88tilføjet af

Stramning af 24-årsreglen

Den nye udlændingeaftale strammer op på den allerede eksisterende og meget omdiskuterede 24-årsregel
Stramningerne omfatter følgende punkter:
- Nu skal man ikke kun være over 24 år for at få sin ægtefælle til Danmark, men man skal også samle point ind. Det skal gøre det lettere at få veluddannede, veltalende og erhvervsaktive til landet. Til gengæld bliver det sværere - for ikke at sige umuligt - for de ægtefæller, som ikke har disse kvalifikationer, at blive familiesammenført.
- Kravet om en bankgaranti for at få en ægtefælle til Danmark fordobles fra de nuværende 50.000 kroner til 100.000 kroner.
Stramningen vækker kritik hos Dokumentations- og Rådgivningscenteret om Racediskrimination:
"Tidligere gjaldt de stramme regler alle. Men nu rammer de kun særlige grupper, som så skal have at vide, at de ikke er gode nok. Så jeg mener, at aftalen er meget diskriminerende, siger centerleder for Dokumentations- og Rådgivningscentret om Racediskrimination, Niels Erik Hansen til berlingske.dk".
Stramningen har også delt vandene på Christiansborg.
Hvad synes du om stramningen? Er den diskriminerende og skaber social apartheid? Er stramningen et tegn på, at 24-årsreglen ikke længere handler om at forhindre tvangsægteskaber men derimod handler om helt at forhindre indvandring?
Eller er stramningen en nødvendighed, hvis vi vil beholde vores velfærdssystem? Og undgå mislykket integration?
Hvad mener du?
tilføjet af

Stramningen er velkommen og nødvendig.

Vi er 5 indbyggere i Danmark og vi kan ikke rumme plads til over 1 mia. muslimer der ønsker at stikke snablen ned i den danske statskasse.
Så enkelt er det og derfor skal man holde op med at det klynkeri om disse her stramninger.
Hvis man mener at Danmark skal åbne dørene og lukke alt ind over grænsen så er man simpelthen bund naiv. Danmark ender som et U-land hvis ikke vi er i stand til at sætte nogle grænser. Hvis først Danmark er blevet et U-land så kan vi slet ikke hjælpe andre.
tilføjet af

Dårligt for herboende studerende

Nu er jeg f.eks. selv civilingeniørstuderende og bare på mit studerende er der flere udenlandske studerende, som har ægtefæller med til landet. Mange af dem påtænker sig at blive i Danmark. Hvilket jo er rigtig godt nyt; mange udlændinge, som flytter til Danmark for at studere på kandidatniveau eller højere har meget høje ambitioner. Men mange af dem kommer uden specielt mange penge.
Så er der kun rigmandsfamilierne tilbage og rige forældres dumme børn. Dem er der også et par stykker af på mit studie. Og de cruiser sig bare igennem uden at give sig fuldt ud. Er det den slags vi vil have boende?
tilføjet af

Ikke plads i kolonihaven?

lyder ellers hyggeligt med 5 indbyggere samlet...
tilføjet af

100 procent enig

Og kan tilslutte mig denne stramning, da vore lille Danmark har brug for kvalificeret mennesker til, at opretholde kvaliteten.
Er dog efterhånden træt af, at man konstant høre fortalerne for muslimmerne håbe op om, at det kun går ud over dem, undskyld mig, men der er også mange "kloge" muslimer, som udemærket vil være en del af vore samfund og yde det der skal til, eller tager jeg helt fejl her ???
Vil endvidere pointere, at vi ikke er det eneste land i verden, der har krav når man vil bosætte sig i et andet land....vi er bare ret sent ude, for de lande har for mange år stillet bla. nogle af de krav som regeringen vil indføre nu...
tilføjet af

Moslems

Muslims want you to make way for Islam,
but Islam does not make way for you.
The government insists that you respect Islam,
but Islam has no respect for you.
Islam wants to rule, submit, and seeks
to destroy our western civilization.

Friday, August 21, 2009
Muslim Post Office Manager Bans Woman from Sending Parcel Because Her Son Serves in Afghanistan
tilføjet af

5 mio (skulle der stå)

Det havde de fleste kvikke læsere nok gættet. 😉
tilføjet af

Der er en hel del du misforstår Knæskal

1) Vi er 5 millioner indbyggere i Danmark. Ikke 5.
2) Der er ikke 1 mia. muslimer der søger om familiesammenføring i Danmark.
Der er ca. 5.000 der får bevilliget familiesammenføring om året, hvor hovedparten kommer fra Thailand.
3) Der er ikke nogen familiesammenførte der har snabelen nede i den Danske statskasse. Man skriver under på at man skal forsørge sin udenlandske ægtefælle. Man bliver udelukket fra at modtage socialhjælp. Man skal lægge 124.000 kr (pristalsreguleret) i bankgaranti.
Hvis du vil deltage i denne debat synes jeg at du bør sætte dig ind i stoffet først. TAK
tilføjet af

De skal ikke være her

Vi gider ikke dem og stenalderreligionen.
tilføjet af

Vi skræmmer de veluddannede væk

Vi er det land i verden der har de strammeste familiesammenføringsregler. De er så stramme at vi forrige sommer fik påtale fra EU´s-menneskerettighedsdomstol. Er du stolt af dit "lille land" ???
For at få familiesammenføring skal du lægge 124.000 kr i bank-garanti, samt skrive uder på at du vil forsørge din ægtefælle. Tror du virkelig at den højtuddannede vil flytte til Danmark og lægge 124.000 kr, betale et af verdens højeste skatte-tryk og samtidige blive afskåret det sociale sikkerhedsnet, som andre Danskere har, men som HAN skal bidrage til? Han vil selvfølgelig vælge at tage sin danske ægtefælle med til USA, England eller hvor han kommer fra.
Vi er i en dyb økonomisk krise, produktionen ryger ud af DK og de veluddannede danskere flytter ud af DK med deres (veluddannede) udenlandske ægtefæller. Danmark vil blive "Europas fattige mand" p.g.a. DF
tilføjet af

De veluddannede?

Er det somalier du taler om?
tilføjet af

Nej

Det er det ikke. Mellem 10-15% af alle vielser i DK er mellem Danskere og udlændinge. De fleste er etniske danskere der gifter sig med thailændere, englændere, Amerikanere, øst-europæer m.f. Hvis du ikke tror mig så kik på "Danmarks statistiks" hjemmeside. Men vær forberedt på at du kan blive heldbredt for din muslim-angst. God fornøjelse.
tilføjet af

Hul i hovedet

og stærkt diskriminerende. Der er intet som helst belæg for at påstå, at en dansker der gifter sig med en person fra eksempelvis Rusland, Thailand, Brasilien, Kina eller hvorfra han/hun måtte være vil belaste det danske velfærdssystem. Det er stærkt dirkriminerende, at man ikke kan gifte sig med en man er blevet forelsket i, på en rejse, eller et udlandsophold med mindre vedkommende har en doktorgrad. Vedkommende der kommer her til landet, vil højst sandsynligt, efter at have lært sig dansk, kunne indgå i det danske samfund, både tage arbejde og/eller uddanne sig til gavn for samfundet.
Det er simpelthen et giga skridt væk fra vores frihedsrettigheder og har INTET med såkaldte arrangerede ægteskaber at gøre. Nu er DF gået for langt og fru Pia K er blevet for senil, det er helt til grin, hvis ikke det var så alvorligt et emne.
-
Den mislykkede integration er et helt andet problem og løses ikke ved, at kollektivt afstraffe resten af Danmarks befolkning. 24 års reglen var også et makværk, men nok et nødvendigt onde og for de fleste almindelige danskere, ikke noget problem, da man sagtens kan vente, til man er over 24 år.
Men NOK er NOK og nu er det gået for vidt !
tilføjet af

Jamen hvis det så

KUN ramte muslimerne..... men det gør det ikke ! det rammer alle der tilfældigvis bliver forelsket i en person fra et andet land... det er jo helt urimeligt ! Kollektiv afstraffelse og indskrænkning af vores frihedsrettigheder ! hvem er det så lige der "vinder" ?
tilføjet af

stramninger

ved du hvad, hvis man skulle komme frem i medierne i de sidste mange år, skulle man bare kritisere muslimerne, spare på børnechecken eller lukke Danmarks grænser.
I hele taget kan man linke mange af de problemer (hvis ikke alle) man har til muslimerne og herisær de økonomiske, religiøse, sociale og nationale problemer.
Debatten tages frem på en måde hvor, man altid kan påpege de fundamentalistiske fælles nævner for muslimerne (vi skal bare kigge på DF´s udtagelser om hvem man skal holde øje med i løbet af foråret/sommer 2010) som udgør en stor trussel mod Danmarks nationale sikkerhed, selvom at, der endnu ikke har været en eneste eksempel på det.
Man skal selvføligelig ikke lukke øjnene og ikke tro at, det vil ramme os på et tidspunkt, men når man skal tale om fundamentalisme skal man lige stikke fingeren i jorden og tænke over sine egne tanker og udtalelser. Er det ikke fundamentalistisk (for ikke at beskrive det med hvad det endnu værre)når man altid kommer til den samme konklusion nemlig at "alle vores problemer skylles muslimerne".
Har vi ikke hørt om noget, der ligner meget det her....
Og hvordan gik det egntligt med det???
Er der mon nogen, som stadig kan huske det???
Jeg undrer mig bare🙂[l]
tilføjet af

De veluddannede

Somalier eller andre, hvilken forskel er der?
tilføjet af

Moslems

your western sivilization has not been as it is if not for the moslim culture!
try to find out wher the basics of your culture do origin from.
tilføjet af

Værsgo og rejs ned til kæresten

Hvis det er ægte kærlighed, så rejs dog ned til kærsten i U-landet og lev sammen lykkeligt dér. Hvis kærsten ikke kan tilbyde landet noget udover at ende på offentlig forsørgelse, så har Danmark ikke brug for denne person. Har kærsten noget at byde på, så der kan samles point nok så er der adgang, men kærsten må på ingen måde ligge staten til last, så det går ud over danskernes økonomi. Det er vel rimeligt nok❓Hvis danskeren flyttet til U-landet må danskeren selv klare sig - Der er ingen statskasse der betaler for danskeren.
Danmark har ikke råd til at være en gavebod og alle de mange drømme om dit og dat må ma altså glemme alt om - Det handler om at der ikke er penge nok til give danske plejehjem penge nok - Skolerne i Danmark forfalder - Vejene forfalder - Der mangler penge og derfor må man finde pengene der hvor det er mest rimeligt.
Det er mest rimeligt at udefra kommende selv betaler.
tilføjet af

Jeg kender udmærket til reglerne

Det er bare nødvendigt at stramme dem yderligere da de ikke virker godt nok - Det hedder tilpasning af regler.
Hvad skal Danmark med et hav af ikke-uddannede thaipiger❓Hvad kan de bidrage med?
Jeg kan forstå at vi har brug for dem med uddannelse og drive. Det koster jo kassen hvis vi først både skal lære dem sprog og give dem en uddannelse og give dem SU osv osv.
tilføjet af

Igen , igen

Kære Knæskal.
Jeg synes at du skal prøve at læse mit svar længere oppe ; "Der er en hel del du misforstår Knæskal".
HVIS det er fordi at du ikke kan læse, må du være en af de ikke-uddannede.
HVIS du er ikke-uddannet, kan du ikke "bidrage med noget".
HVIS du ikke kan bidrage med noget, må du forlade Danmark.
FARVEL KNÆSKAL
tilføjet af

Lad mig svare med et spørgsmål.

Gør det en forskel om menneskerettighederne bliver overholdt i Danmark???;
FN´s Menneskerettighedserklæring
Artikel 16:
1. Uden begrænsninger af racemæssige, nationalitetsmæssige eller religiøse grunde har mænd og kvinder, der har nået myndighedsalderen, ret til at gifte sig og at stifte familie.
tilføjet af

underlige uklare regler

Hvad betyder det at være veluddannet? Min polske kone er f.eks. højtuddannet, men kan ikke få job inden for sit fag, så hvad dælen hjælper det, at hun så må sidde som kassedame eller gøre rent ligesom andre indvandrere, som ikke har nogen uddannelse. Og hvordan skal niveauet af sprog afgøres? Skal man tage en test på en skole eller når man kommer til Danmark?
Men som altid er alting stadig uklart, når DF kommer med nye ideer.
tilføjet af

Som jeg

skrev før(længer oppe), Det kan vi ikke gøre ret meget ved før vi er ude af EU og gerne FN også. Så kan vi få lov at sætte klar adresse på de elementer der er uønskede og vi ved jo alle hvem det er, og det er ikke folk fra Rusland, Thailand, Brasilien, Kina . Og det er jo ikke så svært at se på de forskellige statistikker hvem der belaster systemet mest med hensyn til de økonomiske og kriminelle
tilføjet af

Hvem stemte mod

og hvem stemte for

Livet er en morgengave
. . .
Hvis alle ind og udrejsende skulle fremvise en formue på 100.000 danske kroner og bestå de der prøver . . Das DanskPrøve I, II, & III og den indfødsretsprøve samt den indvandringsprøve så ville det da være fint&FAIR.
Og hvis man i Danmark først måtte bo sammen med sin legitimt dokumenterede ægtefælle efter det fyldte 24 år, jo hvorfor skal det ikke kunne gælde flertallet af ægtefæller !
tilføjet af

omkostningerne er

store i kontroludgifter til de der rascistiske(subhumanitære) regler i det danske demokrati.
Hvad koster forebyggelsen af socialt bedrageri(bedrageri af nød og eller uvidenhed) ?
tilføjet af

Din polske

kone er måske for fin til at arbejde som kassedame?, nu er jeg smed og jeg har arbejdet sammen med mange høj/veluddannet folk som var nødt til at tage de job der var, som feks specialarbejder, når der ikke var brug for dem inden for deres egen fag og de var sgu udemærket tilfreds med bare havde et job
tilføjet af

Enig!

Jeg er 100% enig med dit indlaeg. Jeg er selv dansker, foedt og opvokset men bor nu i England. Grunden: Jeg giftede mig med en marokaner! Vi moedtes herover for 7 aar siden og har vaeret gift i 5 aar. Jeg var 22 da vi blev gift og kunne derfor ikke engang flytte min mand til DK. Vi har valgt at blive i UK pga alle de love der er naar man er gift med en ikke-EU borger. Min mand er administrerende direktoer i et "Financial" firma og ville vaere en asset til DK. Men jeg vil ikke tage ham til DK. Taenk hvis han skulle foele sig "mindre vaerd" bare fordi han er foedt i Marokko!
Tak for et godt indlaeg🙂
tilføjet af

nej hun er ikke

Kære smed. Det handler ikke om at være for fin på den eller ej, men hvad er ideen med at få veluddannede folk til Danmark, hvis de ikke kan bruges i deres fag? Hvordan defineres "veluddanet"? Det er den diskution jeg gerne vil have.
tilføjet af

Precisely!

We had never learned how precious a free culture is if we had not taken up the battle with the Moslem hordes 400 years ago!
tilføjet af

det kan du tro at jeg er

JA, jeg er stolt af at være Dansker og bo i Danmark....men at sådan en som du åbenbart mener, at der skal lukkes op for gud og hver manden uden, at der bliver stillet krav eller ligenede, er det som har gjort, at vi har så mange problemer bla, med de mindre begavet folk som er lukket ind.....
Men du er vel en af dem som mener, at alt skal lukkes ind, men det viser jo tydeligt nok, at økonomi har du ikke forstand på, for Danmark er ikke "drengen med guldbukserne" vi har ikke ubegrænsede midler.
Og undskyld mig, men hvis man ser på andre lande uden for Europa,så er der ligeledes der krav og forpligtigelse, hvorfor er det så slemt når det er os, når det er danmark der stille krav, hvad er forskellen....
Mht. verdens største skattetryg, ja det har vi, og det betaler jeg med glæde for, at kunne opretholde de goder som det dermed giver, men jeg vil ski ikke betale til folk, som ingen intentioner om at yde før de kan nyde.
Og mon denne omtalte person du hentyder til, vil vælge et andet land, hvis denne person opvejer de fordele som vore land giver frem for f.eks. USA....måske eller måske ikk...men så vidt jeg ved, så er der ligeledes krav når du skal til England eller USA, eller tager jeg fejl der.
tilføjet af

hørt hørt...bravo...

Giver dig fuldstændig ret, lige mine ord.....😃
tilføjet af

Den er da ikke diskriminerende

Den rammer gud og hver mand helt tilfældigt nu.
tilføjet af

Den rammer kun dem

som har de 100000, alle andre har mere eller mindre et valg om at bo i et bedre og mindre beskattet land.
tilføjet af

mange af mine danske kollegaer

Inden for Elektriker branchen, vil p.t hellere side på et latterligt aktiverings kursus uden nogen fremtidsperspektiv, fordi de er for fine til at få sig et bus eller taxakører kort, eller for den sags skyld for fine til at side bag kassen i fakta.
Godt for mig jeg i årevis ikke har givet en krone til fagforeningerne.
tilføjet af

Ordblinde kan ikke blive gift !

Hvis man er f.eks. ordblind, havede en elendig lærer, er døv, er blind, ect. kan man ikke blive familiesammenført - hvordan kan det være ANDET end diskrimination ????
Jeg er mere end forarget !
tilføjet af

passer ikke helt

Det der med at de familiesammenførte bliver udelukket fra at modtage socialhjælp passer ikke helt. Min nabo er lige kommet hjem med kone nr.3 fra Thailand, de to første bor stadig her i området og det er altså ikke min nabo der forsørger dem, begge får faktisk penge af kommune/stat, en bistandshjælp, den anden førtidspension. Det er kun den nye han forsørger, indtil hun også ryger ud så overtager alle vi andre.
En ide var måske et loft på hvor mange kvinder danske mænd skal have lov til at "importere" 🙂
migogmig
tilføjet af

Har du en uddannelse

Taler vi om dansk stenalder eller romersk stenalder - tænk hvis forslaget gjaldt dig !
P.S: Har du en go kuffert❓😉
tilføjet af

Helt omvendt

Godt for mig jeg i årevis ikke har givet en krone til fagforeningerne
Havde du det var arbejdsløsheden meget mindre - det som nogle kalder "Rettidig omhu" !
tilføjet af

Til migogmig

For det første så "importere" man kun vare; kartofler, fjernsyn, bananer m.m. Men et menneske er et menneske, så vil du ikke nok være sød at holde dig fra den slags nedladende udtryk.
Der kan være to grunde til at de får offentlig hjælp. Den ene er at de har opnået permanent opholdstilladelse. Men efter den nye udlændingelov fra fra juni måned i år, er det blevet overordentlig svært at få permanent opholdstilladelse.
Den anden mere sansynlige forklaring er at han har giftet sig FØR udlændingelovene begyndte at gå amok i 2001.
tilføjet af

slap af

For min nabo er de kvinder ikke "rigtige mennesker" for ifølge ham selv så køber han dem, når de så ikke er helt så "søde" mere, rejser han ned og køber en ny. Her i går spurgte han mig om jeg havde set den nye han lige havde "importeret". Derfor udtrykket, skulle måske havde forklaret det men troede det var nok med "". Problemet er jo at visse mænd jo selv mener de kvinder er en vare. Desværre er han ikke den eneste bare her i byen. Det er fjolser som ham der i den grad er med til at ødelægge det for andre
Ja de har begge fået permanent ophold, men det ændre ikke på at de er familiesammenført og i dag forsørget af den danske stat. Og det er det du skriver ikke kan lade sig gøre.
Migogmig
tilføjet af

falske argumenter

Her er mange, der argumenterer for de nye love med "manglende integration" "muslimer" eller "vi har ikke penge nok"...
Manglende integration: Det her handler jo ikke om hele udenlandske familier med mor, far og børn ( som kunne have det svært ved at integrere sig i Danmark ) men det handler om ægtefæller, som bor sammen med sin dansk partner. Integration er ikke det problem ved familiesammenføring!
Muslimer: Som én har skrivet før kommer der ved familiesammenføring ikke mange muslimer ind i landet.
Vi har ikke penge nok: De udlændinge, som kommer herhen har jo en ægtefælle, der sørger for dem, altså er det ikke staten, som betaler for dem...
Derudover er det jo noget pjatt, at de nye regler tiltrækker flere kvalificerede folk med det der pointsystem, fordi de højuddanede får jo også uden familiesammenføring lov til at komme til Danmark.
tilføjet af

Du famler i blinde !

sikke noget vås ! nu er det IKKE mig det gælder, men det kunne det have været, jeg har selv været gift med en udlænding, hun er nu projektleder i en stor dansk koncern, jeg tror ikke hun ligger systemet til last, men vi kan da også godt bruge rengøringsassistenter, sygeplejersker, Sosu`er, lærere og alle mulige andre slags ! der er intet belæg for at påstå, at de skulle ligge systemet til last, blot fordi de kommer fra et andet land ! det er det rene tomhjernede nonsens !
tilføjet af

Hehe....

Det er desværre en skæbne mange af de piger får når stodderen finder ud af at han ikke engang gider at bruge hende til madras.
Jeg er selv blevet spurgt et par gange om jeg ville "overtage" en af de stakkels piger, mest grundet af at folk ved at jeg aldrig ville udnytte eller tæve en kvinde.
Men nej tak.
En kollega sagde dog ja til at gifte sig med en der næsten var på vej op i udsmidningsflyet, de endte med at elske hinanden dybt.
Til gengæld tog en gammel skolekammerat (en rigtig skid) til Phillipinerne og hentede en sød pige, hun holdt ham ud i 7 år men fik lært så meget af samfundet, eller rettere flot integreret, at hun en dag rejste sammen med deres barn til en anden del af landet.
tilføjet af

Til Hr. Mortensen

1) Jeg er ikke specielt forelsket i muslimer og men har ikke noget imod dem. Men det giver mig myrekryb når man målrettet hetzer mod et mindretal. At sætte befolkningsgrupper op mod hinanden kommer der kun tragedier ud af. Læs dine historiebøger.
2)Indvandrer fra ikke-vestlige lande er ikke kun muslimer. F.eks folk fra Asien, Afrika, Latin-Amerika m.f. samt fra de kristne minoriteter i mellemøsten.
3)Indvandre-arbejdsløsheden skyldes b.l.a. racismen i det Danske samfund. Mange indvandrer tørster efter at få et arbejde og kunne klare sig selv.
4)På trods af at jeg anser dig som anti-demokrat, på baggrund af dine indlæg, respekterer jeg din ret til at ytre dig. Underforstået har jeg ikke lyst til at sende dig ud af landet, som du jo selv vil gøre med dine politiske/religiøse/etniske modstandere.
Med venlig hilsen
tilføjet af

Svar på

1:
Muslimerne kender vist alt om at hetzer mod et mindretal, spørg du de kristene i de muslimske lande
2:
Rigtig, men der er kun problemer med muslimerne fra mellemøsten og det er ikke kun i Danmark, kig du rundt i Europa som nærmest står i flammer når den muslimske pøbel går amok
3:
LØGN
4:
Gider ikke at svare på sådan en gang ævl
tilføjet af

ok med stramningen

hallo ,,hvem skal tage de lort job , men det er rigitg nok vi har rigelig med dansker på førtidpension som trænger til en sparken i Røven . vi har også rigelig med vores egen borger som koster det danske stat en masser af penge.. ok med stramningen
tilføjet af

Trist at stramningerne er nødvendige

Jeg synes det er trist at stramningerne er nødvendige, men de vil ikke løse problemerne med indvandrene.
Det er jo ikke alle indvandrer der er et problem - kun dem fra de koran-ramte lande.
vi ville komme langt hvis vi forbød koranen og dens læresætninger om vold, drab, intolerance, overgreb, pædofili, slaveri, racisme og had og så hjalp de herboende koran-ramte til en bedre tilværelse i ete andet land, langt væk fra de dekadente vestlige demokratier og væk fra den frihed, lighed, tolerance og frisind som de så inderligt hader.
tilføjet af

Familiesammenføring efter EU reglerne

Strammes jo ikke.
Jeg tror ikke, at der kommer ret mange veluddannede til landet efter pointsystemet, fordi der er mange lande, der tilbyder bedre vilkår end 24-årsreglen - med eller uden pointsystem.
Derimod tror jeg, at der kommer andre ind, som ikke behøver at opfylde alderskrav eller at samle point.
De kommer ind efter EU reglerne om arbejdskraftens fri bevægelighed, hvor man hurtigt kan få familiesammenføring uden om 24-årsreglen. Det glemmer DF ligesom at fortælle.
Kan de komme ind i Sverige - kan de også få familiesammenføring i Danmark!
tilføjet af

Derfor

skal vi også hurtig muligt ud af EU, heller idag end imorgen
tilføjet af

skattely

Nu fik jeg lige tanken.
De danskere der flytter til udlandet,
gør en del af dem det ikke pga de vil undgå at betale skat.
Men det er måske OK at vi undlader at bidrage til det samfund vi flytter til?
tilføjet af

Hvis de lave socialloven om

så udefrakommende først kan få velfærdsydelser efter at have ydet til samfundet i 15 år, så er problemerne løst.
Så er her ingen udefra .Den hurtigste måde at få et ordentlig land igen.
tilføjet af

ak ja

hvis du vidste hvor mange gange jeg har gjort det, det synes han jo bare er så sjovt
Migogmig
tilføjet af

Så mangler

vi stadig de ca 70% uintegreret og kriminelle muslimer og her kunne der så komme en pointsystem, der kunne fratage statsborgerskabet op til 3-4 generation, ved grove kriminelle handlinger og dertil udsmidning af landet. Ifølge statistisker er 1,2 og 3g`er næsten lige kriminelle, det viser det sig så at 2. og 3. generation er langt værre og man hører det endda fra de unge kriminelle selv, der siger at deres yngre brødre er totalt grænseløse i deres hærgen. Det burde give stof til eftertanke
tilføjet af

denne lov er uden betydning

da den kun holder til næste valg. Så er der meget stor sandsynlighed for at der er ikke mere at komme efter for Pensionist Partiet DF. Som ingen gang de Konservative vil være i stue med DF. forståeligt nok. 🙂
tilføjet af

Ligegyldige akademiske uddannelser fremmes

Familiefar!
Problemet med det påtænkte system er især, at det vil fremme tilvandringen af fremmede med ligegyldige akademiske uddannelser, som vi har rigeligt af i forvejen,såsom firmakommunikationskonsulenter, kønsforskere o.lign., samtidig med, at fremmede, der erfaringsmæssigt har vist sig velegnede inden for. bl.a. ældreplejen, især thailændere,vil blive afvist.
tilføjet af

Se på indvundme erfaringer

Ja, hvis formålet er at undgå at lukke personer ind i kongeriget, der senere vil falde samfundet til byrde, bør man se på, hvem der erfaringsmæssigt har den højeste erhvervsfrekvens. Det viser sig sjovt nok at være lavtuddannede thailandske kvinder! 70% af dem arbejder.
tilføjet af

enig

Ja, erfaringerne er bestemt gode. Thailandske kvinder (og også de mænd der kommer) Filippinere, Kinesere, Japan, mange Europæere og så USA, England.
Det drejer sig om holdninger (og religiøs orientering, filosofi.
Hr. Hansen
tilføjet af

nej, men

"til næste valg"?
Ok, en kommunistisk regering. Høje skatter op til 47%, højere afgifter, spec. på bilerne og bilerne ud af København og bompenge.
Resultat: Dårlig konkurancesevne, lukkede virksomheder, enorm gæld, dårlig betalingsbalance, Euro, muslimske partier i folketinget (muligvis regeringen) og du får alt det lort vi andre ikke vil ha` .
Fravel dejlige Danmark.
Hr. Hansen
tilføjet af

Svar til Hansen og Mortensen

Vores verdener er åbenbart vidt forskellige, selv om vi alle tre er etniske Danskere.
Så skal jeg åbenbart beskyldes for at være både kommunist og muslim. Hvor underholdende. Det eneste jeg ønsker mig er hvor ret til at vælge hvor engen ægtefælle og få et familie-liv i Danmark. Dette bliver os hindret p.g.a. en imaginær muslim-angst. Kære venner jeg har arbejdet som soldat i et muslimsk land, og sjældent følt mig mere velkommen af lokalbefolkningen. Derfor giver det mig kvalme, at høre på jeres had over for selv samme minoritets-gruppe.
Jeg er gift med en udlænding (fra Amerika). Vi har to dejlige drenge (Den ene "made in Denmark") og selv om vi kristne er jeg meget i tvivl om jeg vil lade knægtene vokse op i denne hadske atmosfære. Egentlig synes at jeg brude blive, og kæmpe mod folk som jer (med ordet). Men for drengenes skyld burde jeg pakke mine eksamensbeviser og rejse. Danmark fortjener kun den skæbne vi selv har valgt. Danmark ender som et land med de samme karaktertræk som en DF-vælger ; Mistroisk, Paranoid, Dårligt uddannet, Alkoholiseret.
Held og lykke gamle Danmark.
tilføjet af

Urealistisk

knæskallen!
Lad os antage,at det nygifte par er et dansk-thailandsk par. Så er det sådan, at parret vanskeligt kan slå sig ned i Thailand, fordi den danske ægtepartner vanskeligt kan få tilladelse til at arbejde i Thailand. Han kan til nød få lov til at opholde sig i landet. Han kan ikke starte en virksohed i Thaland, fordi deter forbudt danske statsborgere at eje mere end 49% af aktiekapitalen i et firma. parret kan ikke købe et hus at bo i, når den ene partner er dansker. Forholdet mellem Danmark og Thailand er ikke godt nok til egentlig familiesammenføring i Thiland.
Dit forslag om at flytte til u-landet er altså i nogle tilfælde ikke realistisk.
tilføjet af

Samfund vs Borger

Er Borgeren til for samfundet eller er samfundet til for borgeren. Det lyder til at VKO mener det første, ikke just liberal politik. velkommen til DDK
tilføjet af

god rejse

Hej Familiefar,

Du misforstod den der med 3 milliarder Kr. hvor det var et 3cifret milliard beløb der var tale om; og tallet er korrekt.
Nu misforstår du den der med ”en imaginær muslim-angst”.
Hvor ”imaginær” er følelsen for og kærligheden til sit fædreland? Hvorfor var du i muslimland som soldat?
Var det for at hygge dig? Nej, det var hvad du kalder ”af frygt for”, at du var beordret der (ikke valgt frivillig, men beordret).
Nato og den vestlige verden bekæmper i virkeligheden Islam. Det er ikke de muslimer du roser til skyerne og følte dig velkommen iblandt. De er ofrene.
-----------------------------
Jeg vil lige kommentere yderligere hvad du skriver:
”at vælge hvor engen ægtefælle og få et familie-liv i Danmark. Dette bliver os hindret p.g.a. en imaginær muslim-angst.
Kære venner jeg har arbejdet som soldat i et muslimsk land, og sjældent følt mig mere velkommen af lokalbefolkningen. Derfor giver det mig kvalme, at høre på jeres had over for selv samme minoritets-gruppe.
Jeg er gift med en udlænding (fra Amerika). Vi har to dejlige drenge (Den ene "made in Denmark") og selv om vi kristne er jeg meget i tvivl om jeg vil lade knægtene vokse op i denne hadske atmosfære.
Egentlig synes at jeg brude blive, og kæmpe mod folk som jer (med ordet). Men for drengenes skyld burde jeg pakke mine eksamensbeviser og rejse.
Danmark fortjener kun den skæbne vi selv har valgt. Danmark ender som et land med de samme karaktertræk som en DF-vælger ; Mistroisk, Paranoid, Dårligt uddannet, Alkoholiseret.
Citat slut.
--------------------------
Kommentar:
Vend din ”Mistroisk, Paranoid, Dårligt uddannet, Alkoholiseret” mod dig selv. Ingen af de grupper du nedgør, er mindre værd end dig og dine eksamensbeviser. Vil du rejse; så rejs blot.
Det er så ikke dig Danmark har brug for. Den hadske atmosfære og hvorfra den stammer kan du se i de videoklip jeg har sendt til dig.
Dersom du synes du vil vælge USA, så vælger du alle muhamedaneres hade moder. Så god fornøjelse.
For mit eget vedkommende vil jeg blive her og kæmpe, om en dag nødvendig, som du har kæmpet i Afghanistan (eller i hvilket muslimland det så end måtte være).
Du er så ikke Ørkenens Sønner, men det må vi så lære at leve med, desværre.
Jeg er selv gift (med en mørk) kvinde og jeg har ingen problemer med fremmede nationaliteter, tvært imod, men ingen skal komme med deres muslimske fjendebillede og had og vold og Sharia love og alt det vi hader og ville lave om på den Danske kultur og de Danske værdier.
Du gør dig til fjende af Danmark og hele det, alt de vestlige lande der går ind for moral, etik, dem0okrati, ytringsfrihed, ligeret for kvinderne, fri uddannelse og frem for alt frihed generelt. Du tror du kan finde en modsætning til disse værdier i andre lande samtidig med dine muslimske frelste tanker omsat til lalleglad adfærd? Det kan du ikke.
Enten har du taget skade eller også er du en stakkels forvirret. Husk vi taler ikke om det enkelte menneske og deres ønsker og tanker om fred og gode værdier. Vi taler om et middelalderligt totalitært ondt religiøst imperium, som du åbenbart har kæmpet imod.
Her er hvad jeg tager afstand fra Islam:
http://www.google.dk/images?hl=da&q=sharia&um=1&ie=UTF-8&source=univ&ei=36bbTNiwLM2eOp7E4eoI&sa=X&oi=image_result_group&ct=title&resnum=5&ved=0CEgQsAQwBA&biw=950&bih=426

Det de er flygtet fra skal vi lægge land til det? Aldrig i livet.
Hr. Hansen.
tilføjet af

sådan hænger det ikke sammen !

hvis man flytter til et andet land, så betaler man skat det pågældende sted, der er enkelte undtagelser og det er eksempelvis Luxemborg, Liechtenstein og Monaco, hvor man har et andet system og hvor man inviterer til skattely for meget velhavende mennesker.
tilføjet af

Du skriver

muslim-angst og det giver dig kvalme, at høre på vores had over for selv samme minoritets-gruppe, få dog de skyklapper af og kig dig rundt i verden, der er ballade i hvilken som helst land i verden, hvor muslimerne er, de brænder, torturere, myrder, voldtager og forfølger alle anderledes troende, feks i Pakistan bortføre de kristen småpiger, hvor de bliver tortureret, voldtaget og tvangsomvendt til islam og tvagsgift med en muslimsk mand som er meget ældre end dem selv
Og bare i lille Danmark kan vores børn ikke gå i fred uden at bliver røvet af muslimske bander og det sker hver eneste dag, på Nørrebro kan du ikke opholde/gå hvis du er så uheldigt at vil havde kort hår(karselippet) eller havde et par synlige totoo og det er da helt galt hvis du skulle havde den frækhed at være jøde
I Tingbjerg var en kristen præst nødt til at flygtet i nattens muld og mørke, hans brøde var at han var homosekssuel, det brød den muslimske horde(herrefolket) sig ikke om
I Gjellerrupparken i Århus er grønlænderne jaget væk af den muslimske pøbel
OSV OSV OSV og jeg kunne blive ved
Så ja, gu er vi normalt tænkende mennesker angste for muslimer/islam
Og hvordan kan du tillade dig at kategoriser DF vælger som Mistroisk, Paranoid, Dårligt uddannet, Alkoholiseret, du lyder som en hvis herre i 30`erne, som også satte de folk han ikke kunne lide i bås, med en masse dårligdomme
tilføjet af

Skal danskerne så betale ?

Er det danskernes problem at Thailand har nogle mærkelige regler❓ Hvorfor skal danskerne betale for et ægteskab hvor den thailandske kvinde ikke kan forsørge sig selv?
Beklager men min skattekroner skal ikke gå til en thaikvinde. Mine skattekroner skal gå danske plejekrævende, danske skolebørn, danske vej, danske handicappede etc.
Hvis Danmark skal betale for alle de mange udlændingen der ikke kan forsørge sig selv som gerne ville ind i landet, så ville Danmark gå statsbankerot i løbet af kort tid.
tilføjet af

jeg betaler ikke

De søde Thailandske kvinder kommer gerne til Danmark dersom en ordentlig mand kan tage sig ef dem.
Når han så har opfyldt sine forpligtigelser iflg. gældende lovgivning og hun sine; kan hun komme og vil være meget god til at biddrage til det Danske samfund.
Jeg kender ingen Thai`er der ikke arbejder.
Og rent kulturelt, Biddhisme, fint med mig.
Hr. Hansen
tilføjet af

45%

de mærkelige Danskere der mener, at kommunisme og socialisme er fremtiden for Danmark, men større skatter op til 47% og flere afgifter og "bompenge" og har ondt i røven over de nye strammere regler kan begynde med at sætte deres penge ind på en "spærret" konto til fremme af deres egne ideer.
Dem der gerne ønsker at støtte u landene, kan så rejse derned eller derhen og alle bliver lykkelige.
Hr. Hansen
tilføjet af

sæt dig ind i reglerne !

man skal kunne forsørge sin ægtefælle i den første tid, når danskkundskaber og job er inden for rækkevidde, har vedkommende selvfølgelig samme rettigheder til ydelser, som alle andre og betaler jo også skat. Efter nogle år, kan man søge permanent opholdstilladelse og senere evt. statsborgerskab. Først da, har man alle rettigheder.
I langt de fleste tilfælde er der ikke tale om en belastning af samfundet, tværtimod så er det godt at der sker en hvis blanding, det giver mangfoldighed.
-
Du lyder noget fremmedfjendsk ! lad mig minde dig om, at vi allesammen (stort set) har indvandrere i vore familier, således også du ! det er helt naturligt.
tilføjet af

har du tabt sutten ?

der er ikke megen fornuft i det du skriver ! man kan da sagtens være interesseret i at hjælpe andre (også ulande) man kan også sagtens synes at den nye stramning af 24 års reglen, er for meget - uden dermed at være hverken socialist eller kommunist !
tilføjet af

Ringe sandsynlighed

Deter naturligvis thailændernes egen skyld,at man i Thailand har mærkelige regler, der forhindrer,at egentlig familiesammenføring kanfinde sted i Thailand.
Hvis familiesammenføring skal finde sted i Danmark mellem en thailandsk og en dansk statsnorger, er der ringesandsynlighed for,at det vil komme til at kostedig noget, idet thailandske kvinder erden gruppe blandt allefamiliesammenførte kvinder, der har den højeste erhvervsfrekvens. 70% har erhvervsarbejde.
Det hænger sammen med, at der er tale om personer, der er vant til at forsørge sig selv og også ofte forældre og yngre søskende.
tilføjet af

Hvorfor skal jeg smides ud af mit land?

Min kæreste kommer fra Honduras. Jeg elsker ham, vi har det godt sammen, og jeg ved, at det skal være ham. Derfor vil jeg ikke slå op med ham. Han er håndværker og ikke universitetsuddannet. Vi har ikke 124.000 kr. som der bliver krævet for at blive familiesammenført. Jeg har studentereksamen og kan sagtens forsørge os begge to. Hvis han fik lov til at bo i Danmark med mig, ville han ikke genere nogen som helst.
Jeg vil gerne spørge alle jer, der mener, at stramningen er nødvendig, om jeg skal vælge ham jeg elsker, eller om jeg skal vælge mit land? Tak om I vil give mig et kvalificeret svar, for jeg er dybt fortvivlet.
tilføjet af

Kære Mirian

Du finder en lejlighed i et af vores EU-nabolande. Er du fra Sjælland er det nok mest oplagt med Sverige. Er du fra Jylland kan I tage til Tyskland. Der bliver I i 3 måneder. Hvis du har arbejde i DK, må du affinde dig med at pendle mellem to lande. Derefter tager I til Danmark og søger familiesammenføring efter EØS-reglerne. D.V.s. at I kan omgå 24-års-reglen, bolig-krav, økonomisk sikkerhedsstillelse, krav om uddannelse og andet. Husk rigelig med dokumentation for jeres ophold i andet EU-land. I Sverige tager det 15 minutter at få 4 års opholdstilladelse, hvis du kan dokumenterer at du har arbejde og en bopæl i Sverige.
Jeg er pære-dansk og gift med en udlænding. Vi har to børn. Vores yngste søn er dansk statsborger og den ældste har udenlandsk statsborgerskab. Efter det seneste udlændingeudspil overvejer vi at flytte til Sverige. Der vil vi alle fire kunne opnå Svensk statsborgerskab efter 5 år. Min kone kommer fra et vestligt land og jeg er ansat i en forsknings-virksomhed. Så vi er ikke dem der er mest udsatte. Men tonen i DK er efterhånden blevet så hadefuld at jeg er oprigtig bekymret for min lille families fremtid. Tænk over det. Specielt hvis du og kæresten skal have børn sammen.
HELD og LYKKE.
tilføjet af

Slap af

Miriam!
hvis din forlovede er arbejdsduelig inden foret fagområde, hvor der er mangel på arbejdskrafrt og kan tale engelsk eller bestå en prøve i dansk, vil jeg mene, at han bår have adgang til at blive familiesammenført i Danmark, når i gifter jer.
Imidlertider det ikke mig, der bestemmer.
Nyhederne melder netop nu, at der er betydelig modstand mod de foreslåede skærpede regler hos både Socialdemokraterne og Socialistisk Folkeparti, såjeg tror, det ender med, at skærpelserne ikke bliver så omfattende. Så vidt jeg forstod på Helle Thorning Schmidt, er hun parat til at nøjes med at kræve, at de fremmede ægtepartnere skal kunne tale noget dansk, inden de vandrer ind. Så slap af og vent og se, hvad der sker.
tilføjet af

Har man aldrig hørt om

migogmig!
Har man aldrig hørt om, at dabsk-danske ægteskaber er blevet oplæst, og parterne derefter har modtaget bistandshjælp?
tilføjet af

Hvor længe tror du Danmark er attraktivt

når pengekassen er klappet hermetisk i?
tilføjet af

Lige til en orientering

Det er heller ikke Hell T , hvad med at forholde dig til det forslag der er forslået.
tilføjet af

VKO traditioner

VKO har jo ikke ligefrem tradition for ikke at sk... de andre et stykke når de vil have noget nemmenført. Så hvorfor skulle det ikke blive skræpet..
Som en lille biting... Det var noget der slog mig idag... De vil indføre en bankgarati på 100.000. Men som reglerne er nu er der mulighed for at få halvdelen tilbage når man har bestået en danskprøve når man er kommet ind. Sjovt nok minder den danskprøve mig om den danskprøve (+ prøve om danmark) der skal beståes for overhovedet at komme ind i danmark.. Betyder det at man bare går op til 2 prøver kort efter hinnanden (dansk skal man lære for at bestå begge prøver, og det samme med prøverne om danske forhold) og derved kan få halvdelen tilbage? Nå, jeg skal nok ikke tænke så meget. :-)
tilføjet af

Selvfølgelig er det nødvendigt...

Det er simpelthen ufatteligt, at det endnu ikke er klart for alle, at vi bliver nødt til at stramme op - og det overalt i samfundet.
Der er bare ikke råd til al den velfærd, som vi forkælede danskere er så vandt til.
Og at udlændinge koster det danske samfund milliarder af kroner hvert eneste år, står vist ej længere til diskussion. Selv ikke blandt socialister eller radikale. Sådan er det bare blevet i dette velsignede multietniske samfund...
tilføjet af

Hva' er det for noget ...

Det betyder ikke at (når) man har ingen uddannelse eller ikke veluddannede, så man har også ingen hjerne - kan ikke forstå ingenting.
Husk: Der er også mange psykopat,doven,kriminælle veluddannedemennesker der ikke kommer fra vestlige lande.
- Man må ikke generalisere og sortere alle udlændinge fra fattige og rige lande. Og behandler de fattige mennesker som lort og dyr, fordi de har ingen uddannelse eller
ikke veluddannede nok.
Hvor er DF'er og andre politiker's hjerte ...???? Tænk, hvis I var en af dem.😮
tilføjet af

Er Sverige bedre?

Synes du oprigtigt talt at Sverige er bedre? Toppolittikerne taler ganske vist ikke så meget om det som danske politikkere men kommer du "ned på gulvet" er problemstillingen om end endnu værre end i Danmark. Bl.a har Sverige jo er meget højt antal nynazister. Procentuelt meget højere end i Danmark.
tilføjet af

Til Kent L

Nu var det såden set ikke et svar til dig , men en oplysning til Miriam.
Men i Sverige har du ret til at leve sammen med den ægtefælle du selv vælger. OGSÅ HVIS DU SOM DANSKER ØNSKER AT BO I SVERIGE MED DIN UDENLANDSKE ÆGTEFÆLLE. Der anses det som en menneske-ret. Her i Danmark er det jo så godt som gjort umuligt.
Der er mange nynazister i Sverige ja. Men grunden er at man aldrig har haft et opgør med den ideologi efter 2. verdenskrig da Sverige var neutral.
Nazisterne og Sveriges demokraterne har ingen politisk magt, da de andre partier ikke ønsker at samarbejde med totalitærer partier. Her i Danmark derimod, er det jo som bekendt helt anderledes.
Håber det var svar nok.
tilføjet af

og ..

hvad så når pengekassen er tom - hel tom?
Tror du så dit hjerte er nok?
tilføjet af

hvad er

der i vejen med at bo på Honduras. Ville du genere nogen - da????
tilføjet af

p.s.

du vil ikke vælge mellem ham og land - så hvorfor skal han???
tilføjet af

De må sq

indføre hvem som helst for mig - under forudsætning af de IKKE skal forsynes med kontanter af vore skattepenge!!!!
Skole - sygehus kan jeg være med - men ikke så meget som en bøje fem-øre i kontanter eller boligtilskud!
P.S.
hvor mange mennesker er det lige der sulter i USA?
Hvordan er det lige med sygehus og læge og betalingen dertil?
Hvormeget kan man få i socialhjælp "overthere"?
Hvordan søger man boligstøtte "overthere"?
Det må din amerikanske kone vel vide.....
GOD TUR!
tilføjet af

Tak der er håb.

Jeg bliver nødt til at takke dig for dit svar. Det er meget konkret og noget man kan bruge (dvs ikke brok). 😉
Min kæreste er fra Kenya, han har uddannelse og over 30 år. Han vil kun flytte fra Kenya pga mig, fordi han har hele sin familie i Kenya, og de er højtuddannet, min kæreste har været selvstændig.
Vi har været meget fortvivlet den sidste tid, Og jeg har været ved at søge arbejde i Kenya. Men jeg kan se der er en vej. 1.000 tak.😃
tilføjet af

Tænk ...

Man kan godt forstå det, at DF'er og andre politikere/andre danskers
diskriminationen og udlændingestramninger om uddannelse, erhvervsefaringer,
sprog og særlig ægteskabet - handler mest kun de mennesker der ikke kommer
fra vestlige lande.
Når man taler om kærlighed og ægteskab mellem ægtedanskere og udlændinge
- Er det også ikke en slags tvangsregler til borgerne ... at man skal
følges DF'ers regler????
- Man må ikke bestemme over for individuellesprincipper - især, når man
taler om følser, kærlighed og ægteskab ....[l][l][l]
Jeg undrer mig meget, hvordan de opdrager deres børn og børnebørn. Og hvordan
deres børn reagere, når man snakker om kærlighed med udlændinge ... især, folk
fra de fattige lande. 😮
tilføjet af

Lyder nu ikke til at du kender ret meget til noget

Hvis jeg for eksempel henter min kone fra Thailand til DK. Så kan du og alle andre da være rimelig ligeglad med om hun er udannet og ikke kan bidrage med noget som helt, det er ligesom migselv der betaler for at hun er her.
Og hverken min kone eller migselv kan få nogen offentlige ydelser.
tilføjet af

hehehe ja det er jo det han selv siger

hehehe godt indlæg
nogen forstår det jo ikke ;-)
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.