3tilføjet af

Tak for svar!?

En af disse ting i det daglige:
Når jeg modtager et godt og enkelt svar på et lille spørgsmål jeg har stillet, til fx en virksomhed, får jeg altid lyst til lige kort at skrive tak for svaret, men samtidtig ved jeg at mange sekretærer (og andre) hver dag modtager tonsvis af mails de skal læse og besvare, så i virkeligheden er de måske dybest set helst fri for den slags små tak-for-svar-mails, da sådanne jo alle skal åbnes og slettes igen, hvilket alt sammen tager tid.
Jeg kunne da godt tænke mig at høre fra alle jer, der hver dag besvarer spørgsmål fra kunder pr mail. Er I helst fri for den slags små "Tak for svar!" - eller er det rart?
Selvfølgelig kommer det an på, hvor travlt den enkelte har, men jeg tænker helt generelt.
tilføjet af

arj

ind i mellem er det faktisk ok at mail brugere siger tak når man har hjulpet dem med noget på mailen.
Eller hvis kunderne mailer til os, så er det også ok.
Men selvfølgelig er alt relativt, det kan være mindre relevant for mig, at få tak-for-svar mails, hvis der ligger 500 mails der skal besvares.
;o) A
tilføjet af

dejligt

Hej,
For mig er det rart hver gang der kommer en tak tilbage, for det sker helt ærligt ikke så tit som man egentlig har fortjent. Specielt er jeg glad når folk fortæller mig at jeg er utrolig hurtig til at svare eller at de synes man gør et godt stykke arbejde.
Så for mit vedkommende er det en skøn mail at få. send bare flere af dem (0:
tilføjet af

Jamen

.. det vil jeg da så gøre noget mere.
Og tak for jeres svar.. ;-)
Hilsen maileren
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.