9tilføjet af

Tanja

Min kæreste og jeg har været sammen i lidt over et år nu og tingene går måske lidt sløvt på den romantiske side...Vil så gerne overraske ham med en romantisk aften eller date eller hvad ved jeg, men hvordan?????
Jeg er selv meget romantiske anlagt og har tonsvis af gode ideer, problemet er bare at de ikke virker når man ikke bor sammen og man som mig er en fattig studerende, derfor har jeg brug for hjælp....
Er der nogen der har en ide til hvad jeg kan overraske min kæreste med når vi ikke bor sammen og jeg har heller ik særlige mange penge......Håber virkelig at der er nogen der har nogle gode råd.
tilføjet af

Mad kurv

hej Tanja
Pak en madkurv, 2 glas, 1 flaske vin og nogle glas hvor der kan være fyrfadslys i, husk et tæppe.(evt en lille radio med lidt god musik).
tag din kæreste med en tur på stranden, eller i skoven.
tilføjet af

lad ham overraske DIG

det kan da ikke være sin opgave!
LAD VÆRE MED AT GØRE NOGET - SE HVAD DER SKER
tilføjet af

kold i røven

dårligt med en strandtur i oktober!!!
tilføjet af

find en anden..

Min kæreste og jeg har været sammen i lidt over et år nu og tingene går måske lidt sløvt på den romantiske side...
han er vist for sløv en passe til dig
tilføjet af

Hvorfor ?

Hvorfor skal det altid være ham som overrasker - hvorfor kan vi kvinder/piger ikke gøre detsamme indimellem ?
Det er der vel ikke noget forkert i ...
Go for it, Tanja !!!
tilføjet af

Hov Hov...

Skrev jo intet om at han aldrig overrasker mig....For det har han skam gjort igennem tiden, både med blomster, chokolade og en rejse.
Men der er ingen tvivl om, at jeg er den romantiske i vores forhold og at han mere gør det fordi jeg måske har brokket mig lidt over det :-)
Problemet er nok mere, at lige p.t. er jeg igang med det sidste år på mit studie og hanhar lige påbegyndt et optagelses forløb til hans uddannelse som kræver meget tid, derfor har jeg måske ikke haft overskud til at gøre så meget og tror slet ik at det er med i hans tanker :-)
Nå, men det var jo hellere ik det det skal komme an på....Hvis der er flere der har nogle gode forslag er jeg helt åben og desuden vil jeg give den anonyme ret...mange mænd kan også godt lide, at blive overrasket..det er ik kun for mænd at overraske.
Tak, cstine, det er et rigtigt godt forslag.
tilføjet af

Spred benene

Du skal bare smide kludene, sprede benene og være 100% til hans rådighed de næste 12 timer eller hvor længe han nu har energi til... Det vil uden tvivl gøre ham glad.
tilføjet af

Tja.

Jeg er altid til rådighed for ham, så det var ikke lige det jeg havde i tankerne.
tilføjet af

hej Tanja

Jeg har samme problem som dig, med penge,
derfor bød jeg engang min kæreste hjem til mig til en middag. Jeg købte to minutbøffer, de koster kun en 50´er, en pakke kartoffelbåder, til 20 kr, og gjort bernaisesauce til, ved ikke lige hvad det koster.
Jeg satte to lys på bordet, og lagde et kort på hans tallerken, og puttede en rose. jeg skrev menuen på kortet og nogle søde personlige ord.
Lej så en videofilm, en som han kan lide, eller som begge kan holde ud at se.
så har du en hyggelig aften, hjemme, for 200-300 kroner....
med venlige hilsner Elisia...
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.