5tilføjet af

Totalt nede i kælderen.

Har virkelig brug for hjælp og et godt råd.
Har været gift i 24 år med min drømmepige. 2 dejlige børn. For 4 år siden startede nedturen.
Hun meddelte at hun ville flytte. Flyttede, men tryglede om at komme tilbage. Jeg tilgav og hun kom tilbage. Herefter er hun stukket af fra hus, hjem, børn, 3 gange og hver gang har jeg tilgivet. Det har været så UTROLIG hårdt ved mig og vores to børn. Sidst skreg den yngste: Tag hende ikke tilbage, Far. Den ældste var flyttet sammen med en ven men den yngste boede her ved mig. Jeg tog en silsmisse og fik forældremyndigheden efter ønske fra den yngste. Der gik 7 mdr. så stod min eks. her grædende og bad om tilgivelse og vi skulle leve sammen til døden skilte os. Igen tilgav jeg og ALDRIG har jeg været utro eller haft nogle ind imellem.
Jeg har knoklet ad H------ til for, at hun kunne gå hjemme og være mor for vores børn. Da jeg var alene knoklede jeg for at dække/betale for skilsmissen. Jeg har altid sat min familie højest. Har selvstændig firma, hus på landet, båd, bil og masser af ferierejser. Intet har været godt nok. Hun har spyttet på alt. Sidst jeg tog hende tilbage har hun brugt 7 mdr. på at omvende den yngste, så jeg til sidst fik en Fuck-finger op i hovedet. Hun er flyttet, har taget den yngste med, har fået mig til at få fælles forældremyndighed. Men jeg hører ALDRIG fra barnet. Jeg arbejder ad H.... til, kan ikke holde ud til, at være i et tomt hus. Mig og min radio. Frygter fremtiden/alderdommen i ensomhed. Vil SÅ gerne møde en sød og kærlig kvinde, men jeg går aldrig ud i byen, mener ikke at det er på et værtshus hun findes. Har prøvet dating, men det er sgu da total useriøse kvinder.
Det gør så ondt i sjælen. Tænk, at jeg tog hende tilbage for at MISTE ALT.
Og man opdager, at familie og vennner sender mail: Føler virkelig med dig, du har om nogle virkelig fortjent en sød og ærlig pige. Det kommer nok hen ad vejen, slut.
Ingen kommer ind af døren og giver en et knus, nej ALLE gemmer sig. Telefonen er DØD.
Hvor fanden er det menneskelige henne i dette liv. Alle holder sig væk. Sender en ud i en endnu mere ensomhed.
Nej, hvor er det hårdt for krop og sjæl.
Isolerer mig mere og mere i mit firma, her har nogle "brug" for mig. Er god nok.
Er 55 år og mange siger jeg ser langt yngre ud, sjovt, hvad hjælper det mig.
Hvor går man hen og finder en sød, ærlig, stabil pige, som man kan bygge et rigtig godt samliv op med?????????
tilføjet af

Drømmekvinden er derude!!

Kan godt se at det ikke har været nemt for dig eller dine børn!!
Men drømme kvinden dukker ikke op så længe du sidder og græder snot over din eks!! Nu håber jeg ikke at jeg er for hård i filten.. Men har selv været der.. Så mit råd til dig må være at du skal tage det med ro!! Rom blev ikke bygget på en dag! Lev livet som single - vis verden at du er en glad single, så står hun der lige pludselig, måske i køen i supermarkedet eller på arbejdet.. Hvem ved?? Livet er fyldt med små overraskelser, også af den positive slags!
Og hende din eks.. Jamen du kan fortryde herfra og så til månen, det kommer du ingen vejne med!! Erkend at du har lavet fejl, og så tag den derfra. Jeg kan godt se at du har været slæbt igennem meget lort... Men det er jo sket!
Så hiv dig selv op i nakkehårene og vis verden og ikke mindst dig selv hvem du er!!
Mange tanker og et stort ønske om at du finder drømmekvinden..
Hilsen mig der selv har stået i den situation!!
tilføjet af

opgiv ikke

Hej
Ved du hvad tag den tid det tar. Jeg mødte en ny kæreste efter 19 års ægteskab, da jeg havde været alene ½ år.
Dette forhold gik slut sidste år, og det var næsten værre end skilmissen.
Man er som en dåse flåede tomater indvendigt.
Jeg har meldt mig til en masse ting og ind i en single klub nu.
Vi er nødsaget til at være glade og tilfredse med det liv vi har for at kunne byde andre et liv.
Jeg er en Q på 43 har også forsøgt på dating
men det er for opslidende at fortælle den samme historie igen og igen
MEEEEN der er både en prins og prinsesse derude
til os begge
Held og lykke
tilføjet af

Find en interesse

jeg vil mene, at den bedste måde at møde en sød pige på, er at finde en interesse... Du kunne fx begynde at gå til kor eller hvad ved jeg...
Held og lykke...
tilføjet af

Tak for dit svar

Tak for dit svar.Tjae, dating er IKKE mig for som du selv skriver, den samme historie om og om igen. Det er spild af tid.
Dags dato, ja, så hjælper tiden mig og jeg arbejder næsten døgnets 24 timer alle ugens dage. Det hjælper, men er IKKE løsningen. Jeg er virkelig åben for et godt og givende forhold nu, men orker ikke at gå i byen alene. En god middag og en by-tur er nu bedst hvis man er to.
Men måske??
Knus.
tilføjet af

dating ok

Hejsa
Hvis du er bange for at lave fejltagelser og få skuffelser, så undgå dating... men er du villig til at satse, så kan du lige så nemt være heldig at finde lykken dér, som til korsang... eller anden fornuftig aktivitet.
Jeg mødte selv (jeg er 45 år) mit livs største kærlighed via dating.dk i sommers. Vi har haft så mange vidunderlige timer sammen, så selv om det pt. er forbi ( han fik en depression, og gjorde det forbi) så har det været det hele værd. Jeg er endnu ikke klar følelsesmæssigt til at møde en ny mand... men når det sker vil jeg ikke være nervøs for at benytte mig af dating på nettet igen.
Det er vigtigt for dig - og den du møder, at du er fuldstændig afklaret med dig selv, og er glad for dit liv. Det er den bedste forudsætning for at er nyt forhold kan fungere. Tænk også over, ikke at sammenligne med oplevelser du har haft med din eks. kone. Der findes masser af dejlige piger derude... også på dating...
held og lykke
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.