19tilføjet af

Stakkels barn!!!!

Hva fa.. er det for en behandling at give et lille spædbarn!? At efterlade det nøgent, kun svøbt i et håndklæde, i et sommerhusområde! Den moder burde skamme sig noget så grusomt! Hvis man ikke vil have barnet, er det mindste man kan gøre da at aflevere det på et sygehus! Eller sige under graviditeten at man hellere vil bortadoptere det.
Jeg har INGEN respekt for dem der kunne gøre sådan noget ved de stakkels børn!
Så hellere giv dem til mig, så skal jeg da sørge for at de kommer det rette sted hen, eller tage mig af dem selv! Jeg elsker børn og har altid plads til flere... Der er så mange forældre i landet der IKKE kan få børn, giv da dem muligheden for det, hvis I ikke vil have dem selv! Og så op til juletid i den kulde... Hva hvis den familiefar IKKE var kommet tilbage!? FØØØØJ!
Jeg skammer mig, som mor, over den mor der har gjort dette!
Hva mener I? En graviditet kan vel ikke holdes hemmeligt? Der er vel NOGEN der "lige pludselig" ikke har mave på længere.... Der burde sættes en dusør på den kvindes hoved, efter min mening! Undersøg ALLE der ikke har mave længere og evt deres baggrund: om de HAR bortadopteret barnet...
Lur lige naboen af og se om maven "mangler", den kvinde skal stå til ansvar!
tilføjet af

Hvad tror du årsagen er?

Vi kan sagtens blive enige om, det er en grum ting at efterlade et barn på den måde, men hvad tror du årsagen er?
*FedeBritt*
tilføjet af

Der er sikkert en grund

Hvis hun er psykisk syg eller desperat og
overvægtig, så kan det blive meget svært.
tilføjet af

For de fleste

en ubegribelig gerning, - helt enig.
Men hvor utroligt det end lyder, så sker det af og til ( om end sikkert sjældent ) at man ikke ved man er gravis før man lige pludselig er midt i fødslen. Og så kan jeg sagtens forestille mig at man går i panik, i sær hvis man er meget ung, og det er den første gang.
Det kan også være en mor med flere børn, som ikke magter flere, og som af uransaglige årsager ikke har magtet at fortælle om graviditeten
Det kan være hun har fået en fødses psykose, og dermed ikke helt er herre over hvad hun gør i gerningstidspunktet
Det kan være hun kommer fra et miliø hvor hun af - for os ukendte årsager ikke tør fortælle om graviditeten fordi hun måske ikke har noget netværk der kan, eller vil støtte eller hjælpe.
Der kan være så mange årsager, som vi andre ikke kender til.
Inderst inde tror jeg hun selv er lige så ulykkelig og måske ensom❓og har måske på en måde vidst at der ville komme nogen forbi og finde barnet og på den måde give det en god tilværelse.
Jeg er sikker på at når/hvis denne mor bliver fundet, at hun har mest brug for hjælp og støtte, og ikke fordømmelse, uanset hvor grusomt og uforståeligt vi andre så synes det er over for et forsvarsløst lille barn
Kærlig hlsen
Carmen, der også elsker børn
tilføjet af

hmmm

Jeg kunne forestille mig en "forvirret" person eller sådan noget... eller en der ikke rigtig har vidst hvad hun skulle stille op med drengen. Eller måske en trussel fra familien.... Eller en ung pige? Eller en der ikke har kunnet forsørge drengen..... ????
Jeg aner det virkelig ikke, hvad det er der får mødre til den slags.
Men det er dog stadig at folk ikke siger til evt kommune eller sygeplejerske at de ikke ønsker barnet alligevel og at de hellere vil bortadoptere det. Det ville jeg da have gjort. (Den sit. vil aldrig ske for mig.. Som sagt: JEG ELSKER børn.)
Hvad er dit bud???
tilføjet af

stakkels barn

Og stakkels mor, der garanteret ikke er ved sine fulde fem, så jeg synes empati ville være på sin plads. Den mor skal helt klart have noget hjælp. Jeg håber hun kan nå at få hjælp.
tilføjet af

det er jo ikke sikkert...

Det er selvfølgelig sandsynligt, at moderen har lagt sit barn i den indkørsel, men det er jo ikke 100 % sikkert... Det kan jo også være en voldelig/jaloux/psykisk syg mand/kæreste/far, der simpelt hen har taget drengen fra sin grædende, men svage mor (for man er jo ret svag lige efter en fødsel, det var jeg i hvert fald)... Blot en tanke, inden den stakkels mor bliver fuldstændig sablet ned herinde. Vi kender ikke grunden, men det har nok hverken været "for sjov" eller uovervejet...
Kærligst, Annemor
tilføjet af

dum...

Du er noget dum at høre på. Barnets mor har haft en grund til at handle, som hun har gjort.
De grunde kender du ikke til, og har ingen ret til at dømme en person, der formentlig har det rigtig dårligt.
Det er jo ikke normalt at efterlade en nyfødt på den måde. Den der gør det, er meget syg og skal have hjælp.
Du kan sagtens sidde og fortælle, hvor god du er og aldrig kunne finde på sådan noget. Men du har tydeligvis aldrig prøvet at være psykisk syg, af den ene eller anden grund, så du aner ikke hvad du snakker om.
Ikke alle lever i en rosenhave.
tilføjet af

Eherm!

Jeg lever skam hverken i rosenhave eller andet, men man skal sat.. være syg for at kunne gøre sådan en gerning!
Der er ikke noget mere kært end en lille ny og man sejler da nærmest væk i deres uskyld.
Uanset hvad, burde "damen" have søgt hjælp, hvad enten der er prof eller andet Hun må da have snakket med en eller anden der har tænkt en tanke.
Noget af det der gør at vi mennesker (MØDRE) kan tage os af barnet, er da den første kontakt. Det er videnskabeligt bevistat det vækker et eller andet i os, som får en eller anden overlevelsesinstinkt op i os, der gør at vi kan klare hva som helst. Nok er kvinden utrolig træt efter en fødsel, men du bliver overrasket over hvad hun faktisk formår, i nødens stund. Så når dette "instinkt" er "overfuset" af den handling til at give barnet fra sig på den måde, har hun da helt klart roterende fis i kasketten og skal have omgående hjælp! Ikke kun psykisk men oz fysisk, da der selvfølgelig skal chekkes op på maven efter en fødsel.
(Puha... Er helt ophidset... Tager lige en kop kaffe)
tilføjet af

Moren er psykisk syg?

Jeg har en fornemelse på, at moren har været meget bange og det har været et chok for personen. Jeg tror moren har nærmest givet skylden til barnet pga. moren har mistet sin familie...Fået et spark af familien. Det har påvirket moren psykisk dårligt og mentalt. Moren er nok fuldstædnig knust og "ødelagt". Moren bliver desværre mere "ødelagt" efter at have smidt sit barn. ENDA MEGET. Tror faktisk at moren bliver sindsyg eller begå selvmord.
tilføjet af

dårligt

Jeg har det faktisk dårlig pga. nyheden. Endda meegt!
tilføjet af

Klart

at der er stærke meninger, da det giver stærke følelser, at læse om et lille hjælpeløst barn/baby. Men som andre her tror jeg at moderen er psykisk syg. Måske har hun fået en fødselspsykose,depression eller er gået i chok. Jeg tror dog at kvinden, uanset årsagen til at hun har forladt barnet, har vidst at sommerhusejeren kom retur til huset.Indtil moderen er fundet kan vi kun gisne...og det vi jo i høj grad her. Du skal ikke dømme så hårdt..men det gør da ondt at læse om den lille dreng.
tilføjet af

saa enkelt kan man ikke sige det

Det er svärt at sige, hvad der er sket i dette tilfälde. Men jeg synes ikke at man kan tillade sig, at stemple hende saa haardt. Der er ingen der ved, hvad der har faaet hende til at göre det. Men tro mig det er et bevidst valg, at hun valgte at ligge barnet, hvor hun gjorde, saa hun vidste at barnet med stor sandsynlighed, vil blive fundet i live. For ellers kunne hun ligesaa godt have smidt den lille mand i en skovbund. Nu arbejder jeg til daglig i udlandet paa en födeafdeling. Og jeg ser mange forskellige nybagte foräldre og jeg ser mange forskellige reaktioner. Heldigvis reagere 95% af tilfäldende, som nybagte foräldre altid gör. Men der er ogsaa tilfälde, hvor moderen slet ikke föler noget for barnet. Maaske har det väret en kompliceret graviditet, maaske er der sket andre store psykiske händelser undervejs. Hun kan kort för födslen have mistet et när familiemedlem. Og hvis ikke man, som jordemoder,läge eller sygeplejke, gör noget i form af psykolog hjälp, kan det ende i en svär födselsdepression.
Det er ikke fordi, at jeg tror at dette er tilfäldet i denne situation. Det er kun for at forklare at en graviditet og födsel for nogen enkelte kvinder langtfra er som du beskriver. Der findes virkelig kvinder, som ikke elsker deres börn. Og selvom barnet var planlagt.
Nej i det aktuelle tilfälde ved vi ikke om, hun fx er gjort gravid af sin far. Og at han har troede hende til at skille sig af med barnet. For der er paa ingen maader nogen der maa vide, hvad der sker i den familie. Det kan väre et eksempel. Hun er formentlig ikke narkoman, for det vil de finde ud af paa sygehuset, hvor den lille nu er indlagt.
Et andet eks kan väre at det er en ganske ung moder. 12 til 15 aar. I nogen meget faa tilfälde lykkes det unge piger at holde en graviditet hemmelig. Maaske frygter hun sine foräldres reaktion. Man ved igen ikke, hvordan familien er. Og en saa ung pige vil ikke väre i stand til at tänke klart lige efter en födsel. Hun ved bare at hun er nödt til at skille sig af med det barn. Og hvis det er tilfäldet er det et barn der selv har faaet et barn. Og et barn kan ikke stilles til regnskab for sine handlinger. Men hun har alligevel tänkt over, hvor hun har lagt det. Saa hun har ville ham det bedste (i den situation, som hun nu var i)
Men en ting er sikkert, der ligger trist baggrund bag denne händelse. Ingen velfungerende vil göre dette.
tilføjet af

selv mor..

Jeg er selv mor. Men nu er jeg så heldig at være rask. Så mine følelser i forbindelse med fødslerne, forløb som de skulle. Det gør det ikke, hvis man er syg på den ene eller anden måde.
Man kan som rask, ikke sætte sig ind, i denne mor´s situation. Hun skal ikke dømmes, før hun er blevet undersøgt og haft mulighed for, at forklare sin situation.
Har du overhovedet ingen menneskelige medfølelser.? Tingene er ikke kun sort/hvid.
tilføjet af

Jeg erindrer noget om

at en mor i Odense for få år siden blev taget i, at have født 9 børn, hvoraf de 4-5 stykker blev begravet i en lille lund straks efter fødslen. Det blev så først opdaget ved det sidste tilfælde.
Hende her har i det mindste villet barnet et liv. Hun havde sikkert set manden forlade huset for at gå til bageren og vidste, han snart ville komme tilbage.
tilføjet af

overvægtig??

Mener du at hvis man er overvægtig kan man ikke tage sig af et barn??? er det mig der misforstår dig.....eller hvad...
tilføjet af

Hvis hun er overvægtig

Så kan det blive svært at finde hende, fordi
en graviditet ikke ses fysisk. Når hun i
forvejen har en stor mave.
tilføjet af

Det må vi

Ihvertfald håbe at hun har---set manden gå efter brød---og så lagt sin nyfødte dreng, så han blev fundet i god tid.
Alt andet ville være FOR frygteligt at tænke på.
Vi ved ikke hvad der ligger til grund for denne mor har handlet som hun har....og vi skal da slet ikke fordømme hende.
Den stakkels pige/kvinde skal ha muligheden for at stå frem og sige...ja det var mig det gjorde det....og så ha hjælp....
Og det gør hun ihvertfald ikke hvis vi og medierne fremturer med lynch stemning mod hende.
Hun trænger i den grad til at få hjælp....det er ihvertfald sikkert...
Ingen kan få mig overbevist om at en mor...der lige har født----af egen fri vilje vil overlade sit ufødte barn til egen grusomme skæbne....Med mindre hun er så ødelagt psykisk og langt ude at hun ikke tænker klart.
Hun har for mig at se handlet i affekt....og er bund ulykkelig nu...det er een ting der er sikkert.
Vi kan sagtens blive enige om hun burde ha indleveret barnet på hospitalet...men så har hun jo skullet stå til ansvar for sine handling....og det har hun åbenbart ikke magtet.

Har også hørt, at f.esk voldtagne kvinder....som blive gravide efter overfaldet...og som får barnet...kan opleve fødslen som endnu et traumatisk overgreb---
Og lad os antage det er dette der er sket....og hun ikke har fortalt andre om graviditeten...født i hemmelighed...og oplevet den grimme handling om og om igen under fødslen....ja så tror da fanden hun er blevet uligevægtig...
Vi kender ikke historien...kan kun gætte os frem...
Men lad kvinde få lov og mod til at stå frem...uden at vi fordømmer hendes handling...
For så kommer hun aldrig *frem af busken*

Hilsen Jaws....(selv mor til 6)
tilføjet af

Hvordan hvordan?

Er der en artikel eller noget omkring dette...Jeg vil meget gerne hvad hvad der foregår og om de har fundet moren eller ej...
tilføjet af

Lille menneske

Der kan ikke herske tvivl om , at bag den handling, ligger en frygtelig ulykkelig skæbne. Nu blev den lille dreng fundet og er i god behold og stortrives. Jeg synes man burde bruge den model, som vi kender fra Sverige, menlig svangsadoption. Nu har moderne haft alle de muligheder hun skal have, for at hente sin søn, og her slutter den del. Hende må man tage sig af senere, om hun skulle give sig til kende. De danske myndighheder venter nu 7 lange og 7 brede. I den tid må lillemanden leve med forskellige memmesker. Få ham ud til en familie, der er godtkendt til adoption og det hurtigst muligt. Der er ikke grund til at traumatisere ham mere. Han skal have sine faste voksne omkring sig og det skal ikke være som 1 årig, det skal være straks. Det vil blive hans mulighed for at vokse op under normale forhold og uden at blive sendt fra sted til sted.
Den lille prins.
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.