6tilføjet af

Tør jeg tage med?

Min dejlige mand har fået nogel fribilletter til fodboldkampen i morgen inde i Parken.
Og så er det jeg spøger jer her på solen om jeg bør tage med sammen med min mand og børnene for man hører jo så meget om uroligheder til fodboldkampene.
Vh. Sonia P
tilføjet af

uha da da

den er svær - tør man tage i Tivoli, østerbro, nørrebro, Helsingør, Århus eller Ålborg?
Du kan selvfølgelig selv være med til at lave ballade, men for de fleste er rissikoen nok minimal, i kan jo også komme ud for et uheld på vej til kampen, så hvis du helt vil undgå enhver form for rissiko, så hold op med at trække vejret.
tilføjet af

ærligt talt...

det lyder ikke til at du er særligt interesseret i kampen... såååå hvorfor i alverden skulle du så tage med??? Man hører så meget om uroligheder siger du... ja det hænder da -men er din mand ikke en voksen mand, som kan tage vare på børnene?? Med andre ord skal du tage med hvis du VIL med... men blive hjemme hvis du helst vil være fri.... Hvis der er en billet i overskud, så bare sig til... den vil jeg da gerne have... *gg* KH mancph
tilføjet af

Hold da op,kvinde

Hvad er det for et dumt spørgsmål.Du bestemmer da selv om du vil tage med,det kan ingen da soldebatten tage stilling til.
tilføjet af

hmm

Lyt ikke til dem de er bare misundelige....Hvis du gerne vil med, så gør det endelig, det kan være en fin måde, at have en familietur på:-) Hvis du er meget bange og tror at du ikke ville brydde dig om det, så bliv hjemme og lade din mand og børn få en hyggelig sammen, uden de skal tage hensyn til dig hele tiden...
tilføjet af

Det er da ikke et dumt spørgsmål

Hun kan da slet ikke være sikker på hvem manden kan passe på og ikke. Hvor mange mænd beskytter en når det kommer til stykket? Det er ikke mange. Og de andre skal "ikke blades ind i noget"
Jeg ville ikke tage derind med børn. Jeg tager kun afsted fordi jeg er på krykker lige for tiden, så jeg kan slå fra mig.
tilføjet af

Det er meget farliget at

tage til fodboldskamp. Det er vel nok noget af det farligste man kan foretage sig i dette land. -Man kan få en bold i hovedet, spildt øl(light øl) på tøjet, høreskader af råberi... desuden kan man få dårlige knæ af, at rejse og sætte sig flere på hinanden følgende gange!
Jeg vil stærkt fraråde dig at gøre det!
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.