9tilføjet af

Syns aldrig at Mary har en pusletaske med?

Hej alle
Er det bare mig eller har i nogen sinden set på billederne at Mary har en pusletaske med til Prinsesse Isabella og Evt. Prins Christian? For det har jeg nemlig ikke? Og det undre mig at hun tager nogle steder hen uden at tage noget med? Hvad med jer?

Fra mosteren
tilføjet af

En dårlig mor..

Hun burde deporteres og interneres.. 🙁🙁
Ganz Eurrropa'...! 🙁
tilføjet af

Næh...

Hun skulle bare pilles ned fra sin piedestal, sammen med resten af slænget!!
tilføjet af

slap af

Hun er jo bare et menneske de har sikkert 10 pusletasker så der ligger altid en fuld i bilin😃
tilføjet af

Kongelige skider ikke....

Kongelige børn går i matros-tøj og er gode til at vinke - allerede når de er 2 år....
- du skal se, der er nok en nurse eller tre som tager sig af det 'beskidte' arbejde - dybest set betalt af bl.a. du og jeg.....
tilføjet af

Bedøm dem lidt hårdere? o.o

De kongelige får allerede 3 måneder før barnet er født 1 nany, som står under job attest, som pleje mor. Hun skal passe pigen, tage sig af det lidt "skidte" arbejde osv.
Min egen mening, er dog at det er lidt "Bob bob!" agtig. Det at man ikke kan pleje sit eget barn og hele tiden skal være et symbol for Danmark, kan give mig helt kvalme.
Men Whatever? Det er jo det de får halvdelen af vores penge for .. ;]
tilføjet af

Tjaee...

Nu har jeg så ikke lige fulgt med, da jeg ikke kan fordrage de mennesker, men tror du ikke hun har slaver til at rende og polere hendes unger i røvhullet? Det gør hun da vel ikke selv med de fine, sarte fingre?
tilføjet af

Qongelige barne piger.

jeg kan huske, at jeg for nogen tid siden læste, at jokke og fredes barnepiger var blevet fyret, det var der mange der havde ondt i røven over.
hvis de havde været ansat 2 måneder mere, så kunne de have fejret 25 års jubelæum som kongelige barnepiger.
det lyder fuldstændigt vildt, man må formode, at siden prinserne har været kønsmodne, har de også selv sørget for at komme på toilettet.
det gælder naturligvis ikke tudeprinsen med kongelige nykker, han er blebarn, og en af den type der laver i bukserne hver dag, så han skal naturligvis have en numseskyller, og en bletaske klar, dette er kulturbestemt, da de fleste franske drenge først slipper bleen, når de som katolikker, skal bekræfte dåben.
tilføjet af

Bunden er nået

Sådan som I skriver er jeg sikker på I intet betaler til samfundet. Der er ingen arbejdsgiver, der vil ansætte jer. Det er noget af det mest uforskammede et sprog , der bliver anvendt.
I er bare gule af misundelse.
tilføjet af

Ja, få jer dog et liv

Jeg er helt enig.
Lad dog de kongelige i fred.
Måske er I bare misundelige, men jeg ville nødig leve deres liv. Tænk, at man ikke engang kan købe en pose chips på tanken uden at komme i de kulørte blade.
Så få jeg dog et liv og et arbejde, - hvis der altså er nogen, der vil ansætte jer.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.