34tilføjet af

træt af børnefamilier

Nu er jeg ved at være godt træt af børnefamilier, og deres såkaldte børnepasningsordning. De har snart så mange fridage, at de dårligt kan huske hvordan det er at være på arbejdsmarket, og når de så kommer er de altid så trætte at de dårlig nok kan hænge sammen. Og hvem er det så der skal arbejde for 2❓det er os andre. Nu gider jeg ikke mere, nu må det være på tide - at de kommende børnefamilier begynder at tænke på andre end dem selv og deres afkom. Hvad med at gå ned i tid så der kan ansættes 2 i en stilling, jeg tror at det vil hjælpe en del.
tilføjet af

Hørt hørt

Sikke dog et superaktuelt og forbavsende velargumenteret indlæg.
Kan kun sige at du har fuldstændig ret. Det er på tide at børnefamilierne tager ansvaret for deres handlinger og betaler deres fulde andel til statskassen. Der skal fuld brugerbetaling på skoler og institutioner. Ingen specielle fridage til forældre, vi er alle lige trætte.
Forøvrigt så er det pisse irriterende at gå i slalom mellem alle barnevognene de tager ikke hensyn til andre end den lille fede guldklump der ligger i panservognen.
tilføjet af

...

Luk dog skideren, og vær glad for i selv blev født.
I aner tilsyneladende overhovedet ikke en dyt om det i udtaler jeg om.
Kan da godt forstå hvis i er single..
Peter
tilføjet af

Klaphatte!!!

Der er da vist ikke studenterhuen der trykker, hva?! Eller hjernen der gør jer platfodet. Mage til mundl... har jeg aldrig hørt ! ! ! Det er jo netop fordi regeringen vil af med deltids- og flexjobberne, forslaget er kommet. Læs på lektien gutter...
Velargumenteret??? Hvorhenne??? I er nødt til at have brødre, for I kan da umuligt være SÅ dumme alene...
I kan ikke skære alle børnefamilier over eén kam og sige at de skal gøre dit og betale dat. Cyklister er ligeså p... irriterende når de fylder på fortovene fordi de liige skal snakke, men det er stadig et fåtal. Skulle jeg så mene at de alle skulle dizzes??? Hvad med mænd der tror de er SÅ Thorkild Thyrring i trafikken... Det er KUN Thorkild der er Thyrring ! ! !
Hvor gamle var det liige I var???
tilføjet af

Skuffende...

Håber ikke du hedder micky-amar (Staves Amager eller Ama´r din ignorant) fordi du uheldigvis bor der?! U-i-n-t-e-l-l-i-g-e-n-t-e (staver det lige for dig, da det jo er et langt ord) mennesker som dig, burde smides af øen uden mulighed for at vende tilbage. Bliver helt flov over at bo i nærheden af dig!!! Håber ikke dit åndsamøbe-gen smitter, for så er DK da ilde stedt!!!
tilføjet af

Puuuuhaa det kunne i ikke tåle...

Hold da helt op hvor fik vi skovlen godt og grundigt under jer utålelige børnefamilier.
Sikke dog et barnligt *åh så fornærmet* atittude i kan stille op med.
Hvordan i himlens navn kan man tro at det skal belønnes at få børn...det er helt forkert...Børn er jo et 'privilegium' som det ikke er alle beskåret at få.
Så betal selv for det i skal have/bruge og nyd jeres forbandede unger i fred derhjemme, lad dem blive hjemme når i handler, vis det hensyn over for alle os som ikke ligefrem elsker din 'åh så dejlige' *børge* eller *frida*
tilføjet af

Debil

Du, må f... være debil. Eller sagt på en anden
måden den IQ, må ligge lige deromkring.
Hvordan f... havde du tænkt dig, et samfund skulle kunne bestå uden børn ???????
Såfremt du er så vild, med forsikringer og ingen
skat, så smut til USA. Hvor du kan få lov til at dø på gaden, når du ikke får et job.
Det med at personer, med børn, selv skal betale, for udannelse folkeskole mv.
Dvs. vi skal tabe dygtige mennesker, da de ikke har råd til, at tage en højere uddannels, pga
deres familie. Klaphat/tågehorn/ 1/8hjerne, finder sikkert på nogle flere nedsættende udtalelser senere.
Hvordan tror du lige det vil se ud om 20-30 år
såfremt , vi ville være tåbelige nok, til at gører, som du vil????
tilføjet af

Tsk tsk...

Du har da en IQ på niveau med en våd brosten! Du skal da ha dine skolepenge tilbage. Nårh nej... Din skolegang blev betalt af bl.a. mine forældre. Sørgeligt at de har knoklet deres r... i laser for ingen verdens nytte. Du burde faktisk arbejde gratis resten af livet, for at bøde for din dumhed og deres(også dine egne stakkels forældres) spildte penge!!!
tilføjet af

Ha Ha

Er selv gift og skal ikke ha børn. Jeg har rigeligt i min kone og vores Mc-værksted. Har helt ondt af dig "single" Hvor må det være flovt at få røv så godt og grundigt af to tøser. I forhold til dig, lyder det som om de ved hvad de snakker om. Den eneste der er utålelig og har en fornærmet attitude er sgu da dig.
tilføjet af

Du burde få skolepenge tilbage..

for Stave kan du da ikke..!!!!!
Samfundet kan ikke fortsætte uden børn, det er der vist ingen der har ingen sat❓ved.
Jeg siger at børn er et privilegium og ikke en pligt eller ret. Og privilegier betaler man selv for i alle andre sammenhænge, derfor skal det også gælde for børn...forklar mig lige hvorfor det er vigtigere at en bumset 15 årig(gratis tandpleje) med rige forældre har gode tænder end en 21 årig lærling(betaler selv) det er bare et eksempel.
tilføjet af

Du er for dum til børn

Så dem håber jeg ikke du har nogen af.
tilføjet af

Dårlig taber er du

Dine forældre har endnu aldrig sat deres ben uden for Cristiania, og som sådan har de aldrig bidraget med noget til nogen.
Jeg tror du er meget klog, måske enda så klog at du har opdaget at du har åbne øjne ind imellem. Men derfor har du nok helle ikke bidraget til noget samfundsgavnligt
Bliv bare hjemme og pump den ene unge ud efter den anden.
Du skal bare selv betale hele fornøjelsen, det danske samfund giver dig medicin og kost under og efter 'miraklet'. derefter sørger du for dig selv og din familie...det er ikke samfundets opgave at tørre røv på dig hele livet..STÅ dog på egene ben bare 5 min svækling.
tilføjet af

ja ja jordfræser

Hvis man som dig kun læser anders and så kan man måske med en masse god vilje synes at de to kællinger måske har lidt hjerne........men læser man bare lidt lødig litteratur er det godt nok meget meget svært at se hvor deres fornuft sidder
tilføjet af

Øhhh...

Er Christiania blevet flyttet??? Jeg troede det lå på 'Havnen'
Prøv at lægge mærke til hvor alene du står i denne debat... Du er for langt ude og du fatter det ikke. Jeg har ondt af dig. Længe siden jeg har set en der er så meget til grin som dig *GGGGGG*
Er det fordi jeg ikke deler dit synspunkt, at du mener at jeg har børn???
Du snakker som du har forstand til. Du kører rundt i det, modsiger dig selv og kommer med påstande der ikke er hold i. Mon ikk du selv skulle komme ud i den virkelige verden og åbne øjnene??? Jeg kan jo ikke gøre for, at du er en underkvalificeret flaskedreng med for lidt i løn!!! Taberen over alle tabere. Det er derfor du er single!!! Alt hvad du siger udover dit navn jager dem væk. Når du en gang stiller træskoene, er du en af dem der bliver fundet pga naboernes klager over lugten!
tilføjet af

!!!

Nok fordi han er 21 og ikke går i skole mere... Duh!!! Kom ikke og fortæl mig, at du ikke også har gået til skoletandlæge!!!
tilføjet af

The cat got your tounge???

Uuuuuuups... Der kom vist noget du ikke turde svare på hva'?! Du er for grineren er du!!! =D
tilføjet af

Jamen dog...

Lødig... Du kan også fremmedord. Ih hvor må din moar være stolt. Du kan selv slå op i en bog og finde et ord. Ih hvor fint og flot! Du skal ha en sølvstjerne i din karakterbog! Men næste gang du staver et egenavn med lille, så får du kun 7 i årskarakter, for det ved man godt, når man som du, går i 4. klasse. Din stavning og tegnsætning er også dårlig, så du skal vist nødig sige til andre, at de skal ha deres skolepenge tilbage.
tilføjet af

I guder =DDB

stave kan du ikke!!!!!
og du ved ikke at folk går på job for tjene penge så de kan forsørge sig selv.
Når jeg bliver gammel, så skal mine børn ikke tørre mig i røven.(det får du sku heller ikke dine egne til).
Næ vi har hver vores lille robot der kan tilfredsstille os på alle mulige måder.
tilføjet af

Dum blondine

Det hårdt at forsvare samfundet, når alle er så bidragssky som dig, du forventer samfundet tørrer røv på dig fra din fødsel og til du forhåbentlig snart dør af iltmangel.
Du er med garanti studerende på statens og min regning!!!!!!!
Mine argumenter er velovervejede ..dine er grebet ud luften...luftkasteller..falske.
Vi får se hvem der får ret, staten indfører heldigvis mere og mere brugerbetaling, det er så = mere opsparing til mig og mindre til dig.
Du må blive i danmark og mærke hvordan de kære små nu pludselig glemmer dig fordi du er en byrde for dem.
Jeg rejser sydpå for min store opsparing og lever i sus og dus med min skønne Taikvinde.
tilføjet af

hæ..hæ..hæ

Du er' en skide evigheds student...føjjjjjjj
Hvem i alverden bortset fra gamle studenter som dig bryder sig om tegnsætning idag....men du ved vel ikke hvordan man sms'er.
Dine synspunkter er heldigvis i mindretal i det danske folketing VS+SF kommer aldrig til mere.
Hip Hurra for Pia K. en sand dansk kvinde.
tilføjet af

hold da helt op

Jeg er nærmest mundlam efter at have læst dit indlæg. Jeg er 28 og mor til 2 pragtfulde unger. Jeg har som så mange andre taget en uddannelse, dog har jeg haft et barn samtidig med, hvilket ikke altid er lige nemt hvarken for barnet eller manden. men jeg VILLE have en uddannelse for jeg har ikke lyst til at nasse på samfundet, og desuden er det også meget mere tilfredsstillende at have et arbejde hvor man ved at betyder noget for sammenhængen. At du så hælder galde ud af din mund og siger at vi har for mange fridage...har du nogensinde overvejet om vi måske har dårlig samvittighed overfor kollegerne når vi desværre må blive hjemme? Eller om du tror vi synes det er fedt at vores børn er syge, og vi er tvunget til at blive hjemme...personligt ville jeg hellere på arbejde end f.eks. have et sygt barn. I nyhederne snakker de meget om børnefamilierne og det kan til tider være for meget, men tænk lige en ekstra gang over hvad det egt. er du beskylder os for.
tilføjet af

IKKE ALLE SÅH

Jeg synes ikke det er fedt at folk siger det er alle!! Folk dømmer...
Jeg kan så fortælle at der er ingen der arbejder for to med mig, jeg er enlig mor til et barn på 14 måneder, jeg læser og lever at en skide su, ved siden af skole og passe mit barn der arbejder jeg ingen hjælp kan få, så mig skal du ikke dømme sådan!
tilføjet af

De der skole penge....

Det var da vist også en ide at du fik dine tilbage
Prøv om du kan finde fejlene..
"det er der vist ingen der har ingen sat❓ved."
"hvorfor det er vigtigere at en bumset 15 årig(gratis tandpleje) med rige forældre har gode tænder end en 21 årig lærlin(betaler selv) det er bare et eksempel."
Du er ikke selv for smart til din formulering.
Kom dog videre
tilføjet af

Utroligt..hvor er dit hoved..?

Nar....så deltag da i debatten...nej nej du står med hovedet i sandet som alle de andre strudse.
tilføjet af

SEJT

Sejt skrevet dianna, den sad lige i hans fjæs!
tilføjet af

hvor er dine forældre?

Hvad var det dine forældre gjorde ved dig da du var lille?
Jeg er lidt skræmt ved tanken om at du driver frit rundt i mit land, med den indstilling og det had du har til børn...
Det er jo ikke pengene det drejer sig om vel? Det er vores elskede børn, du føler et ubændigt raseri imod?
Hvad er det som gør dig så rødglødende? Den kærlighed størsteparten af vi forældre øser på vores børn. Den endeløse omsorg og det tætte nærvær vi har med vores børn?
Jeg kan godt forstå du er single, og jeg håber ved gud at du aldrig bliver farmand!
Jeg håber at du og/eller din type aldrig krydser min og mine børns vej.
Jeg spørger igen: Hvad skete der mens du var lille dreng? Hvor var dine forældre, bedsteforældre, onkler og tanter?
tilføjet af

Du er for go...

For fanden du har humor.
Skønt med en god latter.
knus fra mig
tilføjet af

Fint nok!

Og vi skal med glæde opdrage dem til at de under ingen omstændigheder må betale til din fokepension, vise hensyn overfor dig i din alderdom og at de i det hele taget skal gøre livet så surt for dig som overhovedet muligt.
Ingen folkepension til ældre der ikke har sat børn i verden!!! Sådan!!
Hvor længe tror du Danmark ville bestå hvis ingen fik børn?
Dit manglende vid og din intelligens gør dig stor ære!
Nu har vi ingen gamle i min famile, får vi slagter dem inden, så helt afgjort væk med pensionen. Vi gør det heller ikke i arbejdsløshed, så væk med understøttelsen!
Når du nu ikke har børn, skulle vi så ikke lukke skolerne mens vi er i gang?
Har du bil? Ellers lad os skrotte alle veje i landet og bruge jorden til noget andet!
Du går glip af meget i livet ved ikke at have børn, men du er måske for kikset til at kunne finde en der vil have børn med dig eller er du for rabiat i dine holdninger?
Velkommen til verden Karl Smart! :o)
tilføjet af

Se det er jo interessant!

Fjolset er vel resultatet af en kloning og derfor har vedkommende aldrig haft nogen forældre.
Under dette første stadie af kloningsforsøgene havde man blot ikke forudset, at individet skulle have en hjerne eller man mente at det var unødvendigt, da det ikke var meningen at individet skulle have været sluppet ud af laboratoriet, men på en elelr anden underfundig måde skete det alligevel og nu kan hele verden beskue det første mislykkede resultat :-)
Så meget mere der taler for at man skal lade gensplejsning m.m. ligge, får resultatet kan ikke bruges til noget.
tilføjet af

Røvfuld

Single! er der virkelig ingen der har givet dig en røvfuld endnu, der er da uforståligt. Børn er noget af det dejligste der findes, verden ville være fattigere uden dem
En der elsker børn
tilføjet af

Fejlprodukt

Alså single! du er simpelthen rørt sammen på en underkop af daggammel sæd og sur snot. større klat materie skal man lede længe efter, du skulle havde været skyllet ud i lokummet.
Hilsen en der elsker børn og ser dem som en guds gave
tilføjet af

total enig med den anonyme

Det er som sagt ud ad min mund jeg er 110% enig med dig
tilføjet af

hmm

Tror du virkelig at det er sådan verden er skruet sammen? ja, ser du min lille ven du er stadig våd bag ørene, og har meget at lærer... Gudske lov er du da single, men du burde også har klippet kuglerne af, så vi kan være sikker på du aldrig laver børn......... Du skulle bare lige vide hvilket mirakel det er første gang man ser sit lille vidunder... Jeg kunne ikke forstille mig et liv uden mine to unger... Livet er lidt rigere hvis man har nogle at dele den med..... Men du ender nok bare gammel og ensom, det må være temmeligt trist fremtid ay have. Håber du en dag får skyklapperne af, og ser blomsterne, solskin og ikke mindst en dejligt, uskyldigt smil, som kun børn kan give
tilføjet af

uden børn

Uden børn består vores verden ikke længe.
Men det er du vel ligeglad med, når du ingen børn har, som så skulle leve Palle alene i verdenen og som du kan give den store gave til, som livet er.
Du kan lige så godt vænne dig til det. Børn skal der til, og derfor også børnefamilier.
Mette Jensen
tilføjet af

JØSSES !!!

Kors et chok jeg fik da jeg begyndte at læse denne debat igennem. Det har nærmest udviklet sig til "dem med børn" mod " dem uden børn", og størstedelen er krydret med usaglige kommentarer og skældsord. Selv om Micky-amar ikke var særlig saglig i sit oplæg, er det jo ingen grund til at trække debatten ned på et niveau den slet ikke hører hjemme på !! Jeg kan slet ikke forstå at "dem med børn" lader sig hidse sådan op over en dum udtalelse. Personligt vil jeg da give Micky-amar ret i at forældre burde gå på deltid. Ikke af samme årsager som Micky-amar, men fordi I jo har valgt at få børn og derfor også burde vælge at bruge tid sammen med dem. Personligt mener jeg at langt størstedelen af forældre bruger for meget tid på arbejdsmarkedet i stedet for sammen med deres børn. Og med hensyn til at lade sine børn blive hjemme når der skal handles ind syntes jeg er en dårlig idé,- børn kan faktisk godt lære at opføre sig ordenligt i et supermarked, det er kun et spørgsmål om forældrenes holdning og opdragelse. Det kan faktisk godt være en måde at være socialt sammen med sit barn på. Samt at lave mad sammen eller gøre lidt rent sammen. Man skal ikke nødvendigvis i Legoland før det bliver underholdende for børn. Nå.. Det var et sidespring. Overordnet var min agenda egentligt at få debatten ned på et sagligt plan, hvor det ikke gælder om at skyde hinanden i skoene at man er hjernedød og forældreløs ved at have en anden mening end andre. Er det ikke derfor det kaldes en debat ?? For at DEBATTERE tingene,- ikke skændes om dem ???!!! Og slutteligt vil jeg sige til alle jer der lader sig hidse op over uopdragne unger,- husk nu at børn gør ikke som deres forældre SIGER,- de gør som deres forældre GØR. Tænk over det når I ser et barn skabe sig skrigende på gulvet i supermarkedet. Kig på forældrene og tænk over at det faktisk ikke er barnet der skal bebrejdes.....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.