der er ingen religion højere end sandheden" og derfor SØGER jeg sandheden for at have noget at holde mig til !.
MEN der er en lille del af sandheden i ALLE religioner; hvilket ovenstående er et udtryk for. MEN fortsår din sandheden og de dele af snadheden, som du bliver udsat for ?.
Puh, ha. Ordnung muss es sein.
Øh, bøh. eller ?.
!
tilføjet af

Citat

Shakespeare skrev: "It is not in the stars to hold our destiny but in ourselves."
tilføjet af

Mit horoskop

Det er da sikkert meget spændene at tro på at ens horoskop passer, men vi ved jo godt at det bare er noget folk finder på. Ens horoskop dækker altid noget bredt, så det sker næsten altid. Det eneste et horoskop gør er at få os til at lægge mærke til det der egenligt sker.
Mail LK_SNooBY@Yahoo.dk
tilføjet af

Skæbne!

Hej!
tror I på skæbnen eller på fri vilje?
Hvis vi har en skæbne, hvem har så bestemt den for os, og kan vi ændre på nuancerne i den?
Hvis vi har fri vilje, og intet er forudbestemt, er det så 100% tilfældigt hvem vi møder i vores liv, eller har vi selv fundet vejen til dem?
- Maj
tilføjet af

tror også på skæbnen!

hej du 🙂
jeg tror også på skæbnen .. ja ikke bare skæbnen, men at der mere mellem himmel og jord end vi mennesker lige tror..
jeg tror vi alle har et formål her i livet som vi selv skal finde og derefter indleve os i vores skæbneliv, hvem ved hvad der er planer med os om ??
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.