3tilføjet af

smags tilsætnings til Jordbær marmelade

Min udenlandske hustru, har ved en fejltagelse kommet til at Købe 7 Bakker Jordbær, da hun have glemt at hun have købt 3 bakker jordbær dagen i forvejen og derfor kan hun naturligvis ikke kan spise dem alle, men hun vil så derfor gerne tilberede en jordbær marmelade ud af dem. Hvad kræver denne jordbær marmelade af Tilsætnings, for at den kan blive Langtids holdbar på glas.?
Mvh.
ikke Jordbær
tilføjet af

atamon

hun skal bruge atamon som hun hælder i marmeladen.. det kan købes i alle dagligvare butikker.
hun kan hvis hun vil gører det let købe sylte sukker til 1 kg bær 500 gram sylte sukker.. husk at lukke glasende med det samme mens det stadig er på kogepunktet da det får glasende til at vacumlukke..
tilføjet af

Sukker!

Hvis hun koger bærrene med sukker (1kg bær+1kg sukker)skulle det være OK. Man kan tilsætte lidt Atamon (holdbarheds-middel mod mug) Husk, at glassene skal SKOLDES, så de er bakteriefrie!!
Hvis I synes, at det ovennævnte bliver for sødt, kan hun bare koge dem med mindre sukker, og så putte det i fryseren..... Så kan det holde i et års tid. (og længere end det, men så går det ud over smagen!)
God fornøjelse!
tilføjet af

Hjemme bag er altid lækkert

Takker Så er det ikke gået helt galt med vores jordbær marmeladen Som professoren her troede, at den skulle blendes med ~eddike men så skulle der nok den dobbelte mængde sukker i, 🙂 men okay det viste min kone godt at det skulle koges med sukker og Jordbær, men kender ikke Atamon fra hendes land
Vi prøver at tilsætte lidt Atamon. Jeg mener at have set denne urt, i en lille hvid grøn plastik rør beholder.
Forsat God Sommer [s]
SuperDebat.dk er det tidligere debatforum på SOL.dk, som nu er skilt ud separat.