16tilføjet af

TECHNO STYRER

HVORFOR ER DET AT DET LIGE PLUDSELIG ER FORKERT AT VÆRE TECHNO FREAK..
DET ER KUN FORDI I ER UVIDEN.. HVIS I HAVDE VÆRET TIL DE TECHNO FESTER JEG HAR VÆRET TIL SÅ VILLE I ÆNDRE MENING HVEM GIDER HVEM GIDER OG SE PÅ HAM TROLDEN FRA SAYBIA ELLER BØSSE BANDET D.A.D.. HVAD SKER DER FOR JER... FÅ JER ET LIV..
HVORFOR TROR I DER ER LAVET LOVE PARADE VERDENS STØRSTE TECHNO FEST....
ALT FOR FED...
tilføjet af

:-)

Tjaaa sidst jeg tjekkede levede vi et frit land. Hvilket må betyde at man må høre den musik man nu engang kan lide. Personligt kan jeg ikke lide techno men derfor disser jeg ikke andre bands eller deres fans. Så hvad med at slappe lidt af og lær at acceptere andre mennesker og deres musiksmag ellers ender du med at få en gang nallerbank.
tilføjet af

Ja.

Man kunne lære noget af hinanden i begge lejre. BAre en skam at der er nogen der har en sådan stereotyp opfattelse af det hele, at de fordømer alt det musik de ikke hører..
tilføjet af

Ensformigt musik

Hvorfor skriger du i dette forum ??
Tecno: Ensformigt musik.
Loveparade: whatever !
Bøsseband: Kan alle være.
Trolde: Finder du i skoven
tilføjet af

Whutt

Techno er faktisk noget kreavtivt Musik, Og så findes der million af vis for skellige slags. der findes trance, rave, techno, Goa-trance, Phycedellic-Trance, Drum 'n' bass. Så:
Techno: Cool
Loveparade: Jaa, Whatever
Bøsseband: dig i din fremtid
Trolde: findes ikke!!!
tilføjet af

DAvs Mester

Du er helt med på den,, techno er4 det fedeste muzak der endnu er blevet opfundet. der kan ikke festes ordenligt igennem hvis der ikke er noget hårdt tysk techno.

Såååååååå bare bliv i den livs stil du er i nu. så oplever man noget ingen andre unge mennesker oplever.....
tilføjet af

techno

sys det alt for latterligt folket skal være sådan efter os techno folket, hva er det vi gør forkert?? det enste vi gør er jo bar at hygge oz og skyde den maxx af i forhold til pop/metal/hippe folket tag jer sammen techno will live for ever.....
aksepter oz og vi vil aksepter jer som vi allerde´gør i forvejen de bar jaloux over vi har det fedt og spigner ud i livet hvor kommer man hen med jeres brok se på techno foklet de elsker og hader ikke
tilføjet af

Sådan Dan

Sådan. Sådan skal det lyde.
Det er fandme altid den heavy musik's fans der kritiserer os der holder af techno. Fandme sgu så.
De fleste mennesker ved ikke engang hvad det er, de forbinder det med noget man kan kalde pop i hurtigere takt.
LOL! Så er metal jazz-msuik om jeg må be', og det er ligeså løgn og latin!
:)
tilføjet af

Øhhe Techn0!

Techno er jo det fucking fedeste musik man kan høre og jeg høre ik ANDET i min fritid...
Så Fuck af TECHNO-HADER..Hehe Ej gaaz i høre jeres musik JEG høre MIIIT!
C-YA!
tilføjet af

Nemlii ja K.T

Sårn skal det lyde K.T! hehe endlii en der kan forstår sig på musik!...:D
tilføjet af

Fintroll

Finsk Festlig Heavy Metal...Yeps de findes :o)
tilføjet af

Nope

Seriøst...en hel del musik, placerer sig lige midt i mellem jazz og metal...Emerson, Lake And Palmer, King Crimson, Rick Wakeman, Gong, Mahavishnu Orchestra...ja og måske endda også Tribal Tech...som simpelthen kun findes under jazz, men i mine ører er meget mere progressiv rock...men never mind...
Jeg må som absolut heavy-metal-freak forsvare de af os, som mener det er musikken, og begejstringen for det, det handler om. At techno er "hurtig pop" vidner jo i den grad om en udtalelse fra personer, der stort set kun har hørt det samme pladdermusik altid og ikke kan kende forskel på en kobjælde og en stortromme.
Techno er en hel genre for sig selv, ligesom rock, og har et utal af underkategorier...at det så ikke lige siger mig ret meget...det er er ligegyldigt lige her...
Jeg mener ikke nødvendigvis at techno er lig med pop, men der findes technopop ligesom, der findes heavypop...det er så tydeligt at høre, at man lige finder en skabelon og skærer den over et godt rif og så PLING, så klirrer det i kassen fordi beatet puncher. DET er pop...kein respekt for det, og det er det shit, der fylder op i lydtatpetet alle vegne.
Når man ikke ved mere end det, så forveksler man den lille uanseelige brøkdel med den meget store ukendte bunke musik, som virkelige freaks og fans tænder på.
Jeg siger altså ikke at al techno er lammende lydlava...jeg har enormt respekt og bøjer mig for dem, der begejstres, tændes og lukker livet ind via musik...fandme ikke for fætter Profit n' friends!
Forskellen er, at pop leveres på dåse udefra og ind. Dvs. forudprogrammerede skabelon-skiver skåret og rettet an fra popfabrikken og leveret pr. Pop Transportable på score-platforme én masse i det dunkende natteliv hver weekend. Techno, heavy, tyrolerhopsa, rock, whatever...ta' selvborde i byernes hjerter. Og profitten klirrer i kassen.
LENDERS - udlånere - De låner os musikken, hvis vi betaler for den...de producerer kun musikken, hvis vi betaler for den.
Men MUSIK lever, indefra og ud, der er nerve, det er mennesker, der kreerer, føler, udtrykker sin smerte, sin længsel, sin passion, sit indre univers, sin energi, sit heartbeat...og publikum går i seriøse svingninger, går i resonnans med hinanden sveder, pumper, smiler, lever...og musikerne lever og ånder for sagen men dør oftest i fattigdom...for det er musikere, der leverer varen, fra deres indre og ud til os andre hungrende forbrugere. Den ægte vare!
SPENDERS - Givere - De giver os musikken, for de kan ikke lade være, de er afhangige af vores accept og vi er afhængige af deres passion...
Og så er det jo ligemeget om det er Sydafrikansk eller portugisisk heavy metal (Seether, Moonspell) eller dem der I nævner, som jeg overhovdet ikke aner hvem er (også for dårligt)...men begejstringen, folks, er da den samme. Den er der sgu' ingen der rakker ned på....ingen ægte musik-freaks ihvertfald
Og det kan da udmærket være det ikke er os alle der ser sådan på det, men det er altså heller ikke alle der ser det som du sagde....
tilføjet af

attention

nemmerlig ja - det er muligt at techno musik er lyse, men det er til gengøld nogle fede lyde.
det betyder så ikke at jeg ikke hører andet, jeg hører da både kim larsen, eminem, LOC osv. så jeg har vel det man kalder en bred musik smag
tilføjet af

Umchi Umchi, alt for monotont og kedeligt.

Overskriften siger det hele.
tilføjet af

jaja

så har du bestemt hørt det forkerte techno ;)
tilføjet af

:-)

Okay, jeg er fuldt ud enig. Jeg lytter også selv meget til heavy metal og bøjer mig for den i høj grad. Har også selv hørt forskellige forgrenede "del-genrer" indenfor elektronisk der er kombineret med "del-genrer" indenfor metal.
F.eks, industrial, ambient, kombineret med noget man ville kendetegne som "gothic".
Og jahr, meget popmusik bliver produceret som var det, 2-4 forskellige varianter af samme produkt, i en fabrik, som du udtrykker dig om.
Jeg giver skam heller ikke en rød reje for det :).
Og især den meget nymoderne R&B, gangsta-rap, som nu er blevet defineret som en form for "pop", fordi de nu er lavet med lettere omkvæd man kan synge med på ("radio-tilgængeligt", urh), det synes jeg seriøst også er blevet for tyndt at høre på, og budskaberne i det er ekstremt trivielle nogen gange, og tilmed provokerende.
OBS: Jeg ved debatten her, er meget meget gammel, men jeg søgte lidt på nettet, og stødte 'tilfældigt' på denne tråd, som jeg åbenbart selv havde deltaget i.. =o.
tilføjet af

Hård nostalgi at svare tilbage nu, meen pyt..

Takkeeeer :D
(ved det er længe siden jeg skrev det, men fik tilfældigvis øje på it gamle indlæg, hih).
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.