2tilføjet af

sygdom skal anmeldes til sygeplejerske

som kommer på besøg og undersøger hvor alvorlig sygdommen er.
er det rimeligt, nu har vi igennem længere tid fået indført et system så vi fastansatte kan tage nogle fri og syge dage, som bliver dækket af vikarer.
vi har også lokket ledelsen med på, at vi holder fri i julen og nytårs aften, pg lader vikarerne overtage vores arbejde.
vi bruger utallige vikarer, som ikke kan blive fast ansatte, fordi vi ikke kan fyres på grund af en vunden hævd over vores hidtidige fri og sygedage, men måske er hele ideen at man fremover kun vil have stabilt arbejdskraft.
tilføjet af

Let at gennemskue

Det er ganske gennemskueligt. Det handler om at mistænkeliggøre folk der melder sig syge og presse endnu mere ud af citronen ved at lade en sygeplejerske sidde og "afsløre" at det jo "bare er pjæk".
Hvis man tror man får mere overskud ud af at sende en syg medarbejder på job (evt. psykisk), så er man ikke for klog, må jeg sige.
Samme princip med dagpengeperiode-halveringen. Her bliver den arbejdsløse betvivlet overhovedet at gide ha et job - derfor hellere gøre det ringere for vedkommende mens han/hun er på dagpenge.
Et helt igennem ulækkert menneskesyn i dansk politik.
tilføjet af

hjem kommen vikar

sjovt nok, så skal vikarerne altid møde op, både dag og nat, og der er ingen undskyldninger for ikke at møde op, for så trækker de omgående i dagpengene.
hvis en medarbejder ikke kan klare jobbet på grund af psykiske problemer, så burde vedkommende jo slet ikke have et job, men lade vikarerne få fast ansættelse.
det er jo nemt at sige jeg er psykisk syg, men alligevel er de ikke mere psykisk syge end de kan fise til frisør og få farvet håret.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.