5tilføjet af

Til jer mænd. Hvad betyder udseendet for jer???

Hej alle jer mænd derude!
Jeg er en ung kvinde på bare 20 år.
Jeg har tit tænkt over hvor meget i egentlig går op i "jeres" kvindes udseende?
Går i op i hun har en lidt skæv næse eller at det ene bryst er større end det andet, eller hvordan tænker I omkring kvinder om deres udseende?
Jeg har en kæreste samme alder som mig selv. Og hver gang vi er ude et sted og jeg ser en flot pige, bliver jeg helt utilpas, og er bange for han hellere vil ha' hende der er så flot.
Nu skal det lige siges at jeg er ikke grim, det er overhovedet ikke det. Men er bliver bare utilpas hver gang jeg ser en flot pige. Og bliver bange for han hellere kan li' hendes udseende end mit.
KH Pigen 20
tilføjet af

Ikke kun udseende

Som mand vil jeg sige....udseende er vigtigt, selvf. er det det, men det er for mig nu mest det indre som tæller. Hvis en piger er rigtig lækker kunne man selvf. tænke sig at have sex med personen, men som i et forhold er det et klart mest det indre som tæller.
Er det man holder fast i...og forelsker sig i.
tilføjet af

svar til pige20år

hej du...
jeg er mand på 29 år, og jeg vil så vidt muligt svare på dit spørgsmål.
Nu kan jeg jo i bund og grund kunne tale for mig selv men jeg tror at mange mænd vil give mig ret, så here goes...
Vi mænd er jo meget forskellige som kvinder også er det, så derfor kan man ikke generalisere os og vores tanker.
Når du nu snakker om udseende, så er jeg personligt tiltrukket af mange ting ved en kvinde.
Jeg møder tit kvinder som jeg synes er lækre, men når jeg så støder ind i den næste lækre kvinde, så har jeg glemt alt om den sidste jeg mødte. Og sådan er det dag ud og dag ind. Men noget der ikke får mig til at glemme en kvinde/pige er hvis jeg har snakket med hende, for der ser man den ægte skønhed... eller grimhed. der er ikke noget bedre end en pige der udstråler selvsikkerhed og hvor selvværdet er i top.
Selvom jeg har en kæreste, støder jeg alligevel ind i kvinder hver dag som jeg synes ser bedre ud end min egen....min egne er kæreste er supersmuk!!! så det er ikke derfor jeg har det sådan, men jeg tror generalt at alle mennesker har det sådan.
Du kan evt. prøve at gå en tur hvor der er mange mennesker og se hvor mange mænd du kan spotte som ser bedre ud end din kæreste...mange ! derfor hopper du ikke på dem ..vel?
Nu kommer det vigtigste...Jeg kunne ikke drømme om at røre ved nogen af de kvinder jeg møder!!! den intimitet og kærlighed jeg har for min egen kæreste er for vigtig!
Din kæreste ser hver eneste dag piger som er pænere end dig og det er et fact vi alle skal leve med. Så jo hurtigere du får lært at det ikke er end grund til at være bekymret jo bedre er det for dig og dit forhold.
Det med skæv næse, lidt skæve patter, lidt stor røv osv. er ikke nogen grund til bekymring. Tit kan vi godt lide det;-)
VH Naranja
tilføjet af

Det er fint

Det er egentlig et fint indlæg, men der er noget der har undret mig meget gennem årene.
Og det er hvorfor man(d) altid støder ind i nogen der er smukkere end ens kæreste - i stedet for at være lige(!) så smuk som ens kæreste? Kan du se der er forskel - hvorfor er de andre altid bedre end det man har?
Jeg har en mand som desværre har perioder hvor han skal påpege at andre er smukke/lækre... også når jeg er til stede.
Og jeg føler mig som lort når det sker. Der står jeg, hans kæreste som elsker og støtter ham i alt, og så er det alligevel én eller anden ligegyldig møgfjappe (ja undskyld udtrykket) som er den der fanger øjet. Jeg ved godt at jeg ikke er køn, men jeg behøver altså ikke at få det bekræftet af ham.
Det er bare ikke sjovt at høre... man føler sig absolut ikke værdsat, og for mig personligt giver det også en følelse af dyb utaknemmlighed for det man har...
Jeg møder bestemt ikke mænd hver dag, som jeg synes nærmer sig min kæreste eller for den sags skyld er lækrere end ham... men jeg søger det heller ikke.
Det kan godt virke som om man(d) decideret søger efter noget andet at kigge på og det tror jeg virkelig kan gøre kvinder usikre. Det er jo ikke fordi vi tror i er utro, men det føles simpelthen bare så trist at være i nærheden og så ikke blive værdsat fordi der står en eller anden dulle og vifter med sin lille røv eller sine store dådyrøjne. Det handler måske også om, at nogen kvinder oplever at de meget sjældent får komplimenter af deres kærester - som til gengæld godt kan finde andre at kigge på og kommentere. Det er i hvert fald ikke med til at opbygge selvtilliden hos nogen.
tilføjet af

Hovsa.

Der var jeg lidt hurtig på aftrækkeren.
Det ser ud til at det ikke var trådstarter der kom med indlæg ang. andre kvinder.
Jeg undskylder selvfølgelig på stedet. 😖🙂
MVH
(Møg)hunden. 😉
tilføjet af

Det

første man ser er selvfølgelig pigen udseende, så tænker man: wauu for en sild, men kommer man så i snak med hende, så kan det meget vel ske at glansen går af hende, hvor fedt vil det lige være at slæbe sådan et lækker pigebarn med hen til vennerne, hvis hun er dum som en dør?
Ægte skønhed kommer indefra, både hos mænd og kvinder.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.