13tilføjet af

store piger

Hvorfor er det et problem for så mange at vedkende sig at de bliver tiltrukket af "store piger" for mit eget vedkommende gælder det at jeg føler mig meget tiltrukket af kvinder hvor der er former. Men jeg kunne godt tænke mig at flere af disse kvinder ville vise en større selvtillid og de eneste der kan give dem denne er os mænd.
tilføjet af

Tja...

Eller også skulle de bare gå på slankekur! F.eks!!!
tilføjet af

store dejlige piger

kan kun give dig ret,der er ikke noget bedre end en dejlig kvinde med former,store naturlige bryster og en stor bred og rund bagdel.
det ville være dejligt hvis de ville smide hæmningerne og tage noget dejligt sexet og gerne stramt siddende tøj på,og passe og pleje sig selv som de dejlige kvinder de er.
der er ikke noget mere liderligt end en dejlig stor kvinde med store bryster der går op i sit udseende og ved at hun bare er SÅ lækker.
tilføjet af

Noget for enhver...

Men jeg er stået af, kan slet ikke ligge og rode i alt det fedt..sorry...smukke blir de aldrig i mine øjne.
Og hvordan de er at røre ved, finder jeg aldrig ud af, hvor jeg holder nallerne væk.
Men godt nok at der osse er mænd til de stor.
tilføjet af

Hallo ???

Tak for de tre foranstående indlæg. Nu er Blindeinstituttet vist rigeligt repræsenteret i denne sag, må vi så ikke høre andre mænds mening om sagen.
tilføjet af

For meget og for lidt

Jeg ved nu ikke rigtig helt hvad jeg skal svare til det her, for de andre er kommet med noget godt,
Jeg vil lige slå fast, at piger under 30 år ser ret ofte hammer godt ud, men der mangler kvinden i dem og det der gør dem spændende det er nemlig kvinden, og dermed skal de være over 30 år, så gamle skal de være før de tør være dem selv og klæde sig som de nu syntes, de får nogle trækninger i ansigtet osv. og de får også et lille vægtproblem måske en 5 - 7 kilo for meget, alså så de bliver det man kalder for buttet, det er lige sagen for mig, har de så også mørkt hår og brune øjne, så er jeg ellers solgt.
hej
tilføjet af

Re: Store piger

Nu er jeg altså selv en af de dersens store piger og vil da gerne give mit besyv med i denne tråd.
Jo, jeg har oplevet mænd, der ikke bryder sig om kvinder i min størrelse, men har til gengæld også oplevet mange der netop synes jeg er lige sagen, som én skrev i denne tråd, så tænder nogle mænd altså også på kvindeformer, en god røv og gode bryster, men ...
Klart at man ikke kan være noget for alle mænd og heldigvis da for det. Ved ikke lige hvad jeg vinder på, men er overbevist om det er min udstråling og personlighed. Jo, min selvtillid er da ikke altid hvad den KUNNE være, for det hænder da jeg kigger på min mave og tænker den er en fed vom, men min situation gør, at jeg ikke altid har overskudet til at gå på kur og hvorfor gå halvhjertet ind for noget, man ved på forhånd ikke vil lykkes? Hvorfor SKAL man slanke sig, fordi ens omstændigheder mener det er bedst, hvis man ikke føler det er bedst for én selv?
gypsy : Du har ikke helt ret i, at det kun er jer mænd der kan give min type bedre selvtillid, det afhænger også meget af os selv, men klart en lækker mand, der elsker os for den vi er, med alle vores "deller" jamen det hjælper på ens selvtillid.
Som Darth V. kunne vi jo "bare" gå på slankekur!?! Yearh right, det gør vi da "bare" og dermed efterlever normerne for hvordan en kvinde skal se ud, men vi kunne jo også "bare" få fedtsugning mv... jamen hvad hvis det ikke lige er dét vi har lyst til?
Sjovt nok, har jeg da oplevet flere og flere der får silikonebryster, fordi mænd tænder på store bryster - store bryster der sidder perfekt. Well... jeg kan så sige, at mine måske ikke er perfekte og hænger da også lidt, men det er trods alt mine egne ;o)
prinsen : Well...ikke alle formår at have selvtilliden til den slags, men dét KAN rent faktisk hjælpes godt på vej, med hjælp af den rette mand :o) Men du har bestemt ret, fede kvinder kan sagtens være frække, sexet osv... inten tvivl om dét ;o)
Olaf : Det er okay du har din holdning - at du ikke tænder på tykke piger/kvinder, men viser jo blot, at du ikke tænder på det indre, men det udvendige, dét er også okay, men vil jo begrænse dig i nogle henseender, en begrænsning du formentlig har gjort op med dig selv, at det er okay at den begrænser dine muligheder hos kvinder. Lidt ligesom andre f.eks. tænder på langhårede blondiner og dette også begrænser mulige "emner" .
Well...uanset om kvinder er tynde eller tykke, tror jeg faktisk ikke man vil tænke så meget over det, hvis man ikke kun tænker på en kvinde som et sexobjekt, men "tør" kigge dybere - og hvem ved... måske finder man den perfekte kvinde lige om hjørnet, som måske ikke er helt så perfekt, fordi hun ikke indeholder de og de mål man har for en perfekt kvinde, men som en klog kvinde engang sagde til mig...
"Når man ser gennem kærlighedens briller, bliver kobber til guld.
tilføjet af

Det er jo helt utroligt...

Så negativ du er over for alle... om de er narkomaner eller overvægtige...
Har du et ringe / sølle liv siden du skal køre sådan på de mindre stærke i samfundet.
Jeg synes du skal tage dit liv op til vurdering Darth V...
tilføjet af

Din nar

Du er simpelhen bare en nar at høre på. Få dig et liv.
tilføjet af

Nemmere sagt end gjort

Hvis du siger til en overvægtig med lavt selvværd, at de bør
tabe sig nogle kilo. Så begynder de at spise uhæmmet. Det
minder på mange måder om det modsatte af anorexi. For
de bruger vægten, som kontrol af sig selv og omgivelserne.
Selvom du er kæreste eller en rigtig god ven til dem, så
fatter de ikke at det er af hensyn til deres eget helbred.
1. Det er nemlig ekstremt usundt at være overvægtig.
2. De fleste mænd tænder totalt af på overvægtige, med
mindre de selv ligner en badebold.
tilføjet af

Kvinder

Nogen er til små fikse piger, andre er til "store piger" og heldigvis er der nok af begge typer piger, hurra for det.
tilføjet af

Endelig et menneske

Det var dog befriende at læse et fornuftigt, varmt og tænkende indlæg. Problemet med overvægt er ikke bare noget, man bør affeje med "dumsmarte" bemærkninger. Det kan være livstruende at være for overvægtig.
Jeg er ikke selv nogen Adonis, men har aldrig haft problemer med vægten. Det har derimod min søn. Og jeg har aldrig været i stand til at hjælpe ham med det.
Det er mig helt uforståeligt, at folk kan være så dumme, at de ligestiller udseendet og mennesket bag.
Der findes nok ikke noget emne, hvor folk er så intolerante og ufølsomme som dette.
tilføjet af

vel skrevet/oplysning

Lige mine ord. det er dog utroligt at der er nogle der dømmer andre mennesker på deres udsenede.Der er dog dem som ikke kan tabe sig, af sygdomsmæssige årsager, og ikke kan gøre for at de ikke kan tabe sig. Den gruppe hører jeg desvære til, og der er ikke noget at gøre ved det, jeg bliver aldrig en lille sylfide.
Jeg går i skole med en blondine og hun ser da rigtigt godt ud. Men hun har alså ikke ret mange brikker at fytte rundt med. Jeg har alså ikke noget mod blondiner. Vi har alle forskelige lyster og tænder på mange forskelige typer, og gudskelov for det.
I mænd skulle bare vide hvilke gode hjerter af guld, der banker inde bag ved, alle vores deller.
Der er også et indslag om store piger under: sex og romantik. sexfantasier. navn ole1966.
Hilsen den romantisk buttede pige.
tilføjet af

DEN TABTE TRÅD.....

Er du bare komplet stupid eller lider du af en opmærksomhedsforstyrrelse??? Emnet var, at en fandt dem dejlige-ikke hvorvidt de skal på kur eller ej.... Hold dog fokus, tåbe....
Tjek lige www.tinamishale.dk
Ace
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.