10tilføjet af

TAL ORDENTLIGT FOR F......!

Der er vederstyggeligt at læs ord (...) på disse sider, som at "de yngler som rotter"
(om indvandrerne); det giver associationer til nazismen og den med nej til moskeer holder ikke, lad dem få lov til at hengive sig til islam, den Islam som er ren i hjertet. Mød dem med istedet med et smil; det kommer man længst med og lad os leve i al fordragelighed, måske ikke nu, men om få år hvor nye generationer er kommet til. Så tal ordentlig for f..... !
venlig hilsen franklin
Franklin
tilføjet af

Theo Van Gogh - pædofili - World Trade Center

Sagtens ... vi kan da tale pænt om kvindeundertrykkelse, vold mod kvinder og piger, Theo Van Gogh, World Trade Center, eller den saudiarabiske oversættelse af koranen med tilføjelserne at jøder og kristne ikke skal respekteres. Parallel samfund eller angreb på politi og brandvæsen.
Eller pædofili - en 50 årig Muhammed ægteskab med en 9 årig pige Aisha - stakkels barn.
tilføjet af

Ja, hvor har du ret.....

Hvor klamt at tilbede en pædofil som gud.
tilføjet af

Du har misforstået noget

Du har da vist misforstået noget. Man beder ikke til Muhammed, man beder til Allah. Muhammed var en profet som Jesus var... Og den gud de beder til er en viderudvikling af den kristne gud, som jo er en viderudsvikling af jødernes gud...
tilføjet af

Jamen...

Hvorfor skjule sandheden...!
- Og så være falske...? Næh du.
tilføjet af

jamen

så kan jeg da bedre forstå det
tilføjet af

Afstand til Jøder og kristne

Det er korrekt nok at Jesus og Muhammed er anset som profeter/guds søn og at Koranen og Det nye Testamente er bygget over Det gamle Testamente og hidtil er disse tre religioner blevet opfattet som været beslægtet.
Der er dog en del der tyder på, at dette samhørighedsforhold er ved at blive undergravet af statsstøttet (Saudiarabien) udbredelse af en form for Islam (Wahabi), hvor jøder og kristne ikke mere bliver anset for rettroende.
Der er udarbejdet oversættelser af Koranen, hvor der mere eller mindre direkte siges, at jøder og kristne ikke er rettroende. Disse oversættelser uddeles gratis eller sælges meget billigt i sær på skoler og i fængsler (Stephen Schwartz - Weekendavisen 5-11 november 2004).
Hermed dannes grundlaget for mere had og vold - alt sammen i religionsvanviddets navn.
Hvad nytter det egentlig, at blive ved med at tale pænt og vise forståelse. Det tyder kraftigt på, at forståelse og pæne ord kun kommer fra vestlig side. Kritik eller bare omtale af islam medfører dødstrusler, vold (eks. underviseren fra Københavns Universitet), drab (Theo Van Gogh) eller hvis det kommer fra egne rækker udstødelse.
tilføjet af

JA LAD OS AFSKAFFE YTRINGSFRIHEDEN

Den har jo ikke bragt os noget godt.
Lad os få et samfund, hvor kun præsterne må tale.
Lad deres tale være sandheden og loven.
tilføjet af

hvorfor

Jøder og kristne er ikke rettroende, og de kommer ikke i det islamiske paradis... og hvad så?
Hvorfor er det så slemt, at være muslim? Hvorfor er det at alle der er mørkglødede fremfor kridhvide er syndere? Det passer jo ikke. Jeg kender mange muslimer, og de er rare og søde mennesker. Og de vil gerne integrere sig og indordne sig under dansk lov. Hvorfor er det blevet til, at alt hvad der sker af onde ting i dagens danmark skal projekteres over på indvandrere og flygtninge?
tilføjet af

...giver dig ret

Det burde kunne lade sig gøre at viderebringe sin mening uden disse lidet duftende superlativer
tilføjet af

hvor mange danskere skal vi ofre

for dit mål - og liv i fryd og gammen...

Indtil nu er der begået over 1000- dømte voldtægts forbryder af anden etnisk bagrund,.
over 1500 danskere er blevet skukket af kniv på disse dejlige og berigende 30 år.
5000- 15000. danskere er blevet sået....-
Hvorfor er vi racister- og hvorlænge skal vi se på vores egne blive tæsket slået ihjel og ydmyget .. Er du pasifist eller vil du gerne ofre dine medmenneskers førlighed for din egen vission på menneskets vegne- dk har aldrig haft udpræget løst ting ´med vold- men det er ikke det samme som selvforsvar.....
Men hva lad os da gøre som i sverige - alle hvide der dolkes, er selv uden om det, de jo racister..
Det smukt sødt men kræver alså menneske liv hver uge i norden- hvorfor ?? skal vi findes os i det - pga dine værdier og kærlighed til alle andre end dine onde landsmænd- vågn op - de dræber dine og de holder med sine....
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.